اسپرسو یک نوشیدنی رایج برای دوستداران قهوه است ، اما آیا تابحال نام لانگو را شنیده اید؟ شبیه اسپرسو است زیرا با دستگاه اسپرسو ساخته می شود. چند تفاوت بین اسپرسو و لانگو وجود دارد. یادگیری این تفاوت ها ممکن است تغییری را ایجاد کند که ترجیح می دهید از آن لذت ببرید. شرح هر یک در زیر است و پس از خواندن ، شما تفاوت بین لانگو و اسپرسو را می دانید تا تصمیم بگیرید که چه چیزی به ترجیح شخصی شما مناسب است.

قهوه لانگو

اسپرسو همان شات است که همه ما در کافی شاپ محلی بیشتر به آن عادت کرده ایم.

دانه های اسپرسو تفاوت چندانی با دانه های قهوه ای که در خانه در دستگاه های قطره ای قرار می دهیم ندارد .

در عوض ، اسپرسو روشی برای تهیه قهوه است.

در ابتدایی ترین سطح ، اسپرسو قسمت کوچکی از آب است که از طریق یک بستر محکم بسته بندی شده و ریز خرد شده قهوه در فشارهای بسیار زیاد (حدود 9 بار ). مقدار آب و قهوه بسته به دستگاه اسپرسو معمولاً کمی متغیر است.

اما ، نتیجه همان است. شما یک دوز قهوه غلیظ و خوش طعم دریافت می کنید که جنبه هایی از دم کرده متفاوت از روش های دیگر دم را برجسته می کند و همچنین کرم های خوشمزه را در سطح فنجان شما ایجاد می کند.

اسپرسو نوشیدنی قوی و غلیظی است که معمولاً یک تا دو اونس است.

دانه های لانگو ، لانگو

یک قطعه اسپرسو دارای سه قسمت است: قسمت پایین تیره بدن نامیده می شود ، قلب در وسط قرار دارد و رنگ روشن تری دارد و در بالای آن کرم سبک و کف دار قرار دارد. بسیاری از افراد به خودی خود از اسپرسو لذت می برند ، اگر در صورت تمایل می توانید شیر یا شکر اضافه کنید. اگر یک بار اسپرسو کافی نیست ، می توانید یک دوپپیو (2-3 اونس) یا حتی یک ضربه سه گانه سفارش دهید.

پیشنهاد سایت فارسی کلاب برای تهیه قهوه با قیمت متناسب سایت فروشگاهی خرید قهوه است که به راحتی و خیالی آسوده میتوانید قهوه را درب منزل تهیه کنید.

لانگو چیست ؟

لانگو روش دیگر تهیه قهوه با استفاده از دستگاه اسپرسو است. این اساس دوباره بر اساس تغییر مقدار آب مصرفی در دستورالعمل اسپرسو معمولی است. این بار ، ما در هر 7 گرم قهوه دو برابر مقدار نرمال آب استفاده می کنیم.

با استفاده از دو برابر آب ، کافئین بیشتری و همچنین نت های “عمیق” قهوه استخراج می شوند. بیشتر نوشیدنی های قهوه با استفاده از مدت زمان طولانی تری حل می شوند.

لانگو ، مانند ریسترتو ، کمتر از اسپرسو رایج است ، فقط به این دلیل که افراد کمی می دانند که این یک احتمال وجود دارد.

قهوه لانگو ، اسپرسو لانگو

اگر فردی به دنبال به حداکثر رساندن مصرف کافئین یا جلوگیری از طعم دهنده های رایج در زمان کوتاه استخراج است ، لانگو ممکن است راهی باشد.

دستورالعمل معمول لانگو ، 7 گرم قهوه در هر 50 میلی لیتر آب است. انتظار می رود عملکرد کل 45 میلی لیتر باشد.

اسپرسو لانگو چیست ؟

روشی متفاوت برای کشیدن اسپرسو است که طعم کمی ملایم تری به آن می دهد. این نوشیدنی با دستگاه اسپرسو نیز ساخته می شود اما کشیدن شات بیشتر طول می کشد. کشیدن ریه ممکن است یک دقیقه طول بکشد. این بدان معناست که آب بیشتری وجود دارد و در نتیجه طعم کمتری نسبت به اسپرسو ایجاد می شود که کشش کمتری دارد.

اسپرسوی لانگو یک قهوه اسپرسو ” عربیکا یا روبوستا ” است که کاملاً به اندازه یک اسپرسوی معمولی به سبک ایتالیایی شدت ندارد. این به این دلیل است که باریستا حدود دو برابر آب از طریق قهوه آب می کشد و دو برابر بیشتر وقت می برد. نوشیدنی حاصل بدون شک هنوز اسپرسو است اما کمی ملایم و با حجم بیشتری.

تفاوت لانگو با اسپرسو

اسپرسو لانگو این نام از کلمه ایتالیایی به معنی طولانی است. ممکن است بشنوید که مردم از این نوشیدنی به عنوان یک قهوه ریه یا به راحتی ریه یاد می کنند. در حالی که در فرانسه این یک کافه است . اسپرسو ریه و اسپرسو لانگ شات دو اصطلاح دیگر هستند که خیلی زیاد مورد استفاده قرار نمی گیرند.

چه تفاوتی بین اسپرسو ، ریسترتو و لونگو وجود دارد

به بیان ساده ، این سه روش مختلف برای استفاده از دستگاه اسپرسو برای کشیدن “شات” اسپرسو است. هر یک از آنها بر اساس همان ترکیبات اساسی و فرایندهای اساسی یکسانی ساخته شده اند ، اما از نظر دقیق تکمیل فرآیند تفاوت دارند.

تفاوت های طعم دهنده و نحوه استفاده از آنها

همانطور که قبلاً اشاره کردم ، اسپرسو ، ریسترتو ، و لانگو می توانند تغییراتی در همان روش اولیه تهیه قهوه باشند. تفاوت عمده در عطر و طعم و غلظت کافئین آشکار می شود.

طعم های اسپرسو لانگو

اسپرسو حاوی نت های تیره ، خاکی و مغذی تر است که در همه قهوه ها وجود دارد. در واقع ، برخی از بهترین عکسهای اسپرسو که تا به حال داشته ام به شدت طعمهای شکلات و کاکائو را به نمایش گذاشته اند تا فقط به طور خلاصه من را متقاعد کند که دارم شکلات آب شده می نوشم.

طعم های لانگو

تنها عطر و طعم های باقی مانده از بو ، نت های دودی است. استخراج در اینجا به حدی است که بیش از حد مصرف شود که حتی ممکن است باور کنید اسپرسو به دلیل یادداشت های ارائه شده سوخته است.

 

تفاوت اسپرسو و لانگو

اما ، این بدان معنا نیست که لانگو هیچ فایده ای ندارد و برخی از طعم دهنده ها لذت نخواهند برد.

لانگو در مقابل آمریکانو در برابر ریسترتو

بیشتر کافه ها با چند تمایز اساسی نوشیدنی هایی شبیه به لانگو می نوشند. 

آمریکانو در مقابل لانگو

تمام آب داغ ریه برای استخراج قهوه استفاده می شود. همه اینها از طریق زمین تحت فشار عبور می کنند. جایی که از حجم کمی آب برای استخراج استفاده می شود اما بقیه پس از آن به عنوان مواد افزودنی اضافه می شود. آمریکانو اساساً اسپرسو است که پس از واقعیت رقیق می شود ، در حالی که لانگو شامل آب اضافی در فرآیند تهیه است.

یک فنجان قهوه با اندازه متوسط ​​را تصور کنید که کمی اسپرسو در پایین آن قرار دارد. حال تصور کنید که فنجان را با آب گرم پر کنید. آن آمریکایی است. اگر قهوه خود را خیلی دوست ندارید ، ممکن است طعم آمریکایی را ترجیح دهید. با این حال ، اگر عاشق شدت غنی اسپرسو هستید و فقط کمی بیشتر از آن را می خواهید ، پس ریه برای راه رفتن است.

نحوه تهیه قهوه لانگو

دو نکته ای که باید هنگام تهیه لانگو به جای اسپرسوی معمولی در خاطر داشته باشید ، حجم آب و مدت زمان تهیه است.

دستگاه اسپرسو خود را آماده کنید.

معمولا برای یک اسپرسو معمولی، از 18 گرم قهوه استفاده می شود.

دانه های قهوه را آسیاب کنید.

توجه داشته باشید که برای تهیه کردن لانگو باید دانه های قهوه کمی درشت تر از اسپرسو باشد.

با تمپر قهوه خود را به خوبی درون پرتافیلتر فشار دهید.

توجه داشته باشید که سطح قهوه شاف و یک دست باشد.

دستگاه را روشن کنید و منتظر باشید.

لانگو چیست ، لانگو

چون که دانه های قهوه کمی درشت است سرعت آماده سازی قهوه کمی بیشتر است.

هنگامی که اسپرسو شما آماده شد آن را با پودر کاکائو یا خامه زده شده تزئین کنید.

تفاوت بین اسپرسو و لانگو

مزه لانگو ها نسبت به اسپرسوی معمولی تلخ است زیرا کشیدن شلیک بیشتر طول می کشد و زمان بیشتری در استخراج زمین تأثیر می گذارد.

 

قهوه اسپرسو به دیابت کمک می کند . مطالعات در مورد اثرات مصرف قهوه نشان می دهد که این نوشیدنی محبوب نه تنها بر سلامت مغز تأثیر می گذارد ، بلکه علاوه بر تمام مزایایی که دارد ، خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

محققان گروهی از زنان را طی یک دوره چهار ساله بررسی کردند و دریافتند زنانی که بیش از یک فنجان قهوه در روز می نوشند 11 درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت هستند.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here