طرز تهیه پیتزا آمریکایی + خمیر پیتزا آمریکایی
طرز تهیه پیتزا آمریکایی
پیتزا ها معمولا انواع مختلفی دارند که یکی از خوشزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای فست فودی است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه پنیر پیتزا آمریکایی و پیتزا آمریکایی رو بهتون آموزش بدیم و همینطور بهتون پیشنهاد میکنم طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی رو هم مطالعه کنید.
مواد مورد نیاز:
- آرد 3 پیمانه
- روغن زیتون 2 ق س
- پودر خمیر ترش 1 ق چ سر پر
- بهبود دهنده ¼ ق چ
- نمک ½ ق چ
- پنیر پیتزا 100 گرم
- شیر 1 پیمانه
طرز تهیه خمیر پیتزا آمریکایی:
آرد رو الک کرده و داخل یک ظرف ریخته و مایه خمیر را وسط آرد میریزیم و روغن زیتون رو به مواد اضافه کرده و شیر رو کم کم اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم سپس خمیر را خوب ورز داده تا به دست نچسبد و در ظرفی مناسب قرار داده و روی خمیر رو با دستمال تمیز می پوشانیم و به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار داده. دقت کنید خمیر پیتزا اختیاریه میتونید اضافه کنید.
نکته: موقع ورز دادن خمیر اگه احتیاج داشت کمی آرد بهش اضافه کنید و به ازای هر ½ پیمانه آرد، 1 قاشق چایخوری روغن اضافه کنید.
طرز تهیه مایع خمیر:
½ پیمانه آب نیمه گرم را در ظرفی بلوری ریخته به طوری که انگشت کوچک ما تحمل داغی آن را داشته باشد. مایه ی خمیر را با یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید و به آب اضافه کرده و در جای نسبتاً گرمی قرارداده تا عمل آید.
مایه ی خمیر یا خمیرترش یک موجود زنده میباشد که در شرایط خاص مانند دمای مناسب و ترکیب شدن با بعضی از مواد مانند شکر یا نمک فعال میشود که خمیر موردنظر پوک میشود.
2 نوع مایه خمیر در بازار وجود دارد
- مایه خمیری که باید عمل بیاورید.
- مایه خمیری که مستقیما داخل خمیر ریخته می شود.
مواد مورد نیاز برای پیتزا آمریکایی
- ژامبون 100 گرم
- پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا 350 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- روغن به میزان لازم
- سوسیس 100 گرم
- گوجه فرنگی 100 گرم
- ارگانو یا آویشن 1 ق چ
- قارچ 100 گرم
طرز تهیه پیتزا
پیاز را رنده کرده، ادویه های لازم را به آن اضافه میکنیم. سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت داده تا بافت گوشت خوب باز شود و نمک و فلفل آن به آن اضافه میکنیم. قارچها را خوب شسته و خشک کرده و اسلایس خرد کرده و تفت داده. سوسیس و کالباسها را نگینی یا حلقه حلقه کرده و همینطور فلفل سبز را خرد میکنیم. گوجه فرنگیها را در آبجوش ریخته و پوست آن را گرفته و فقط فیله های آن را نگینی خرد کرده.
آماده کردن پیتزا
فر را از قبل روی حرارت ۱۵۰ روشن میکنیم. خمیر پیتزا را بعد از عمل آمدن در ظرف مناسب پیتزا پهن کرده و در فر قرار میدهیم. خمیر را بعد از ۱۰ دقیقه از فر بیرون آورده و رویش را با برس سس کچاب و مایونز میزنیم. در مرحله بعد به ترتیب گوشت تفت داده شده، کالباس، سوسیس، مقداری پنیر پیتزا، قارچ، فیله گوجه و فلفل دلمهای خردشده را اضافه میکنیم و داخل فر میگذاریم. بعد از ۱۰ دقیقه پخت پیتزا را از فر درآورده و رویش را پنیر ریخته و دوباره داخل فر گذاشته تا پنیر آب شده و طلایی رنگ شود. در آخر با پودر آویشن و سس کچاب رویش را تزیین میکنیم.
خمیر پیتزا: یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده پخت پیتزا است. اگر خمیری که تهیه می کنید به نتیجه دلخواه برسد و ترد و خوشمزه باشد و از بافت خوبی برخوردار باشد ، به جذابیت ظاهری و از آن مهمتر به طعم پیتزای شما کمک زیادی می کند. در این مقاله من به شما یاد می دهم که چگونه یک خمیر پیتزای عالی درست کنید که به ساده ترین و سریع ترین حالت ممکن تهیه شود.