فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

طرز تهیه زرشک پلو خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی

زرشک پلو

زرشک پلو یکی از غذاهای پلویی محبوب ایرانیان است. که در اکثر مراسمات و مجالسات از آن استفاده می شود و همینطور طرز تهیه زرشک پلو با روش های متعددی طبخ می شود. در این مقاله دستور پخت زرشک پلو را برایتان آماده کرده ایم. برای آشنایی با روش پخت زرشک پلو با ما همراه باشید.

طرز تهیه زرشک پلو

مواد لازم برای طرز تهیه زرشک پلو (۲ نفر)

  • برنج باسماتی ۱ فنجان
  • نمک درشت ۱ ق غ
  • روغن زیتون ۳ ق غ
  • زعفران ریز خرد شده ۱/۴ ق چ
  • پوست پرتقال ریز ۱/۴ فنجان
  • شکر غلیظ ۲/۳ ق غ
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • بادام خرد شده ۱/۴ فنجان
  • زرشک خشک خیس شده ۱/۲ فنجان
  • آب جوش ۱/۴ فنجان
  • شربت گلاب ۱ ق چ
  • گلبرگ های گل رز خشک ۱ ق غ (اختیاری)

طرز تهیه زرشک پلو

برنج را بشویید برنج را در یک کاسه بزرگ و عمیق قرار دهید و به اندازه کافی آب سرد برای پوشاندن آن اضافه کنید. با دست خود برنج را چرخانده تا آب ابری شود و سپس آن را به آرامی ریخته و مطمئن شوید که هیچ برنجی ریخته نشود. ۴ تا ۵ بار یا تا زمانی که آب بیشتر روشن است تکرار کنید.
آب کافی را به برنج اضافه کنید تا ۱ اینچ آن را بپوشاند و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. یک بار به آرامی مخلوط کنید و سپس حداقل ۱ ساعت و تا یک شب کنار بگذارید.
۶ فنجان آب را در یک قابلمه بزرگ عمیق ترجیحاً بدون رنگ بجوشانید. باقیمانده ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید. برنج را تخلیه کرده و به قابلمه اضافه کنید. حرارت را تا متوسط ​​کاهش دهید و برنج باید به مدت ۱۲ دقیقه بپزید، یک یا دو بار هم بزنید. زه کشی.

طعم دار کردن زرشک پلو

۱ قاشق غذاخوری روغن را درون همان قابلمه بریزید که در آن برنج را جوشاندید. ۱/۴ فنجان آب اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. با استفاده از یک قاشق یا یک قاشق بزرگ، برنج، یک قاشق را به طور هم زمان، درون قابلمه بگذارید. ادامه دهید تا تمام برنج مورد استفاده قرار گیرد و در وسط قابلمه یک هرم یا تپه تشکیل دهید.
قابلمه را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا دو لایه از حوله های کاغذی بپوشانید و سپس درب قابلمه را در بالا فشار دهید. لبه های حوله را روی قسمت بالای درب تا کنید تا در نزدیکی شعله نباشد. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی کمترین تنظیم گرما بپزید.
در حالی که برنج در حال پخت و پز است، مخلوط زرشک را آماده کنید. زعفران را در یک کاسه کوچک با ۵ قاشق غذاخوری آب جوش حل کرده و کنار بگذارید تا تند شود.

پوست خرد شده پرتغال

پوست پرتقال و ۱ فنجان آب را در یک قابلمه کوچک روی حرارت کم متوسط ​​قرار دهید و به جوش بیاورید. به مدت ۲ دقیقه بجوشانید و سپس تخلیه کنید. یک بار دیگر این روند را تکرار کنید. پوست پرتقال را دوباره در قابلمه قرار دهید و ۱/۲ فنجان آب و ۲ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید. تا زمانی که آب تقریباً تبخیر نشود، ۶ تا ۷ دقیقه از حرارت متوسط ​​بجوش بیایید. کنار بگذارید.
۱ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را در یک قابلمه متوسط ​​و روی حرارت کم متوسط ​​گرم کنید تا لکه دار شود. پیاز را اضافه کرده و سرخ کنید تا ابتدا نرم شود و به آرامی قهوه ای شود، ۲ تا ۳ دقیقه. بادام را اضافه کرده و سرخ کنید تا زمانی که شروع به تند قهوه ای کنند، ۱ تا ۲ دقیقه. با استفاده از یک قاشق شکاف خورده، پوست پرتقال را از شربت آنها خارج کرده، آنها را به مخلوط پیاز اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
حرارت را کم کنید. زرشک ها را تخلیه کرده و آنها را درون ماهیتابه اضافه کنید. به مدت ۱ دقیقه سرخ کنید، تمام وقت هم بزنید. با ۱ قاشق غذاخوری شکر باقی مانده را بپاشید. سرخ کنید، هم بزنید تا شکر حل شود، حدود ۱ دقیقه. ۳ قاشق غذاخوری مایع زعفران و گلاب اضافه کنید
خوب حل کنید و صاف کنید تا زمانی که مایع تقریباً به طور کامل تبخیر شود، حدود ۲ دقیقه. از روی حرارت برداشته و ۱ قاشق چایخوری را برای چاشنی کنار بگذارید.

مخلوط کردن مواد

ظرف را جمع کنید و درب آن را از قابلمه برنج جدا کنید و با استفاده از یک چنگال، برنج را به آرامی پر کنید. ۲ قاشق غذاخوری برنج را برداشته و با مایع زعفران باقیمانده آن را به کاسه اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا بپوشید و کنار بگذارید.
۱/۳ برنج را روی یک بشقاب بریزید. ۱/۳ از مخلوط زرشک را در بالا اضافه کنید و به آرامی با هم، هم بزنید. این لایه بندی را تکرار کنید تا تمام مخلوط برنج و زرشک باقی مانده استفاده شود (تابه برنج را رزرو کنید). از ته برنج خراشیده نشود. برنج آغشته شده زعفران رزرو شده را روی آن بپاشید و در صورت لزوم از گلبرگ های گل رز استفاده کنید.
باقیمانده ذخیره سازی می تواند تا مدت ۳ روز در یک ظرف هوایی در یخچال نگهداری شود.
آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.