خورشت قورمه سبزی

خورشت قورمه یکی از بهتری غذاهای محبوب در کشورمان است که به شیوه های مختلف تهیه می شود که در این مقاله بهترین روش طرز تهیه خورشت قورمه سبزی را به شما آموزش می دهیم. خورشت قورمه سبزی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

سبزی قورمه، طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

مواد لازم

سبزی قورمه: جعفری، تره، مقداری برگ چغندر یا اسفناج به جای این دو (گیشنیز،شمبلیله)

گوشت قرمز100 گرم

لوبیا قرمز یا چیتی 1/3 لیوان

پیاز متوسط 1 عدد

شمبلیله خشک شده 1 ق غ

فلفل و نمک به میزان لازم

ادویه به میزان لازم

لیمو عمانی 5 تا 6 عدد

گرد لیمو به مقدار کافی

روغن به مقدار کافی (جهت سرخ کردن سبزی و گوشت)

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

لوبیا قرمز یا چیتی را یک روز قبل خیس می کنیم و 2 الی 3 مرتبه آب آن را عوض می کنیم، سپس به همراه نمک و آب می گذاریم تا کمی بجوشد. لیمو عمانی ها را داخل یک ظرف آب میریزیم تا کمی نرم تر شوند و با چنگال میتوانید آن ها را سوراخ کنید. پیازرا نگینی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید تا خوب طلایی شود. گوشت را با توجه به سایز مورد نظرمان  خرد می کنیم و با پیاز کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و سرخ شود به صورتی که باید آب داخل آن خارج شود. هم اکنون به آن زردچوبه و کمی فلفل (ترجیحا میتوان از فلفل قرمز استفاده کرد) تفت می دهیم. “به مدت 10 الی 15 دقیقه”

ادامه مراحل

لوبیاها را به پیاز و گوشت اضافه می کنیم و با مقداری آب می گذاریم خوب نیم پز شوند. سپس سبزی هایی که از قبل شسته و خرد کرده ایم را با کمی روغن سرخ می کنیم و اما اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید، بسته سبزی را به صورت یخ زده داخل روغن قرار می دهیم ک بعد از سرخ شدن، سبزی سیاه رنگ و لاستیکی نشود.بعد از نیم پز شدن گوشت و لوبیا، لیمو عمانی و و سبزی سرخ شده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا خورشت با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد.

و در آخر فلفل، نمک و گرد لیمو رو اضافه می کنیم. در برخی از مناطق کشور به خورشت قورمه سبزی آبلیمو و رب گوجه اضافه می کنند که بستگی به سلیقه افراد دارد. سپس بزارید تا خورشت کاملا جا بیافتد (به مدت 40 الی 50 دقیقه).

دوستان توصیه من اینکه اگر دوست دارید خورشتتون کاملا جا افتاده و خوشمزه و خوش رنگ تر بشه حتما این مقاله (نکات قابل توجه برای جاافتادن خورشت قورمه سبزی) را مطالعه کنید.

گوشت باید تکه تکه شوند. بنابراین ، به هیچ وجه از گوشت چرخ کرده استفاده نکنید. اگر از گوشت گوسفند و استخوان استفاده می کنید  خوشمزه تر می شوند گوشت باید به مدت طولانی و حدود 15 تا 20 دقیقه با حرارت کم و مقدار زیادی پیاز سرخ شود.

قرمه سبزی

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here