طرز تهیه خورشت فسنجان “محبوب ترین غذای ایرانی” فارسی کلاب
دستور تهیه خورشت فسنجان
مواد لازم خورشت فسنجان
- ران مرغ یا گوشت گوساله 500 گرم
- پیاز بزرگ، ریز خرد شده 1 عدد
- گردو 400 گرم
- آرد (برای غلیظ شدن خورش) 1 ق غ
- انار (ترش، شیرین یا ترش شیرین ؛ به سلیقه شما) 1 فنجان
- شکر (اختیاری) 3 ق غ
- روغن پخت و پز
- پودر زردچوبه 1 ق غ
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه خورشت فسنجان
آرد را در قابلمه ای روی حرارت کم قرار دهید تا کمی قهوه ای شود. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
گردوهای برشته شده را ریز خرد شده در یک پردازنده مواد غذایی قرار دهید. می توانید گردو را با پسته یا بادام جایگزین کنید. حدود 3 فنجان آب سرد را به تدریج به آرد خمیر شده اضافه کنید و همزمان هم بزنید. به این ترتیب از تشکیل توده جلوگیری می کنید.
نکات ضروری هنگام تهیه خورشت
گردوهای برشته شده خرد شده را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و آن را به جوش بیاورید. در ضمن، مخلوط را مرتباً هم بزنید و مواظب باشید تا جوش نیاید. توپ های آماده مرغ یا گوشت را اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس بگذارید خورش را به مدت 2 ساعت در حرارت کم خوب بپزد. تقریباً هر 30 دقیقه یکبار هم بزنید تا از چسباندن مخلوط به کف قابلمه جلوگیری شود.
ملس کردن خورشت “غذای ایرانی”
محبوب ترین غذای ایرانی
این غذای ایرانی با برنج سرو می شود. خورش را درون یک کاسه بریزید و در صورت وجود آن را با دانه های انار چاشنی بزنید. سبزیجات رومیزی و سالاد سبز رایج تر است که در کنار این غذای ایرانی است. و برای نوشیدن، دوغ (نوشیدنی ماست ایرانی) می تواند بهترین گزینه باشد.
این غذای سنتی ایرانی طرفداران زیادی دارد اما به طور خاص، در صورت داشتن دندان شیرین می تواند یکی از گزینه های شما باشد.
فوت و فن های خورشت فسنجان
خورشت فسنجان یکی از غذاهای ایرانی به حساب می آید که برای خوب جا افتادن آن نیاز است تا به نکات مختلفی توجه شود. این نکات گستردگی بسیار زیادی را به خود اختصاص داده اند و هر کدام به نحوی تاثیرگذاری خود را اعمال می کنند. به خاطر اهمیتی که این موضوع دارد و علاقه مردم به این غذا، قصد داریم تا شما را با چندین فوت و فن آشنا کنیم تا با استفاده از آن ها بتوانید تجربه پخت یک غذای دلپذیر را داشته باشید. این نکات شامل موارد زیر می گردند:
- از آنجایی که گردو یکی از اصلی ترین مواد غذایی خورشت فسنجان به حساب می آید، بهتر است ایرانی و روغنی تهیه شود.
- برای اینکه خورشت شما طعم بهتری را داشته باشد، بهتر است در ابتدا پیاز را رنده کنید و به صورت جداگانه آن را تفت دهید و سپس گردو را اضافه کنید.
- سعی کنید به اندازه رب انار اضافه کنید. کم بودن یا زیاد بودن باعث بیش از حد ترش و یا شیرین بودن می گردد.
- مرغ ها را کاملا سرخ کنید تا در هنگام اضافه کردن وا نروند.
این نکات بسیار اهمیت دارند و می توانید در دستور پخت خورشت فسنجان از آن ها نهایت بهره را ببرید.
فسنجان
یکی از خورشت های اصیل ایرانی خورشت فسنجان است که با گردوی آسیاب شده درست می شود. در خورش فسنجان ، مرغ (یا اردک و گاهی گوشت سرخ شده) با گردو و رب انار درست می شود و طعم خوبی دارد. با انتخاب مقدار دلخواه شکر می توانید طعم این خورش خوشمزه را به دلخواه تغییر دهید. همچنین می توانید از یک یا دو لیوان آب انار تازه استفاده کنید تا خورش ترش و خوشمزه شود. فسنجان شمالی معمولاً بسیار اسیدی است ، اما در سایر مناطق ایران فسنجان اغلب صاف ساخته می شود. برای تهیه این خورشت ، زمانی را انتخاب کنید که عجله ندارید ، زیرا راز داشتن یک شوید عالی علاوه بر رعایت نکات ، عجله نکردن است و اجازه می دهید خورشت شما در هر مرحله خوب بپزد و جا بیفتد. در این دستورالعمل کامل ، ترفند روغن کاری گردو و تهیه یک خورشت عالی از فسنجان ، گام به گام را مشاهده خواهید کرد. امیدوارم این دستور را دوست داشته باشید. ما مشتاقانه منتظر صحبت شما در بخش نظرات هستیم.