آموزش انواع غذاها

طرز تهیه سوپ لبو، بهترین پیش غذای شب یلدا

یکی از بهترین و خوشمزه ترین  پیش غذاهایی که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید، سوپ لبو است.

سوپ لبوموادلازم:

  • پیاز (نگینی خردشده): ۱۰۰ گرم
  • سیر (له شده): ۲ حبه
  • لبو (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم
  • سیب زمینی (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم
  • هویج (مکعبی خردشده): ۱۰۰ گرم
  • تره فرنگی (حلقه ای خردشده): ۵۰ گرم
  • آب مرغ: ۲ لیتر
  • نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
  • خامه ترش: به میزان لازم
  • روغن نارگیل: ۳ ق س

طرز تهیه:

۱. پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.
۲. سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
۳. لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
۴. آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.
۵. با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.
۶. در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.
۷. سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

با غیرفعال کردن مسدودکننده تبلیغات از ما حمایت کنید