مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
دکوراسیونشستشو، نظافت، لکه گیری

آلوده ترین قسمت های خانه |میکروب ها در 9 مکان خانه تان مخفی شده اند که نمی دانید!!

مطالب پربازدید

آلوده ترین قسمت های خانه کدامند؟

میکروب ها در سرتاسر خانه ها وجود دارند ولی میزان آن ها با یک دیگر متفاوت می باشند. در خانه جاهای مختلفی وجود دارند که به عنوان کثیف ترین مکان ها و یا وسیله ها شناخته شده اند. به همین علت باید آن ها را به صورت کامل شناسایی کنید و دقتتان را صرف آن ها کنید تا بتوانید رسیدگی بیشتری را نسبت به آن ها داشته باشید. به خاطر اهمیتی که این موضوع به خود اختصاص داده است قصد داریم تا شما را با آ ن ها آشنا کنیم. از این رو تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا بتوانید بهداشت شخصی خانه را تا حد بسیار زیادی افزایش دهید و با آلوده ترین قسمت های خانه آشنا شوید.

مطلب زیر را نیز دنبال کنید:

خرید ریپورتاژ آگهی

کسب درآمد با بیت کوین

مطالب پربازدید
آلوده ترین قسمت های خانه

قسمت هایی در منزل ما وجود دارند که محل تجمع میکروب ها هستند و ما از وجود آن ها بی خبریم. شاید عجیب باشد ولی باید بگوییم که یکی از آلوده ترین جاهای خانه که محل تجمع میکروب ها می باشد، آشپزخانه ی شماست!

 آلوده ترین قسمت های خانه

میکروب‌ها در هرجایی از داخل خانه‌تان ممکن است پنهان شوند؛ از ماشین لباسشویی گرفته تا کفگیر ملاقه‌های مورد استفاده در آشپزخانه‌تان!

اسفنج ظرفشویی آلوده ترین وسیله خانه

اسفنج آشپزخانه‌تان، میکروبی‌ترین چیزی است که در خانه دارید. محققان روش‌های معمول ضدعفونی کردن اسفنج‌های ظرف‌شویی را امتحان کردند، مانند خیساندن آن‌ها در مایع ضدعفونی کننده یا آب‌لیمو، ماکرویو کردن و یا شستشو در ماشین ظرفشویی، آن‌ها دریافتند ماکرویو کردن اسفنج ظرفشویی به مدت 1 دقیقه، میکروب‌های بیشتری را نابود کرده بود و روش موفق بعدی در نابود کردن میکروب‌های اسفنج ظرفشویی نیز، شستشو در ماشین ظرفشویی بود. اسفنج ظرفشویی مرطوب را روزی یک بار و به مدت 2 دقیقه در ماکرویو بگذارید و هر دو هفته یک‌بار نیز آن را عوض کنید. اسفنج ظرفشویی تنها یکی از چیزهایی است که هر روز استفاده می‌کنید و در واقع آلوده‌تر از کاسه توالتتان است! دستمال‌ها و حوله‌ها و پارچه‌های آشپزخانه نیز میکروب‌های فراوانی دارند و باید آن‌ها را با آب داغ و مایع ضدعفونی کننده بشویید.

سینک ظرفشویی از کثیف ترین قسمت های خانه

بعد از اسفنج ظرفشویی، سینک ظرفشویی آشپزخانه‌تان میکروبی‌ترین جای خانه‌تان است. یک بطری اسپری تمیزکننده دم دستتان داشته باشید و بعد از هر بار استفاده سینک را اسپری کنید، سپس بسابید و با آب داغ آب بکشید.

باکتری ها در تخته برش؛ از آلوده ترین قسمت های خانه

آشپزخانه‌تان 200 برابر کاسه توالت خانه‌تان باکتری دارد. برای تمیز کردن تخته برش می‌توانید آن را در ماشین ظرفشویی بگذارید، سپس با سرکه اسپری کنید و بگذارید در طول شب بماند یا اینکه به مدت 30 ثانیه ماکرویو کنید.

مطالب پربازدید

مسواک آلوده

مسواک را در دورترین فاصله از کاسه توالت به صورت سروته بگذارید تا ذرات آب روی آن ننشینند. هرگز مسواک خیس را در محیط بسته نگه ندارید و آن‌ها را جوری بگذارید که برس مسواک‌های اعضای خانواده با هم در تماس نباشند. می‌توانید مسواک‌ها را در دهان‌شویه بخیسانید اما یکی یکی و هر بار دهان شویه را عوض کنید.

ماشین لباسشویی محل تجمع میکروب ها

بله درست است، ماشین لباسشویی‌تان هم می‌تواند بیمارتان کند. دستمال‌ها و لباس زیرها را با هم نشویید. دست‌کم ماهی یک‌بار، یک دور با آب داغ و سرکه روشن کنید تا محفظه‌ی لباسشویی میکروب‌زدایی شود. فوراً بعد از شستشو خشک‌کن را بزنید و لباس‌های مرطوب را فوراً خارج کنید.

پرده حمام محل رشد کپک و قارچ

پرده‌های دوش هر روز خیس می‌شوند و معمولاً هم مرطوب می‌مانند، برای همین زمینه‌ی بسیار مساعدی برای کپک و قارچ هستند. بعد از هر بار دوش گرفتن، پرده را خشک کنید.

سطل زباله آشپزخانه و دستشویی؛ از آلوده ترین قسمت های خانه

سطل آشپزخانه و دستشویی معمولاً زباله‌های آلوده‌تری نسبت به سطل اتاق نشیمن و اتاق‌خواب دارد. برای تمیز کردن سطل زباله، ته آن لایه‌ی نازکی جوش شیرین بریزید، کمی آب بریزید و با محلول حاصل همه جای سطل را بسابید و سپس آب کشی کنید. این کار را در داخل دستشویی انجام دهید.

ماشین ظرفشویی محل تجمع میکروب ها

به لبه‌های در ماشین ظرفشویی دقیق‌تر نگاه کنید. این قسمت‌ها زمینه‌های مساعدی برای کپک و قارچ هستند.

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

کفگیرها و ملاقه‌ها از آلوده ترین وسایل آشپزخانه

آزمایشات نشان می‌دهد قاشق و کفگیر و ملاقه‌ها یکی از آلوده‌ترین چیزهای آشپزخانه هستند. دانشمندان دریافته‌اند باکتری ایکولای و کپک روی این ظروف وجود دارد. بسیاری از کفگیر و ملاقه‌ها دو تکه هستند؛ دسته‌های پلاستیکی در قسمتی به بدنه وصل شده‌اند و این یعنی اینکه گوشه‌ها و لبه‌هایی دارند که بقایای غذا در آنجا جمع می‌شود. آن‌ها را در محلول آب داغ و صابون قرار دهید و بگذارید چند ساعت بماند و سپس خوب آبکشی کنید. کاردها و کفگیرهای کاملاً فلزی بهترین انتخاب هستند و میکروبی نمی‌شوند.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا