آموزش انواع غذاها

طرز تهیه خمیر پیتزا تصویری – نکات ضروری برای تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا تصویری حرفه ای

خمیر پیتزا یکی از مواد اولیه پیتزا است؛ که اکثر افراد آن را به صورت آماده خریداری می نمایند در حالی که به راحتی می توان یک خمیر پیتزای با کیفیت در خانه تهیه نمود. از این رو در این مطلب با طرز تهیه خمیر پیتزا تصویری با شیر ، طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست ، طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر و طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۶ نفر آشنا خواهید شد. با وجود اینکه پخت پیتزا از خیلی از غذاهای ایرانی راحت تر می باشد؛ اما خانم ها در پخت این غذا مهارت کافی ندارند؛ برای به دست آوردن مهارت کافی در پخت پیتزا باید اول با نحوه تهیه خمیر پیتزا آشنا شد.

مطالب زیر را نیز دنبال کنید:

خرید ریپورتاژ آگهی

کسب درآمد با بیت کوین

طرز تهیه پیتزا تصویری

به همین سبب ما به طرز تهیه خمیر پیتزا تصویری پرداخته ایم تا بدون هیچ ابهامی بتوانید آن را تهیه نمایید.

نحوه تهیه خمیر پیتزا تصویری با شیر

خمیر پیتزا را می توان با آب، شیر و ماست تهیه نمود.

با توجه به وقت خود برای تهیه خمیر پیتزا با شیر می‌توانید این خمیر را با مخمر یا بدون مخمر تهیه نمایید. اگر وقت کافی دارید به شما پیشنهاد می شود که این خمیر را با مخمر تهیه نمایید.

خمیر پیتزا تصویری

برای تهیه خمیر پیتزا با شیر، به یک قاشق مرباخوری نمک، یک دوم قاشق مرباخوری شکر، یک چهارم پیمانه روغن یا کره آب شده، یک پیمانه شیر و ۲ تا ۲ و نیم پیمانه آرد نیاز خواهیم داشت. در صورتی که تمایل دارید خمیر را با مایه آماده نمایید به یک و نیم قاشق مرباخوری مایه خمیر فوری و در غیر این صورت به نصف قاشق مرباخوری بکینگ پودر نیاز خواهید داشت.

خمیر پیتزا با شیر

طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر بدین صورت است که در یک ظرف بزرگ شیر، مایه خمیر، شکر، روغن یا کره آب شده را اضافه خواهیم کرد. مواد را به خوبی هم زده تا به غلظتی مانند غلظت کیک برسد، سپس روی ظرف را پوشانده و ترجیحاً در یک جای گرم به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم. بعد از مدت ذکر شده باید روی خمیر حباب های ریزی تشکیل شده باشد.

طرز تهیه خیر پیتزا

سپس نمک را اضافه کرده و باقی مانده آرد را تا جایی که خمیر بافت یک دستی پیدا کند؛ میریزیم. ورز دادن خمیر مرحله مهمی است، بعد از اینکه خمیر به بافت یک دستی رسید روی سطح صافی آرد پاشیده و خمیر را به خوبی ورز می دهیم، سپس به مدت یک ساعت به خمیر استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.

برای تهیه خمیر بدون مایه ، شیر، آرد، شکر، نمک، روغن یا کره آب شده و بکینگ پودر را در ظرفی ریخته و تا جایی که خمیر به دست نچسبد آنرا را به خوبی ورز داده و پس از یک ساعت استراحت، خمیر آماده استفاده می‌شود.

دقت نمایید که در تهیه خمیر باید آرد را کم کم اضافه نمایید.

برای استراحت دادن خمیر روی آن را بپوشانید.

مواد ذکر شده برای چهار نفر کافی می باشد در صورتی که می‌خواهید برای تعداد کمتر یا بیشتری از افراد خمیر تهیه نمایید؛ کافی است که از نسبت تناسب ریاضی استفاده نمایید.

طرز تهیه پیتزا تصویری

نحوه تهیه خمیر پیتزا تصویری با ماست

خمیر پیتزایی که با ماست تهیه می شود، کاملاً ترد بوده و مزه منحصر به فردی دارد. برای تهیه خمیر پیتزا با ماست نیازی به مایه فوری ندارید.

برای تهیه این خمیر برای ۴ نفر به ۱ تا ۲ لیوان ماست، ۵/۲پیمانه آرد، یک قاشق مرباخوری نمک و یک چهارم پیمانه روغن نیاز خواهید داشت.

آرد را الک کرده و نمک را نیز به آن اضافه می نمایید. ماست را کم کم تا جایی که خمیر بافت غلیظ پیدا کند می ریزیم. سپس خمیر را تا جایی که به دست نچسبد ورز می دهیم؛ از آنجا که  غلظت ماست ها متفاوت می باشد ممکن است در تهیه این خمیر به مقدار کمتر یا بیشتری ماست نیاز داشته باشید؛ به همین سبب مقدار ماست در این دستور یک تا دو لیوان ذکر شده است؛ پس نکته مهم در تهیه این خمیر این است که ماست را کم کم اضافه کرده تا خمیر شما به غلظت مورد نظر برسد.

خمیر پیتزا تصویری

نکات مهم هنگام طرز تهیه خمیر پیتزا تصویری

استراحت دادن به خمیر باعث می شود تا خمیر بافتی تردتر داشته باشد؛ به خمیر را تا جایی که حجم آن دو برابر شود استراحت دهید. استراحت دادن بیش از اندازه خمیر شما را ترش می کند. زمان لازم بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می باشد.

می توانید به جای مایه خمیر فوری از سرکه سفید یا ماست ترش استفاده نمایید؛ به ازای هر دو پیمانه آرد سفید یک قاشق غذا خوری سر خالی سرکه سفید ۲ قاشق ماست ترش کافی است. کیفیت خمیر تهیه شده به این روش بسیار عالی می باشد. 

اگر خمیر شما شل شد مقدار بیشتری آرد و اگر سفت شد مقدار بیشتری شیر یا ماست ( با توجه به دستور) اضافه نمایید.

فوت و فن ویژه درباره تهیه خمیر پیتزا

همانطور که اشاره شد یکی از اصلی ترین بخش های هر پیتزایی خمیر آن می باشد که انواع مختلفی را به خود اختصاص داده است و می توان با مواد مختلفی آن را تهیه کرد. در رابطه با تهیه خمیر پیتزا فوت و فن های ویژه ای وجود دارند که هر کدام از آن ها تاثیرگذاری خاصی را در تهیه این خمیر دارد. اگر شما نیز دوست دارید یک خمیر پیتزای بسیار منحصر به فرد را برای پیتزای خود درست کنید، کافیست به نکات زیر توجه داشته باشید:

  1. برای مخلوط کردن خمیر مایه، بهترین گزینه ای که می توانید از آن استفاده کنید، آب ولرم می باشد.
  2. برای اینکه بتوانید از لطافت و نرمی بیشتری در خمیر پیتزایتان بهره ببرید، می توانید آن را بیشتر ورز دهید.
  3. ظرفی که قرار است خمیر شما در آن استراحت کند باید به خوبی چرب شده باشد.
  4. همچنین برای اینکه خمیر پیتزای شما تردتر و مزه بهتری داشته باشد، می توانید از شیر استفاده کنید.

چهار نکته ای که ذکر شدند می توانند کاری کنند تا یک خمیر پیتزا ویژه را درست کنید و از این طریق از خوردن آن لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

با غیرفعال کردن مسدودکننده تبلیغات از ما حمایت کنید