قهوه بخش مهمی از فرهنگ و سنت آشپزی خاورمیانه است. همانند بسیاری از سنت های آشپزی ، قهوه در خاورمیانه نسبت به نمونه های مشابه فرهنگ غربی کاملاً متفاوت تهیه و سرو می شود. در حقیقت ، اصطلاح ” قهوه عربی ” به طور کلی به یک روش اصلی تهیه قهوه (ترکی) با تغییرات مختلف اشاره دارد. در خاورمیانه ، قهوه به طور کلی اهوا نامیده می شود ، اگرچه بسته به گویش نیز تغییرات مشابه دیگری در این کلمه وجود دارد. وقتی به شما فرصت می دهند قهوه سفارش دهید ، درک گزینه های شما بسیار چشمگیر است.

قهوه عربی

قهوه سعودی یا قهوه از دانه های بو داده قهوه تهیه می شود که علاوه بر مخلوط ادویه جات مانند هل ، دارچین ، میخک یا زعفران ، می توان آن را کمی یا زیاد تفت داد. قهوه سعودی معمولاً تا پایان کار در حضور مهمانانی که به آنها سرو می شود تهیه می شود ، این بدان معناست که دانه ها معمولاً به عنوان بخشی از این آیین ، بو داده ، آسیاب شده و تخمیر می شوند. قهوه از یک کاسه مخصوص به نام دالاه سرو می شود و کوچکتر است و کمتر با فنجان هایی به نام فنجان درمان می شود.

دله قهوه عربی ، قهوه ساز عربی

معمولاً خرما یا میوه های شیرینی با قهوه برای میهمانان سرو می شود. بسیاری استدلال می کنند که قهوه سعودی به سادگی نسخه ای از قهوه ترک است ، که به سادگی به روش تهیه اشاره دارد. کسانی که به این ذهنیت پایبند هستند ، هرگونه تفاوت در مواد و طعم ها به سادگی محلی مانند ” قهوه مصری ” یا “ قهوه لبنانی ” است.

فرهنگ و تاریخ قهوه عربی در خاورمیانه

قهوه دومین کالای مورد معامله در جهان است. تخمین زده می شود که هر روز حدود 2.25 میلیارد فنجان قهوه مصرف می شود. گرچه قهوه ممکن است بیش از هزار سال وجود داشته باشد ، اما در چند قرن گذشته فقط در همه جا استفاده شده است.

آفرینش قهوه عربی

طبق افسانه ها ، یک دامدار بز اتیوپیایی در حال مراقبت از گیاهان خود بود که متوجه شد ناگهان بزها پر از انرژی می شوند. آنها تازه میوه قرمز درختچه قهوه را خورده بودند ، بنابراین دامدار بز نیز حبوبات را امتحان کرد. طولی نکشید که دیگران میوه را برای خواص محرک طبیعی آن امتحان می کردند.

گرچه این فقط یک افسانه است ، اما یکی از معدود داستان های اصلی قهوه مدرن است. قبل از اینکه بو داده و به عنوان نوشیدنی مصرف شود ، قهوه با چربی حیوانات مخلوط می شود و یک میان وعده درست می کند. در حدود سال 1000 ، با استفاده از کل میوه ، لوبیا و پوست نوشیدنی تهیه شد. تا سال 1200 ، مردم سرانجام شروع به تفت دادن لوبیا کردند ، و آن را به نسخه ای از نوشیدنی مدرن تبدیل کردند که امروز دوست داریم.

برای سفارش انواع قهوه با کیفیت و مرغوب پیشنهاد فارسی کلاب سایت خرید قهوه آنلاین میباشد . سایت اسپرسو میکر سالهاست در زمینه کافی شاپ و قهوه فعالیت نموده و همواره در تلاش است مرغوب ترین دانه قهوه را برای شما رست کند.

تاریخچه

برای اینکه مردم مانند امروز از یک فنجان گرم قهوه خاورمیانه لذت ببرند ، ابتدا باید چند تغییر شکل در آن اتفاق بیفتد. دهه 1200 نقطه عطف نوشیدنی مدرن بود. در این زمان ، جامعه مسلمانان در عربستان برای قدرت تحریک کننده خود شروع به دم کشیدن قهوه کردند. در آن زمان ، از نوشیدنی برای بیدار نگه داشتن آنها در جلسات نماز بسیار طولانی استفاده می شد. لوبیاها را خشک کرده و می جوشاندند تا یک نوشیدنی درست کنند.

خواص قهوه عربی ، تهیه قهوه عربی

در حالی که خاورمیانه قرن ها پیش مخلوط نوشیدنی های قهوه را آغاز کرد ، بقیه جهان تا دهه 1600 قهوه دریافت نمی کردند. تا آن زمان ، قهوه فقط در عربستان مصرف می شد. طبق سنت ، تا قبل از دهه 1600 یک گیاه قهوه در خارج از آفریقا یا عربستان وجود نداشت. در این زمان ، یک زائر هندی معروف به بابا بودان موکا را با هفت لوبیا ترک کرد که هنگام زیارت مکه عاشق نوشیدنی شده بودند. این دانه ها شروع شیفتگی اروپا به قهوه بودند.

اولین تولید قهوه متعلق به اروپا در قرن هفدهم توسط هلندی ها در سریلانکا آغاز شد. در سراسر جهان ، فرانسوی ها در حال کار قهوه در کارائیب بودند. به زودی ، پرتغالی ها تولید قهوه را در برزیل آغاز کردند ، در حالی که اسپانیایی ها از آمریکای مرکزی برای مناطق قهوه خود استفاده می کردند.

با گسترش محبوبیت قهوه ، قهوه خانه ها در همه جای اروپا شروع به ظهور کردند. ایتالیا و فرانسه در این راه پیش قدم شدند ، اما بقیه قاره به زودی دنبال این کار رفتند.

فرهنگ کافه تلخ در خاورمیانه

در قرن پانزدهم ، قهوه در یمن عربستان گسترش یافت. طی 100 سال آینده در مصر ، فارس ، ترکیه و سوریه گسترش یافت. از این کار در خانه های فردی و قهوه خانه های عمومی لذت می برد.

کافه های عرب از زمان شروع قهوه خانه ها محلی برای بحث سیاسی بود. حتی نام قهوه ها نیز قابل بحث است. در حقیقت بسیاری از مشاجرات می تواند ناشی از درخواست نوشیدنی های غلط خاورمیانه ای باشد ، درخواست قهوه ترک در یونان منجر به بحث در مورد این خواهد شد که به آن قهوه یونانی گفته می شود. در لبنان، به شما خواهد بود گفت که شیشه ای خود را از قهوه ترک است که در واقع به عنوان قهوه عربی شناخته شده.

قیمت دله قهوه عربی ، قهوه عرب

در دادگاه عثمانی ، برخی از مردان مذهبی قهوه را تأیید نمی کردند. با وجود رزروهایشان ، اولین کافه استانبول در سال 1554 افتتاح شد . در نیمه دوم قرن شانزدهم ، سلطان مراد سوم قهوه را ممنوع کرد. تا سال 1839 ، امپراتوری عثمانی قهوه را به طور رسمی ممنوع کرد.

در خاورمیانه ، قهوه بخشی جدایی ناپذیر از کشور است. این نمادی از مهمان نوازی ، ظرافت و سخاوت است. قراردادها ، ازدواج ها و دشمنی ها با یک فنجان قهوه حل و فصل می شود. در مناطق خاص ، درخواست کسی برای گرفتن یک فنجان قهوه رمز بحث در مورد منافع مشترک ، یک توافق نامه تجاری یا اخبار با هم است. خانه های سنتی تر ابتدا قهوه را به سرپرست خانواده ارائه می دهند.

به این ترتیب ، سرپرست خانوار می تواند اطمینان حاصل کند که فقط بهترین قهوه ” عربیکا یا روبوستا “برای میهمانان خود سرو می شود.

روش های محلی دم

در حالی که روش های دم کشیدن قهوه از مکانی به مکان دیگر متفاوت است ، بیشتر کشورهای عربی از یکی از دو روش استفاده می کنند. قهوه عربی ممکن است شامل هل باشد یا به صورت ساده سرو شود. دانه های قهوه قبل از افزودن هل به شدت یا کمی تفت داده می شوند. این غذا به طور سنتی در خانه یا محل کافه بو داده می شود. سپس ، آن را آسیاب کرده ، دم کرده و در مقابل میهمانان سرو می کنند. از آنجا که قهوه می تواند طعم کمی تلخ داشته باشد ، غالباً آن را با میوه های خشک ، خرما ، آجیل یا میوه های شیرین سرو می کنند تا تلخی آن نرم شود.

نحوه درست كردن قهوه عربي ، قهوه عربی چیست

بسته به موقعیت و سلیقه شخصی فرد ، ممکن است قهوه با زعفران ، دارچین ، هل یا میخک دم شود. از قابلمه قهوه معروف به دلله برای سرو قهوه در فنجان های کوچک که دسته ندارند استفاده می شود. به طور معمول ، قهوه فقط کف فنجان را می پوشاند.

به طور معمول ، قهوه عربی هر بار مقدار کمی سرو می شود. از آنجا که قهوه فوری فوق العاده گرم است ، این امر باعث می شود تا قهوه زود خنک شود. تا زمانی که میهمان قهوه بیشتری بخواهد ، میزبان یا گارسون به ریختن قهوه ادامه می دهند.

قهوه مصری

در مصر ، قهوه مانند قهوه ترک تهیه می شود: با یک فنجان کوچک و یک لایه کف. این لایه کف نشان می دهد که قهوه به درستی تهیه شده است. این کف به عنوان “صورت” شناخته می شود و قهوه مصری باید چهره داشته باشد تا خوشبو شود.

اسپرسو لبنانی

در لبنان ، قهوه یک بار جوشانده و بدون صورت مصرف می شود. مانند بسیاری از مکان ها ، قهوه به مقدار زیاد مصرف می شود. در مشهورترین کافی شاپ های لبنان ، می توانید قهوه ای را ببینید که در کلمبیا ، کنیا ، اندونزی ، برزیل ، اتیوپی ، ویتنام و بسیاری از کشورها کشت می شود.

کافه یمن

جالب اینجاست که یک نوع قهوه نام خود را از یمن گرفته است. لوبیای رنگ روشن تولید شده در یمن منبع کلمه “موکا” بود. این حبوبات اغلب نسبت به نمونه های خود در لبنان و مصر ملایم ترند. وقتی لوبیا چرخ می شود ، فروشنده همچنین می تواند چوب دارچین ، رشته های زعفران یا هل سبز اضافه کند. این یک فنجان قهوه معطر و خوش طعم ایجاد می کند.

نحوه درست كردن قهوه عربي ، قهوه عربی چیست

یمن همچنین ممکن است منبع کلمه مدرن قهوه باشد. در ابتدا قهوه در یمن معروف به قهوه بود و بعداً در ترکیه به قهوه کهوهه گفته می شد. این به کوفی هلندی تبدیل شد و بعداً به کلمه انگلیسی ‘قهوه’ تبدیل شد.

امارات متحده عربی

مصرف کنندگان مدرن در امارات متحده عربی گزینه های مختلف قهوه چشمگیری دارند . کافه های پیشرفته گزینه هایی مانند کاپوچینو با طعم هل را شامل می شوند. بهترین قهوه از مزارع برتر کشیده می شود و به کمال برشته می شود. قهوه خانه های مدرن با اطمینان از اینکه هر جنبه از تجربه به یاد ماندنی و لذت بخش است ، فراتر از تهیه یک فنجان عالی قهوه هستند.

این رویکرد بخشی از دلیل افزایش مصرف قهوه در امارات متحده عربی از سال 2009 تا 2012 فقط 85 درصد بوده است. به علاوه ، این کشور اکنون میزبان جشنواره بین المللی قهوه و چای سالانه است.

عربستان و کافه آن

قهوه نمادی از مهمان نوازی در سراسر خاورمیانه است. در عربستان سعودی ارائه مهمان نوازی خوب بدون ارائه یک فنجان قهوه غیرممکن است. این قهوه که به القاوه معروف است ، در مراسم ، مجالس اجتماعی ، عروسی و سایر دیدارها سرو می شود. غذاهای شیرین مانند خرما اغلب به همراه قهوه سرو می شوند.

به طور سنتی ، قهوه سعودی یا توسط میزبان این رویداد یا جوانترین فرد در این جمع سرو می شود. سرور باید قهوه جوش سعودی را در دست چپ خود نگه دارد و لیوان ها با سمت راست پراکنده می شوند. استفاده از دست چپ برای تحویل یک مورد بد اخلاقی محسوب می شود. علاوه بر این ، ابتدا باید از میهمان افتخاری یا شخص بالاترین رتبه خدمت شود. هر فنجان فقط یک سوم راه پر می شود.

قهوه دله ، قهوه جوش عربی دله

اگر فنجان بیش از حد پر شود ، این نشان می دهد که سرور غیر مهمان نواز آرزو می کند همه سریع بنوشند و بروند.

کویت

غذا و نوشیدنی یکی از جنبه های مهم فرهنگ کویت است. در حالی که غالباً بعد از ناهار چای با نعناع یا زعفران سرو می شود ، قهوه همیشه برای بازدید کنندگان تهیه می شود. هر وقت کسی سر می زند اولین چیزی که به طور سنتی سرو می شود قهوه عربی است. مانند سایر کشورهای منطقه ، زعفران و سایر طعم دهنده ها از محبوبیت این نوشیدنی خاورمیانه هستند.

اسپرسو ترک

قهوه ترکی به روش دم آوری خاصی گفته می شود که بیشتر در شام دیده می شود. قهوه ترک با دانه های قهوه ریز آسیاب شده فیلتر می شود (آنقدر ریز است که شبیه بافت پودر کاکائو است). دانه قهوه چرخ شده را در قابلمه مخصوصی به نام سزوه یا ایبریک می جوشانند . قهوه نیز با شکر و هل جوشانده می شود. این یک تمایز مهم است که قهوه ترک در واقع با شکر پخته می شود تا بعدا شیرین کننده اضافه شود. قهوه در فنجان های کوچک سرو می شود و قبل از سرو اجازه می دهد تا چند لحظه بماند تا مواد به ته فنجان فرو رود و ته نشین شود.

 

قهوه ترک نوعی قهوه است که درجه پودر قهوه و سرو آن متفاوت از قهوه اسپرسو و فرانسه است. این قهوه از دانه های قهوه بو داده و کاملاً پودر شده استفاده می کند.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here