طرز تهیه کاچی، دسری ایرانی و لذیذ
غذاهای ایرانی و سنتی بسیار لذیذ و دلپذیر هستند، اما برای کامل شدن یک سفره ایرانی به دسری سنتی نیز احتیاج است. کاچی یکی از دسرهای سنتی ایران است که به مواد اولیه بسیار سادهای نیاز دارد که معمولا در منزل ما ایرانیان وجود دارد. این دسر را با دو شیوه میتوان تهیه کرد که هر کدام طعم خاص خود را دارد. علاوه بر این میتوان به راحتی این دسر ایرانی را تزیین کرد.
طرز تهیه کاچی با آرد گندم
به منظور تهیه این دسر خوشمزه به ۴۵ دقیقه الی یک ساعت زمان و مواد اولیهای که در جدول زیر مشاهده میکنید، نیاز خواهید داشت.
مواد لازم | |
آرد گندم | 500 گرم |
روغن | 500 گرم |
شکر | یک کیلوگرم |
گلاب | نصف لیوان |
زعفران | یک مثقال |
آب | 10 الی 12 لیتر |
دستور تهیه:
- زعفران را در مقدار کمی آب دم کنید.
-
۱۰ الی ۱۲ لیتر آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
- شکر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا حل شود.
- سپس شربت به دست آمده را از صافی رد و زعفران را به آن اضافه کنید.
- روغن را گرم کنید، سپس حرارت شعله اجاق گاز را کاهش دهید.
- به تدریج آرد را به روغنی که روی حرارت ملایم قرار دارد، اضافه کنید. دائما بهم بزنید تا آرد گلوله نشود.
- هنگامی که آرد سرخ شد، شربت را به آرامی به آن اضافه کنید و دائما بهم بزنید تا آرد گلوله نگرده و مایه یک دست شود.
- مرتب بهم بزنید تا کاچی به جوش آمده و روغن بیندازد.
طرز تهیه کاچی با آرد برنج
-
برای تهیه این دسر نباید آرد را به اندازهای که برای حلو سرخ میشود، سرخ کنید و فقط کافی است رنگ آن طلایی شود.
-
در مرحله هشتم در صورتیکه که آب دسر کم بود، میتوانید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
- در صورتی که میزان زعفران را کاهش دهید، رنگ دسر تا حدی شبیه به حلو خواهد شد.
-
کاچی آرد برنج، رنگ روشنتری خواهد داشت، بنابراین اگر این دسر را با آرد برنج تهیه کردید و رنگ آن روشنتر شد، نگران نباشید.
تزیین دسر
کاجی یکی از خوشمزه ترین دسرهای ایرانی کاچی نام دارد. علاوه بر خوشمزه بودن ، از خواص درمانی بسیاری نیز برخوردار است. در زیر ویژگی های مختلف iTunes و همچنین نحوه تهیه آن آورده شده است.کاچی یکی از دسرهای ایرانی است که یکی از آداب و رسوم قدیمی مردم کرمان است که قدرت خود را از دست داده و صدمات زیادی به بدن آنها وارد کرده است. با استناد به دستورالعمل های تهیه و مصرف این اختراع معجزه آسا ، چنین سنت هایی از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است ، به طوری که نسل امروز از این سنت های قدیمی استفاده کرده و فراموش نشده است.