کوکوی برگ کرفسکوکوی برگ کرفس

بعد از خورش ها و غذاهای مفصل ایرانی، کوکوها هم به عنوان یک میان وعده و حتی وعده اصلی از جایگاه ویژه ای برخوردارند. اکثر ما برای درست کردن غذاهایی که داخل آن از کرفس استفاده می کنیم، کرفس ها را جدا می‌کنیم و برگ های کرفس را دور می اندازیم. این بار می خواهیم طرز تهیه کوکوی برگ کرفس را به شما آموزش دهیم که علاوه بر طعم بی نظیرش، بسیار خوش عطر و بو است. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه کوکوی برگ کرفس :

برگ کرفس تازه ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
 آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 

طرز تهیه کوکوی برگ کرفس :

ابتدا برگ های کرفس را خرد کنید. پیشنهاد می دهیم برگ ها را به صورت متوسط خرد کنید. نه زیاد درشت و نه خیلی ریز. دقت کنید که برگ ها باید تازه و شاداب باشند.

برای تهیه این کوکو می توانید از ساقه های بسیار ریز کرفس هم استفاده کنید.

کرفس خرد شده را به همراه دو تا سه عدد تخم مرغ داخل یک کاسه بریزید سپس با توجه به حجم برگ ها به مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه داخل کاسه ریخته و مخلوط کنید. در صورتی که مقدار تخم مرغ کم بود، یک عدد دیگر هم تخم مرغ اضافه کنید.

برای انسجام بیشتر کوکو، دو قاشق آرد به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

داخل یک تابه نچسب مقدار کمی روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را اضافه کنید سپس حرارت را ملایم کرده و درِ تابه را بگذارید تا کوکو ببندد.

وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. دیگر احتیاجی به گذاشتن در تابه نیست.

کوکوی برگ کرفس خوشمزه ما آماده است. برای این که روغن آن را کمی بگیریم. کوکو را روی دستمال تمیزی قرار دهید و بعد از چند دقیقه در ظرف مناسب سرو کنید.

 

خواص کرفس برای معده: علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی کرفس برای دستگاه گوارش ، اثرات مفید دیگری نیز در حفظ سلامت معده دارد. پلی ساکاریدهای پایه پکتین مانند تریاک که در کرفس نیز یافت می شود ، برای درمان زخم معده مفید است. طبق تحقیقات ، ترکیبات کرفس قادرند ترشح اسید معده را متعادل کرده و متعاقباً باعث بهبود مخاط معده شوند.

کرفس

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here