انواع نوشیدنی

اسپرسو چیست ؟ ” مزایای شگفت انگیز اسپرسو برای سلامت کبد و قلب “

توجه به تجربه ای که در کافی شاپ داشتم ، متوجه شدم که بسیاری از افراد فقط تصور مبهمی از قهوه اسپرسو دارند . دقیقاً از بهترین روش نوشیدن آن مطمئن نیستند . میخواهیم اطلاعاتی کامل در مورد خواص قهوه اسپرسو ، اسپرسو چیست را به شما توضیح دهیم . به گفته آنها ، این قویتر از قهوه معمولی است ، در فنجان های کوچک و کوچک سرو می شود و ریشه آن از ایتالیا است.

اسپرسو چیست ؟

اسپرسو نوشیدنی غلیظ قهوه است که با فشار دادن ۲۸ گرم  آب از طریق قهوه ای که خوب ریز شده و تحت فشار شدید قرار گرفته است  تهیه می شود .

امروز ، ما می خواهیم تاریخ ، ویژگی ها و ساخت اسپرسو را بررسی کنیم . این یک روند بسیار پیچیده تر از آن است که شما ممکن است پیش بینی کرده باشید ، بنابراین اجازه می دهد تا شروع کنیم!

مضرات قهوه اسپرسو ، طرز تهیه اسپرسو

اسپرسو در واقع یک روش دم کردن است و از همان انواع دانه های قهوه معمولی درست می شود . اگرچه گونه های خاصی از دانه های قهوه به دلیل مشخصات ظریف طعم و قدرت عطر و طعم مورد علاقه علاقه مندان اسپرسو قرار می گیرند . شما می توانید از لحاظ فنی از هر نوع دانه قهوه اسپرسو تهیه کنید.

بزرگترین تفاوت اسپرسو و قهوه معمولی در روش دم کردن است . قهوه قطره ای منظم با فیلتر کردن آرام آب گرم از طریق قهوه تهیه می شود.

اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است که در فنجان های کوچک و قوی سرو می شود و پایه بسیاری از نوشیدنی های قهوه است. این ماده از همان دانه های قهوه تهیه می شود اما از نظر کافئین قویتر ، غلیظ و بالاتر است. با این حال ، از آنجا که اسپرسو به طور معمول در وعده های کوچکتر از قهوه سرو می شود ، در هر وعده کافئین کمتری دارد.

تهیه اسپرسو خانگی

تهیه یک اسپرسو زمان بسیار کمتری لازم دارد. دستگاه های اسپرسو آب بسیار داغ تحت فشار را گرفته و آن را از طریق کیک های کوچک تهیه شده از قهوه های کاملاً بسته بندی شده تحمیل می کنند.

کل فرآیند دم کردن ، در مقایسه با دستگاه قهوه ساز معمولی ، که تولید یک دسته کامل ممکن است ۱۰ دقیقه طول بکشد ، حدود ۳۰ ثانیه طول می کشد.

قهوه اسپرسو چیست ، بهترین اسپرسو ساز خانگی

نتیجه نهایی ؟ یک فنجان اسپرسو فوق العاده قوی ، فوق العاده متمرکز ، کافئین دار و فوق العاده خوش طعم!

یک فنجان اسپرسو خوب باید دارای عطر و طعم قوی و عطر و طعم غنی و پیچیده ای باشد . که می تواند پر از رایحه های گل ، تلخ ، شکلاتی ، دودی و حتی دارچین باشد.

دلیل این امر این است که فرآیند دم آوری فوق العاده گرم و بسیار تحت فشار ، بسیاری از رایحه ها و روغن های طبیعی را از درون قهوه حفظ می کند.

دم کردن قهوه اسپرسو

این روغنهای معطر معمولاً در طی فرآیند طولانی مدت دم قهوه معمولی از بین می روند . اسپرسوی خوب همچنین باید احساس ضخیم تر و نرمتری نسبت به یک فنجان قهوه معمولی در دهان ایجاد کند.

سرانجام ، یک اسپرسو خوب باید به میزان قابل توجهی اسید کمتری نسبت به قهوه معمولی داشته باشد.

این امر همچنین می تواند به روند مختلف دم آوری آن نسبت داده شود – محل های قهوه اسپرسو مدت زمان کمتری را در معرض آب گرم نسبت به محلول های معمول قهوه می گذرانند ، این بدان معنی است که زمان کمتری برای نفوذ طعم های اسیدی دانه های قهوه به نوشیدنی نهایی وجود دارد.

اسپرسو دقیقاً با همان گیاه قهوه درست می شود و به همان روش رشد ، فرآوری و بو داده می شود . برای تهیه اسپرسو می توان از هر نوع منشا و قهوه برشته شده استفاده کرد . تفاوت قهوه و اسپرسو در آسیاب و عمل آوری دانه ها است. دانه ها با قوام ریزتر از قهوه آسیاب می شوند و قبل از اینکه آب داغ از طریق دستگاه قهوه ساز مجبور شود ، کاملاً بسته بندی می شوند . این منجر به تهیه یک اسپرسو می شود ، که می توان همانطور که هست لذت برد و یا برای تهیه لیست طولانی از نوشیدنی ها از جمله کاپوچینو یا آمریکانو استفاده کرد.

فواید قهوه اسپرسو ، دستگاه اسپرسو ساز

قهوه دارای همان طعم های قهوه یکسان است اما تقویت شده – تلخ ، کمی شیرین ، اسیدی ، خوش طعم. مشخصات دقیق عطر و طعم بسته به تفت قهوه متفاوت خواهد بود. این بافت ضخیم تر و خامه ای تر از قهوه است.

تاریخچه مختصر اسپرسو

اولین نمونه قبلی از دستگاه اسپرسو در سال ۱۸۸۴ توسط آنجلو موریوندو ، که در شهر تورین در شمال ایتالیا زندگی می کرد ، اختراع شد . در سال ۱۹۰۱ ، یک مخترع میلانی ، لوئیجی بزرا ، نسخه بهبود یافته دستگاه اسپرسو را اختراع کرد ، که بسیار نزدیک به دستگاه های اسپرسو است که امروز می شناسیم و دوستشان داریم.

در طول چند دهه اول از زمان اختراع ، اسپرسو یک نوع قهوه بود که بیشتر در کافه های اسپرسو در ایتالیا محدود می شد ، و همچنین شیرینی های کلاسیک ایتالیایی مانند بیسکوتی و کانولی را سرو می کرد.

با این حال ، در بین دهه های ۱۹۵۰ و ۱۹۹۰ ، اسپرسو به لطف اختراع و افزایش شهاب سنگی لاته در ایالات متحده محبوبیت بیشتری پیدا کرد.

در طول دهه ۱۹۵۰ ، بیشتر اسپرسو نوشیدنی های آمریکایی از کارگران خارج از کشور ایتالیایی طبقه کارگر بودند که در شهرهایی مانند بوستون ، نیویورک و سانفرانسیسکو زندگی می کردند.

امروزه ، اسپرسو نوعی نوشیدنی بسیار مجلل و ارزان قیمت است که مردم در هر سنی ، ملیت ، قومیت و طبقه از آن لذت می برند . محبوبیت کنونی اسپرسو را می توان به استارباکس نسبت داد ، فرهنگ بار و کافه اسپرسو را به جریان اصلی انتقال داد.

قهوه با کرم

متعصبان قهوه می توانند ساعت ها صرف تغییر در دستگاه های اسپرسوی خانگی خود شوند ، به این امید که بتوانند کلاه تاج مناسب کرم را در بالای فنجان قهوه خود بدست آورند.

فواید قهوه اسپرسو ، دستگاه اسپرسو ساز

اما در واقع کرم چیست؟

کرما لایه ای از کف است که پس از دم کشیدن حدود ۴۰ دقیقه در بالای یک اسپرسو قرار می گیرد . این مخصوص اسپرسو است ، به این معنی که هرگز در بالای قهوه های دم کرده معمولی شکل نمی گیرد.

در طی فرآیند دمش قهوه ، یک دستگاه اسپرسو آب بسیار داغ تحت فشار و بسیار داغ را از طریق کیکی ساخته شده از زمین قهوه مجبور کرد . این نیرو و گرمای بسیار زیاد نحوه تعامل روغنهای موجود در قهوه با آب را تغییر می دهد.

هنگامی که قهوه از دستگاه خارج می شود و وارد یک فنجان می شود ، تغییر شدید از یک محیط با فشار فوق العاده بالا به یک محیط با فشار کم باعث می شود که مولکول های دی اکسید کربن محبوس شده در روغن های قهوه آزاد شوند ، به سمت بالا حباب زده و کرم کف ایجاد می کنند.

در حالت ایده آل ، کرم کامل باید ضخیم و کرکی باشد ، به اندازه کافی متراکم باشد تا یک قاشق شکر را تحمل کند.

رنگ کرم اسپرسو

رنگ و قوام کرم شما همچنین می تواند به شما در تنظیم دقیق فرآیند قهوه کمک کند . اگر کرم شما بسیار روشن است ، دارای حباب هایی به وضوح بزرگ است ، اسپرسو احتمالاً کم استخراج شده و طعم آن بسیار آبکی یا ضعیف خواهد بود . اگر کرم شما بسیار تیره رنگ باشد ، اسپرسو احتمالاً بیش از حد استخراج شده و طعم آن ناخوشایند تلخ خواهد بود.

اگر تا به حال به کافی شاپ صنعتگر یا بار اسپرسو رفته اید و یک قاشق اسپرسو سفارش داده اید ، ممکن است قهوه شما با یک لیوان آب معدنی و یک پر لیمو سرو شده باشد.

موکاپات ، دستگاه اسپرسو

برای اسپرسو غیر ابتدایی ، این ممکن است کمی گیج کننده باشد . به طور کلی ، آب معدنی یا آب گازدار با اسپرسو به عنوان پاک کننده کام سرو می شود.

چرا پوست لیمو برای قهوه

نوشیدن یک جرعه آب قبل از نوشیدن قهوه به خنثی سازی کام کمک می کند . هنگامی که یک جرعه از قهوه خود را بنوشید ، جوانه های چشایی شما قادر به درک کامل و لذت بردن از همه ظرافت ها و ظرافت های دم کرده شما خواهند بود!

منشأ عمل تهیه اسپرسو با لیمو بسیار کم مشخص است. برخی از افراد بر این باورند که برای موفقیت ، شما باید لیمو را قبل از نوشیدن جرعه ای روی لبه جام اسپرسو خود بمالید.

برخی دیگر می گویند ترکیبی از لیمو و قهوه غلیظ قرار بود بیماری را دفع کند یا اینکه از روغنهای اساسی موجود در پوست لیمو در اصل برای پنهان کردن بو و طعم اسپرسوی استفاده شده است.

برخی از مورخان معتقدند که عمل سرو لیمو با اسپرسو به ایتالیا در دوران جنگ جهانی دوم برمی گردد . آب و لیموهای اسیدی ظاهراً جایگزین آب و صابون در زمان جنگ بودند.

با این حال ، هیچ کس واقعاً دلیل اصلی ترکیب لیمو و قهوه را نمی داند.

خواص قهوه اسپرسو 

در حالی که مصرف بیش از حد کافئین خطرات خاصی برای سلامتی به همراه دارد . اما مقدار کافی اسپرسو دارای یکسری فواید سلامتی است.

اسپرسو ، قهوه اسپرسو

سلامت قلب

مطالعات نشان داده است که مقدار کافی کافئین به بهبود عملکرد سلول کمک می کند . به عنوان یک اقدام پیشگیرانه علیه مواردی مانند بیماری های قلبی عمل می کند . در حقیقت ، ممکن است ۱۹ درصدی از نوشیدن قهوه به دلیل بیماری های قلبی عروقی کمتر باشد.

سلامت کبد

تعدادی از مطالعات نشان داده است که مصرف منظم قهوه می تواند خطر سیروز ، یک بیماری کبدی را که اغلب به دلیل استفاده زیاد از الکل ایجاد می شود ، تا حد زیادی کاهش دهد.

سلامت مغز

نوشیدن قهوه ممکن است به شما در کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر یا زوال عقل کمک کند . تعدادی از مطالعات در مورد سلامت مغز و مصرف کافئین نتیجه می گیرند که مصرف منظم ، متوسط ​​قهوه خطر افت شناختی را کاهش می دهد.

سخن آخر

قهوه یکی از نوشیدنی هایی است که در بین مجالس و مهمانی ها جایگاهی خوبی را به خود اختصاص داده و همینطور به دلیل خواص بی نظیر این نوشیدنی همه افراد از این نوشیدنی استقبال خوبی می کنند . چرا که برای بسیاری از بیماری ها راه حل درمانی مناسبی است . قهوه یک نوشیدنی ارزان قیمت است که برای بهبود سلامتی ، سلامت قلب و سلامت کبد روشی موثر است . شایان ذکر است قهوه را بیش از ۲ فنجان در روز میل نکنید ، به دلیل کافئین بالای قهوه میتواند فشار شما را کاهش داده و باعث سرگیجه های متعدد و همینطور به کاهش خواب مبتلا شوید.

نوشته های مشابه

۳ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

با غیرفعال کردن مسدودکننده تبلیغات از ما حمایت کنید