فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

طرز تهیه سوپ لبو، بهترین پیش غذای شب یلدا

یکی از بهترین و خوشمزه ترین  پیش غذاهایی که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید، سوپ لبو است.

سوپ لبوموادلازم:

  • پیاز (نگینی خردشده): ۱۰۰ گرم
  • سیر (له شده): ۲ حبه
  • لبو (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم
  • سیب زمینی (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم
  • هویج (مکعبی خردشده): ۱۰۰ گرم
  • تره فرنگی (حلقه ای خردشده): ۵۰ گرم
  • آب مرغ: ۲ لیتر
  • نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
  • خامه ترش: به میزان لازم
  • روغن نارگیل: ۳ ق س

طرز تهیه:

۱٫ پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.
۲٫ سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
۳٫ لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
۴٫ آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.
۵٫ با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.
۶٫ در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.
۷٫ سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.
آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.