کباب کوبیده بسیار خوشمزه و لذیذ است و تقریبا همه از خوردن آن لذت می‌برند. طرز تهیه کباب کوبیده چندان سخت نیست و شما می‌توانید با دقت و کمی حوصله یک کباب حرفه‌ای در منزل تهیه کنید.

کباب کوبیده

کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین انواع کباب‌های سنتی کشورمان است، اما درست کردن آن در منزل چندان راحت نیست! زیرا اغلب این کباب در منقل می‌ریزد. راه حل این مشکل ساده است و شما با رعایت نکاتی ساده می‌توانید مانع از این اتفاق شوید. در ادامه طرز تهیه کباب کوبیده در منزل به روشی حرفه‌ای را شرح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده

به منظور درست کردن کباب کوبیده برای شش الی هشت نفر، به حدود سه الی چهار ساعت زمان و مواد اولیه‌ زیر احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
گوشت مغز ران گوساله 500 گرم
گوشت پشت بازو گوسفند 500 گرم
پیاز 4 عدد بزرگ
گوجه فرنگی 8 الی 10 عدد
روغن مایع و نمک به میزان لازم

طرز تهیه کباب کوبیده

  1. ابتدا گوشت را خرد کنید و سپس خوب بشویید.
  2. گوشت را در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود.
  3. اکنون باید گوشت را چرخ کنید. سپس آن را ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ورزر دهید تا کاملا یک دست شود.
  4. گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا خنگ گردد.
  5. پیاز را با رنده ریز، رنده کنید. آب آن را کاملا بگیرید، به طوری که در پیاز آبی باقی نماند، در غیر اینصورت هنگام کباب کردن، گوشت از سیخ جدا خواهد شد.
  6. پیاز را به گوشت اضافه کرده و کمی ورز دهید.
  7. اگر گوشت گرم شده بود، آن را مجددا مدتی در یخچال قرار دهید. در غیر اینصورت شروع به سیخ گرفتن کباب کنید.

برای سیخ گرفتن کباب یک کاسه آب کنار دست خود قرار دهید. به اندازه یک مشت از گوشت را بردارید، کمی در دست ورز دهید و سپس شروع به سیخ گرفتن کنید.

سیخ کردن کباب

ابتدا به آرامی با حرکت دست گوشت را روی سیخ پهن کنید و در حین اینکار، لبه‌های کباب را نیز روی آن برگردانید.

سیخ کباب

سپس ابتدا و انتهای کباب را فشار دهید که به سیخ بچسبد.

کباب سیخ کردن

  1. به همین ترتیب تمام کباب ها را سیخ بگیرید.
  2. گوجه را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و به سیخ بزنید. ترجیحا ازسیخ‌های باریک‌تری برای گوجه استفاده کنید.
  3. آتش را از قبل درست کنید تا شعله نداشته باشد. سیخ‌ها را روی منقل قرار دهید و دائما آن را بچرخانید تا نریزند.
  4. در آخر نیز گوجه‌ها را کباب کنید.
  5. سر و ته کباب‌ها را جدا کنید و بین نان قرار دهید، دست خود را روی نان بگذارید و به آرامی سیخ را بردارید.

 

چند نکته:

  • تا اندازه‌ای در منقل ذغال بریزید که کباب‌ها نه به آتش خیلی نزدیک و نه آن دور باشند.
  • برای آنکه کباب‌ها در منقل نریزند، باید دائما آن‌ها را بچرخانید تا به این ترتیب دو طرف گوشت همزمان پخته شوند. زمانی که یکطرف گوشت بیش از طرف دیگر بپزد، از یکطرف سنگین‌تر خواهد بود و انسجام خود را از دست می‌دهد.
  • هنگامی که می‌خواهید گوشت را سیخ بزنید، باید سرد باشد؛ بنابراین حتما قبل از این مرحله، گوشت را داخل یخچال قرار دهید.
کباب کوبیده را هم می‌توانید با نان و هم با برنج سرو کنید. برای تزیین برنج نیز می‌توانید مقداری برنج زعفرانی درست کنید و روی برنج بکشید. کباب‌ها را در دیس قرار دهید و اطراف آن را با گوجه کبابی، فلفل، جعفری خرد شده و ترشی کلم قرمز تزیین کنید. طرز تهیه کباب کوبیده به همین راحتی است، اما باید به نکات یاد شده توجه داشته باشید تا به این ترتیب کباب‌های شما در منقل نریزد.

آموزش فسنجان

خورش فسنجون یا فوسنجان یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است. اصل و اصالت خورشت فسنجون از استان گیلان است. اما به دلیل طعم بی نظیر و خوشمزه ای که دارد ، در اکثر شهرهای ایران طبخ می شود. این غذا را معمولاً برای ناهار با گوشت یا مرغ درست می كنند ، این بار می خواهیم طرز پخت آن را با مرغ آموزش دهیم. اگر می خواهید این غذا را با گوشت سرخ شده درست کنید ، دستور العمل گوشت سرخ شده را دنبال کنید. گفته می شود خورشت فوسنجون یکی از قدیمی ترین غذاهای سنتی ایرانی است که قدمت آن به دوره ساسانیان برمی گردد. در مناطق شمالی ، از گوشت اردک و گاهی از گوشت بوقلمون برای تهیه مد استفاده می شود. در ادامه شما را با طرز تهیه خورشت فسیان با مرغ آشنا خواهیم کرد. این خورشت خوشمزه برای شام یلدا و سایر مراسم ها نیز سرو می شود.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here