آموزش انواع غذاها
طرز تهیه سوپ لبو، بهترین پیش غذای شب یلدا
مطالب پربازدید
یکی از بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهایی که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید، سوپ لبو است.
موادلازم:
- پیاز (نگینی خردشده): 100 گرم
- سیر (له شده): 2 حبه
- لبو (مکعبی خردشده): 150 گرم
- سیب زمینی (مکعبی خردشده): 150 گرم
- هویج (مکعبی خردشده): 100 گرم
- تره فرنگی (حلقه ای خردشده): 50 گرم
- آب مرغ: 2 لیتر
- نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
- خامه ترش: به میزان لازم
- روغن نارگیل: 3 ق س
طرز تهیه:
1. پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.
2. سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
3. لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
4. آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.
5. با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.
6. در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.
7. سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.
فواید لبو
لبو ها حاوی یک آنتی اکسیدان به نام آلفا لیپوئیک اسید هستند که می تواند به کاهش سطح گلوکز و افزایش حساسیت به انسولین کمک کرده و از تغییرات اکسیداتیو مربوط به استرس در بیماران دیابتی جلوگیری کند.
مطالعات نشان می دهد که اسید آلفا لیپوئیک می تواند علائم نوروپاتی محیطی و نوروپاتی اتونوم را در افراد دیابتی کاهش دهد.
فراتحلیل (تجزیه و تحلیل ترکیبی داده های مطالعات مختلف) در مورد خواص آلفا لیپوئیک اسید نشان می دهد که اثر آن ممکن است به تزریق داخل وریدی محدود شود. نویسندگان این تجزیه و تحلیل می گویند روشن نیست که آیا بهبودی بالقوه فرد پس از 3 تا 5 هفته مصرف روزانه 600 میلی گرم آلفا لیپوئیک اسید از نظر بالینی قابل توجه است.
مطالب پربازدید
مطالب پربازدید