طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی حرفه ای

با تهیه خمیر پیتزا با وسایل مورد نیاز در منزل میتوانید یک خمیر خوب و عالی درست کنید. قسمت اصلی یک پیتزا همان خمیرش هست که طعم پیتزا رو لذیذ میکند. در این مقاله طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی حرفه ای را با راحت ترین و استاندارد ترین روش ممکن در اختیارتان قرار می دهیم تا طعم لذیذ پیتزا را بچشید.

مطالب زیر را نیز دنبال کنید:

خرید ریپورتاژ آگهی

کسب درآمد با بیت کوین

هر آنچه باید در رابطه با طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی حرفه ای بدانید

پیتزا یکی از غذاهای محبوبی می باشد که توانسته مخاطبان زیادی را به سمت خود جذب کند و کودک و بزرگ نمی شناسد. این غذا که اصیلتی ایتالیایی دارد توانسته در تمامی کشورها راه پیدا کند و از این طریق لذت بسیاری را به افراد ببخشد. پیتزاها انواع مختلفی دارند که هر کدام آن ها  به مواد غذایی مشخصی نیاز دارند. اصلی ترین چیزی که باعث خواهد شد یک پیتزا ساخته شود، خمیر پیتزا می باشد. خمیر پیتزاها نیز می توانند انواع مختلفی را داشته باشند و هر کدام از آن ها طعم ویژه ای را به پیتزا بدهد. یکی از انواع این خمیرها، خمیر پیتزا ایتالیایی می باشد که که قصد داریم در ادامه شما را با تهیه کامل آن آشنا کنیم.

مواد مورد نیاز و طریقه پخت از جمله مواردی هستند که در ادامه مطلب می توانید به آن ها آشنایی پیدا کنید. از این رو تا انتهای مطلب همراه ما باشید تا به سوی پخت یک غذای ویژه  و خوشمزه برای خانواده و یا دوستان خود بروید. این مطلب را تا انتهای دنبال کنید تا با نکات مختلفی آشنایی پیدا نمایید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

مواد مورد نیاز:

  • آرد یا آرد 3 صفر 500 گرم
  • پودر مخمر 2 ق چ
  • نمک 1 ق چ
  • روغن زیتون 1 ق غ

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی حرفه ای

برای تهیه خمیر ابتدا آرد رو داخل ظرفی ریخته و پودر مخمر، نمک و روغن زیتون رو بهش اضافه می کنیم و باهم مخلوط میکنیم و کم کم بهش آب اضافه میکنیم تا در حدی که خمیر به دست نچسبه اگر احتیاج بود اواسط ورز دادن خمیر مقداری آرد بهش اضافه میکنیم. سپس خمیر رو به مدت 15 دقیقه ورز بدید و یک ظرف را کمی چرب کنید و خمیر را داخل او قرار بدید و ظرف رو به مدت 2 ساعت در جای گرم قرار بدید تا خمیرمون آماده بشه. بعد از 2 ساعت خمیر رو به مدت 10 دقیقه ورز بدید و داخل قالب پهن کنید .

حتما حتما اول سس رو بر روی خمیر اضافه کرده و بعد بقیه مواد رو روش اضافه کنید و قبل از قرار دادن خمیر داخل فر، درجه حرارت رو روی 180 درجه تنظیم کنید (البته درجه بعضی از فرها باهم فرق میکنه) مواظب باشید خمیرتون نسوزه و به مدت 25 دقیقه که بازهم بستگی به فر داره. هر موقع دیدید مواد روی خمیر طلائی شده زود درجه فر رو کم کنید تا نسوزه.

نکته: هرچقدر که خیر رو نازکتر کنید خمیر پیتزای ایتالیایی خواهید داشت  و هر چقدر که خمیر رو ضخیم تر کنید خمیر پیتزا آمریکایی خواهید داشت.

پیراشکی: یکی از خوشمزه ترین اشتها آورها یا غذاهایی است که همه دوست دارند. ما معمولاً می توانیم از فروشگاه ها خمیر پیراشکی آماده درست کنیم ، اما اگر خودمان بتوانیم در خانه خمیردرست کنیم سالم تر خواهد بود. در این مقاله من به شما نحوه تهیه یک خمیر پیراشکی ساده و خوشمزه را نشان می دهم که امیدوارم برای شما مفید باشد.

پیراشکی

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here