مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
آموزش انواع غذاها

طرز تهیه زرشک پلو خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی

مطالب پربازدید

زرشک پلو

زرشک پلو یکی از غذاهای پلویی محبوب ایرانیان است. که در اکثر مراسمات و مجالسات از آن استفاده می شود و همینطور طرز تهیه زرشک پلو با روش های متعددی طبخ می شود. در این مقاله دستور پخت زرشک پلو را برایتان آماده کرده ایم. برای آشنایی با روش پخت زرشک پلو با ما همراه باشید.

مطالب زیر را نیز دنبال کنید:

خرید ریپورتاژ آگهی

کسب درآمد با بیت کوین

مطالب پربازدید

طرز تهیه زرشک پلو

مواد لازم برای طرز تهیه زرشک پلو (2 نفر)

  • برنج باسماتی 1 فنجان
  • نمک درشت 1 ق غ
  • روغن زیتون 3 ق غ
  • زعفران ریز خرد شده 1/4 ق چ
  • پوست پرتقال ریز 1/4 فنجان
  • شکر غلیظ 2/3 ق غ
  • پیاز کوچک 1 عدد
  • بادام خرد شده 1/4 فنجان
  • زرشک خشک خیس شده 1/2 فنجان
  • آب جوش 1/4 فنجان
  • شربت گلاب 1 ق چ
  • گلبرگ های گل رز خشک 1 ق غ (اختیاری)

طرز تهیه زرشک پلو

برنج را بشویید برنج را در یک کاسه بزرگ و عمیق قرار دهید و به اندازه کافی آب سرد برای پوشاندن آن اضافه کنید. با دست خود برنج را چرخانده تا آب ابری شود و سپس آن را به آرامی ریخته و مطمئن شوید که هیچ برنجی ریخته نشود. 4 تا 5 بار یا تا زمانی که آب بیشتر روشن است تکرار کنید.
آب کافی را به برنج اضافه کنید تا 1 اینچ آن را بپوشاند و 1/2 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. یک بار به آرامی مخلوط کنید و سپس حداقل 1 ساعت و تا یک شب کنار بگذارید.

6 فنجان آب را در یک قابلمه بزرگ عمیق ترجیحاً بدون رنگ بجوشانید. باقیمانده 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید. برنج را تخلیه کرده و به قابلمه اضافه کنید. حرارت را تا متوسط ​​کاهش دهید و برنج باید به مدت 12 دقیقه بپزید، یک یا دو بار هم بزنید. زه کشی.

طعم دار کردن زرشک پلو

1 قاشق غذاخوری روغن را درون همان قابلمه بریزید که در آن برنج را جوشاندید. 1/4 فنجان آب اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. با استفاده از یک قاشق یا یک قاشق بزرگ، برنج، یک قاشق را به طور هم زمان، درون قابلمه بگذارید. ادامه دهید تا تمام برنج مورد استفاده قرار گیرد و در وسط قابلمه یک هرم یا تپه تشکیل دهید.
قابلمه را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا دو لایه از حوله های کاغذی بپوشانید و سپس درب قابلمه را در بالا فشار دهید. لبه های حوله را روی قسمت بالای درب تا کنید تا در نزدیکی شعله نباشد. به مدت 20 تا 25 دقیقه روی کمترین تنظیم گرما بپزید.
در حالی که برنج در حال پخت و پز است، مخلوط زرشک را آماده کنید. زعفران را در یک کاسه کوچک با 5 قاشق غذاخوری آب جوش حل کرده و کنار بگذارید تا تند شود.

پوست خرد شده پرتغال

پوست پرتقال و 1 فنجان آب را در یک قابلمه کوچک روی حرارت کم متوسط ​​قرار دهید و به جوش بیاورید. به مدت 2 دقیقه بجوشانید و سپس تخلیه کنید. یک بار دیگر این روند را تکرار کنید. پوست پرتقال را دوباره در قابلمه قرار دهید و 1/2 فنجان آب و 2 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید. تا زمانی که آب تقریباً تبخیر نشود، 6 تا 7 دقیقه از حرارت متوسط ​​بجوش بیایید. کنار بگذارید.
1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را در یک قابلمه متوسط ​​و روی حرارت کم متوسط ​​گرم کنید تا لکه دار شود. پیاز را اضافه کرده و سرخ کنید تا ابتدا نرم شود و به آرامی قهوه ای شود، 2 تا 3 دقیقه. بادام را اضافه کرده و سرخ کنید تا زمانی که شروع به تند قهوه ای کنند، 1 تا 2 دقیقه. با استفاده از یک قاشق شکاف خورده، پوست پرتقال را از شربت آنها خارج کرده، آنها را به مخلوط پیاز اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
حرارت را کم کنید. زرشک ها را تخلیه کرده و آنها را درون ماهیتابه اضافه کنید. به مدت 1 دقیقه سرخ کنید، تمام وقت هم بزنید. با 1 قاشق غذاخوری شکر باقی مانده را بپاشید. سرخ کنید، هم بزنید تا شکر حل شود، حدود 1 دقیقه. 3 قاشق غذاخوری مایع زعفران و گلاب اضافه کنید
خوب حل کنید و صاف کنید تا زمانی که مایع تقریباً به طور کامل تبخیر شود، حدود 2 دقیقه. از روی حرارت برداشته و 1 قاشق چایخوری را برای چاشنی کنار بگذارید.

مخلوط کردن مواد

ظرف را جمع کنید و درب آن را از قابلمه برنج جدا کنید و با استفاده از یک چنگال، برنج را به آرامی پر کنید. 2 قاشق غذاخوری برنج را برداشته و با مایع زعفران باقیمانده آن را به کاسه اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا بپوشید و کنار بگذارید.
1/3 برنج را روی یک بشقاب بریزید. 1/3 از مخلوط زرشک را در بالا اضافه کنید و به آرامی با هم، هم بزنید. این لایه بندی را تکرار کنید تا تمام مخلوط برنج و زرشک باقی مانده استفاده شود (تابه برنج را رزرو کنید). از ته برنج خراشیده نشود. برنج آغشته شده زعفران رزرو شده را روی آن بپاشید و در صورت لزوم از گلبرگ های گل رز استفاده کنید.
باقیمانده ذخیره سازی می تواند تا مدت 3 روز در یک ظرف هوایی در یخچال نگهداری شود.

 

به نکات زیر درباره زرشک پلو توجه کنید

اگر جزو افرادی هستید که حداقل دو بار زرشک پلو در ماه استفاده می کنید، باید گفت که نکات مختلفی در رابطه با آن وجود دارند که می توانید به آن ها دقت و توجه داشته باشید. هر کدام از این موارد باعث خواهد شد تا غذای شما دلپذیرتر شود که از آن ها می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:

  1. زرشک پلو از جمله غذاهایی بوده که زیبایی برای آن اهمیت بالایی را دارد. به همین علت شما می توانید از خلال پسته برای تزئین کردن آن استفاده کنید.
  2. نوشیدنی های مختلفی را می توان همراه با این غذا سرو کردن که از جمله مهم ترین آن ها می توان به دوغ، شربت گلاب و یا بهار نارنج اشاره کرد.
  3. برای اینکه از خشک شدن زرشک جلوگیری کنید، آن را بر روی یک حرارت کاملا ملایم تفت دهید.
  4. برای گرفتن بوی بد مرغ می توانید از پیازهای خلالی شده استفاده کنید.
  5. شکر را زمانی به زرشک اضافه کنید که بر روی حرارت باشد.

این گزینه ها در کنار هم باعث خواهند شد تا بتوانید از غذای خود نهایت لذت را ببرید و تجربه ویژه ای را کسب کنید.

مطالب پربازدید

 

ته چین مرغ: توسط آشپزها با دستور العمل های مختلف تهیه می شود. این غذای بسیار خوشمزه ایرانی ، همراه با خرده های سبزیجات و زرشک پلو با مرغ و … در بین غذاهای رسمی و مهمانی دیده می شود ، یکی از جالب توجه های ته چین این است که می توان آن را با گوشت تهیه کرد ، به طوری که در آنجا انواع مختلفی دارند ، از جمله ته گوشت و ته قارچ و همچنین ته آلو اسفناج و چندین نوع دیگر از این غذا.
ته چین مرغ

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا