آموزش انواع غذاها
طرز تهیه سوپ لبو، بهترین پیش غذای شب یلدا
یکی از بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهایی که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید، سوپ لبو است.
موادلازم:
- پیاز (نگینی خردشده): ۱۰۰ گرم
- سیر (له شده): ۲ حبه
- لبو (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم
- سیب زمینی (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم
- هویج (مکعبی خردشده): ۱۰۰ گرم
- تره فرنگی (حلقه ای خردشده): ۵۰ گرم
- آب مرغ: ۲ لیتر
- نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
- خامه ترش: به میزان لازم
- روغن نارگیل: ۳ ق س
طرز تهیه:
۱. پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.
۲. سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
۳. لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
۴. آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.
۵. با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.
۶. در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.
۷. سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.