طرز تهیه چای بادام

چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی های شناخته شده بین مردم به خصوص آسیا می باشد که در انواع مختلفی وجود دارند. از جمله این چای ها می توان به چای بادام اشاره کرد که توانسته فواید بسیار زیادی را برای بدن داشته باشد. به همین علت اگر شما نیز می خواهید از این فواید بهره مند شوید، به طرز درست کردن آن نیاز دارید. چای بادام یکی از چایهایی است که خواص بی نظیری دارد. چینی ها چای بادام شیرین را اختراع کردند. در زیر با دو روش مختلف آشنا می شوید. از این رو قصد داریم تا در ادامه نکات ارزنده ای را در رابطه با این موضوع به شما بدهیم تا نه تنها اطلاعات زیادی را به دست آورید، بلکه بتوانید بخشی از نیازهای بدنتان را تامین نمایید. از این رو تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

مطلب زیر را نیز دنبال کنید:

خرید ریپورتاژ آگهی

کسب درآمد با بیت کوین

چای بادام

مواد لازم برای تهیه چای بادام:

  • دانه های بادام شیرین 2 مشت
  •  آب 4 فنجان

طرز تهیه چای شیرین:

اگرچه تهیه این چای کمی بیشتر از دم کردن چای معمولی کمی طول می کشد ، اما ارزش دارد که همه اعضای خانواده را برای نوشیدن این چای حداقل یک بار در هفته دعوت کنید.

طرز تهیه چای بادام با طعم پرتغال

ابتدا هسته های بادام شیرین را به مدت دو ساعت در آب سرد خیس کنید. سپس آن را به مدت 15 دقیقه در آب گرم خیس کنید تا بتوانید آن را به راحتی لایه برداری کنید.

حالا آنها را درون پودر یا آرد خرد کنید. سپس کمی آب را به آرد بادام اضافه کنید تا خمیر شود. 4 فنجان آب را درون یک کاسه بریزید و به جوش بیاورید.

طرز تهیه چای بادام

بعد از جوش ، خمیر بادام را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد. اگر چای داغ را دوست دارید ، فوراً آن را بنوشید. در غیر این صورت می توانید آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود و بنوشید.

می توانید گلبرگهای رز ، بادام زمینی ، شکر ، عسل و کشمش را به این چای اضافه کنید تا طعم این چای اضافه شود و همچنین ارزش غذایی و خواص چای را افزایش دهید.

انواع نوشیدنی

چای یا قهوه

قهوه گانودرما

هات چاکلت مکزیکی

طرز تهیه چای بادام با طعم نارنج

چای بادام شیرین

مواد لازم

  • پودر چای فوری 3 قاشق غذاخوری
  •  شکر سفید 1 فنجان
  •  آب جوش 2 فنجان
  • آب لیمو منجمد 350 گرم غلیظ است
  • عصاره وانیل 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره بادام 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا پودر چای فوری و شکر را در یک کاسه 1 لیتری مخلوط کنید. سپس آب جوش ، کنسانتره آب لیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. عصاره وانیل و بادام را اضافه کرده و هم بزنید. بقیه کاسه ها را با آب سرد پر کنید. یخ را روی آن می ریزیم و سرو می کنیم ، یا می توانید آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس بخور.

خواص قهوه

بیماری پارکینسون اختلال مزمن در سیستم عصبی است این بیماری با مرگ سلولهای عصبی مغز ترشح کننده دوپامین و برای حرکت عضلات مشخص می شود.

پارکینسون عمدتاً بر حرکت تأثیر می گذارد و غالباً لرزش ایجاد می کند. هیچ درمانی برای این بیماری شناخته نشده است ، بنابراین پیشگیری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

جالب اینجاست که مطالعات نشان می دهد که قهوه می تواند به جلوگیری از پارکینسون کمک کند!

یک مطالعه مروری گسترده ، خطر 29 درصدی بیماری پارکینسون را در افرادی که روزانه سه فنجان قهوه می نوشند ، گزارش کرد. به نظر می رسد نمی توان از مزایای قهوه برای مغز ما چشم پوشی کرد

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here