فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

طرز تهیه چای بادام + طرز تهیه چای بادام با طعم نارنج – اختراع چینی ها

چای بادام یکی از چایهایی است که خواص بی نظیری دارد. چینی ها چای بادام شیرین را اختراع کردند. در زیر با دو روش مختلف آشنا می شوید.

چای بادام

مواد لازم برای تهیه چای بادام:

  • دانه های بادام شیرین ۲ مشت
  •  آب ۴ فنجان

طرز تهیه چای شیرین:

اگرچه تهیه این چای کمی بیشتر از دم کردن چای معمولی کمی طول می کشد ، اما ارزش دارد که همه اعضای خانواده را برای نوشیدن این چای حداقل یک بار در هفته دعوت کنید.

طرز تهیه چای بادام با طعم پرتغال

ابتدا هسته های بادام شیرین را به مدت دو ساعت در آب سرد خیس کنید. سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس کنید تا بتوانید آن را به راحتی لایه برداری کنید.

حالا آنها را درون پودر یا آرد خرد کنید. سپس کمی آب را به آرد بادام اضافه کنید تا خمیر شود. ۴ فنجان آب را درون یک کاسه بریزید و به جوش بیاورید.

طرز تهیه چای بادام

بعد از جوش ، خمیر بادام را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. اگر چای داغ را دوست دارید ، فوراً آن را بنوشید. در غیر این صورت می توانید آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود و بنوشید.

می توانید گلبرگهای رز ، بادام زمینی ، شکر ، عسل و کشمش را به این چای اضافه کنید تا طعم این چای اضافه شود و همچنین ارزش غذایی و خواص چای را افزایش دهید.

انواع نوشیدنی

چای یا قهوه

قهوه گانودرما

هات چاکلت مکزیکی

طرز تهیه چای بادام با طعم نارنج

چای بادام شیرین

مواد لازم

  • پودر چای فوری ۳ قاشق غذاخوری
  •  شکر سفید ۱ فنجان
  •  آب جوش ۲ فنجان
  • آب لیمو منجمد ۳۵۰ گرم غلیظ است
  • عصاره وانیل ۲ قاشق غذاخوری
  • عصاره بادام ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا پودر چای فوری و شکر را در یک کاسه ۱ لیتری مخلوط کنید. سپس آب جوش ، کنسانتره آب لیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. عصاره وانیل و بادام را اضافه کرده و هم بزنید. بقیه کاسه ها را با آب سرد پر کنید. یخ را روی آن می ریزیم و سرو می کنیم ، یا می توانید آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس بخور.

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.