ماکارونی ایتالیایی با تن ماهی ” نکات کلیدی تهیه ماکارونی ایتالیایی خانگی “
ماکارونی ایتالیایی خوشمزه
همانطور که میدانید آشپز های ایتالیایی در همه جای دنیا طرفداران بسیاری دارند زیرا آن ها در تهیه پاستا و پیتزا مهارت بسیاری دارند .
در این مطلب طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی همراه سس مقوی ماهی را به شما عزیزان آموزش میدهیم . پاستا ” ماکارونی ایتالیایی ” غذای مورد علاقه کودکان است پس اگر فرزند دلبندتان کم اشتها شده یا نگران تغذیه او هستید حتما این پاستای خوشمزه را برای او درست کنید و مطمیئن باشید نتیجه دلخواه را خواهید گرفت . طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی خوشمزه بسیار آسان است.
آموزش پخت ماکارونی ایتالیایی سریع و آسان هدیه امروز فارسی کلاب به طرفداران محبوبش است .
مواد لازم برای طرز تهیه ماکارونی با تن ماهی
- ¼ پیمانه جعفری خورد شده
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- ½ پیمانه پیاز خورد شده
- 2 حبه سیر
- 400 گرم گوجه فرنگی خورد شده
- 150 گرم تن ماهی
- نمک و فلفل به مقدار کافی
ماکارونی ایتالیایی با تن ماهی
در یک قابلمه آب بریزید و یک قاشق غذا خوری به آن نمک اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید و ماکارونی خود را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید . ماکارونی شما نباید خیلی نرم شود باید آن را بعد از گذشت چند دقیقه بررسی کنید . مواظب باشید ماکارونی داغ است ، دهنتان نسوزد.
سس ماکارانی خوشمزه ایتالیایی با تن ماهی
ابتدا روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید . حالا سیر را اضافه کنید تا معطر و طلایی باشد پیاز را اضافه کنید تا نرم شود ،بعد از اینکه پیاز شما آماده شد و و رنگ آن تغییر کرد ، سپس گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کنید و ½ پیمانه آب بریزید و بگذارید به مدت 3 دقیقه بپزد.
حالا وقت آن رسیده که تن ماهی را اضافه کنید . به صورت پشت سر هم هم بزنید . نمک و فلفل را به اندازه دلخواه به آن اضافه کنید . حالا نوبت ماکارونی است . ماکارونی پخته شده را که از پیش تهیه کرده اید(دستور پخت ماکارونی را در بالا آموزش دادیم ) را درون ظرف بریزید . پس از اضافه کردن ماکارونی ، جعفری های از پیش خورد شده را به آن اضافه کنید . توجه داشته باشید جعفری ها را خیلی نباید ریز خورد کنید زیرا علاوه بر از بین رفتن طعم و عطر جعفری باعث له شدن آن میشود . ظاهر غذای خود را میتوانید با همین جعفری تزئین کنید.
غذای لذیذ شما ماکارونی ایتالیایی آماده است . نوش جان
نکات کلیدی برای تهیه ماکارانی
اگر از کنسرو گوجه فرنگی استفاده می کنید باید بدانید که بعضی آن ها به طور طبیعی طعمی شیرین و بعضی هم غالبا طعمی ترش و نارس دارند که اگر از این نوع استفاده میکنید یه مقدار شکر به آن اضافه کنید.
هنگام پخت ماکارونی ایتالیایی آن را چندین بار هم بزنید . ماکارونی را زمان بندی کنید تا وقتی کار آماده کردن سس تمام شد زمان پخت ماکارونی شما هم به اتمام رسیده باشد .
اگر ماکارونی پخته شده را در آبکش بگذارید ، باسرد شدن بهم می چسبد و سفت میشود . ایده آل این است که آن را با ابر از داخل اب جوش مستقیما وارد سس خود کنید .
ماکارونی: بدون شک ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان است و افراد کمی هستند که ماکارونی را با ته دیگ سیب زمینی رد می کنند و واکنشی به آن نشان نمی دهند. برای اینکه بتوانید ماکارونی های خوشمزه و خوش فرم تهیه کنید ، باید خوب مشاهده کنید.