مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
آموزش انواع غذاها

طرز تهیه سوپ لبو، بهترین پیش غذای شب یلدا

مطالب پربازدید
یکی از بهترین و خوشمزه ترین  پیش غذاهایی که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید، سوپ لبو است.

سوپ لبوموادلازم:

  • پیاز (نگینی خردشده): 100 گرم
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • لبو (مکعبی خردشده): 150 گرم
  • سیب زمینی (مکعبی خردشده): 150 گرم
  • هویج (مکعبی خردشده): 100 گرم
  • تره فرنگی (حلقه ای خردشده): 50 گرم
  • آب مرغ: 2 لیتر
  • نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
  • خامه ترش: به میزان لازم
  • روغن نارگیل: 3 ق س

طرز تهیه:

1. پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.
2. سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
3. لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
4. آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.
5. با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.
6. در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.
7. سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.

فواید لبو

لبو ها حاوی یک آنتی اکسیدان به نام آلفا لیپوئیک اسید هستند که می تواند به کاهش سطح گلوکز و افزایش حساسیت به انسولین کمک کرده و از تغییرات اکسیداتیو مربوط به استرس در بیماران دیابتی جلوگیری کند.

مطالعات نشان می دهد که اسید آلفا لیپوئیک می تواند علائم نوروپاتی محیطی و نوروپاتی اتونوم را در افراد دیابتی کاهش دهد.

فراتحلیل (تجزیه و تحلیل ترکیبی داده های مطالعات مختلف) در مورد خواص آلفا لیپوئیک اسید نشان می دهد که اثر آن ممکن است به تزریق داخل وریدی محدود شود. نویسندگان این تجزیه و تحلیل می گویند روشن نیست که آیا بهبودی بالقوه فرد پس از 3 تا 5 هفته مصرف روزانه 600 میلی گرم آلفا لیپوئیک اسید از نظر بالینی قابل توجه است.

مطالب پربازدید

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا