فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

طرز تهیه پیتزا آمریکایی + خمیر پیتزا آمریکایی

طرز تهیه پیتزا آمریکایی

پیتزا ها معمولا انواع مختلفی دارند که یکی از خوشزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای فست فودی است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه پنیر پیتزا آمریکایی و پیتزا آمریکایی رو بهتون آموزش بدیم و همینطور بهتون پیشنهاد میکنم طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی رو هم مطالعه کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

مواد مورد نیاز:

  • آرد ۳ پیمانه
  • روغن زیتون ۲ ق س
  • پودر خمیر ترش ۱ ق چ سر پر
  • بهبود دهنده ¼ ق چ
  • نمک ½ ق چ
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • شیر ۱ پیمانه

طرز تهیه خمیر پیتزا آمریکایی:

آرد رو الک کرده و داخل یک ظرف ریخته و مایه خمیر را وسط آرد میریزیم و روغن زیتون رو به مواد اضافه کرده و شیر رو کم کم اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم سپس خمیر را خوب ورز داده تا به دست نچسبد و در ظرفی مناسب قرار داده و روی خمیر رو با دستمال تمیز می پوشانیم و به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار داده. دقت کنید خمیر پیتزا اختیاریه میتونید اضافه کنید.

نکته: موقع ورز دادن خمیر اگه احتیاج داشت کمی آرد بهش اضافه کنید و به ازای هر ½ پیمانه آرد، ۱ قاشق چایخوری روغن اضافه کنید.

طرز تهیه مایع خمیر:

½  پیمانه آب نیمه گرم را در ظرفی بلوری ریخته به طوری که انگشت کوچک ما تحمل داغی آن را داشته باشد. مایه ی خمیر را با یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید و به آب اضافه کرده و در جای نسبتاً گرمی قرارداده تا عمل آید.

مایه ی خمیر یا خمیرترش یک موجود زنده می‏باشد که در شرایط خاص مانند دمای مناسب و ترکیب شدن  با بعضی از مواد مانند شکر یا نمک فعال می‏شود که خمیر موردنظر پوک می‏شود.

۲ نوع مایه خمیر در بازار وجود دارد

  • مایه خمیری که باید عمل بیاورید.
  • مایه خمیری که مستقیما داخل خمیر ریخته می شود.

مواد مورد نیاز برای پیتزا آمریکایی

  • ژامبون ۱۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا ۳۵۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن به میزان لازم
  • سوسیس ۱۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم
  • ارگانو یا آویشن ۱ ق چ
  • قارچ ۱۰۰ گرم

طرز تهیه پیتزا

پیاز را رنده کرده، ادویه ‏های لازم را به آن اضافه می‏کنیم. سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت داده تا بافت گوشت خوب باز شود و نمک و فلفل آن به آن اضافه میکنیم. قارچ‏ها را خوب شسته و خشک کرده و اسلایس خرد کرده و تفت داده. سوسیس و کالباس‏ها را نگینی یا حلقه‏ حلقه کرده و همینطور فلفل سبز را خرد می‏کنیم. گوجه‏ فرنگی‏ها را در آب‏جوش ریخته و پوست آن را گرفته و فقط فیله‏ های آن را نگینی خرد کرده.

آماده کردن پیتزا

فر را از قبل روی حرارت ۱۵۰ روشن می‌کنیم. خمیر پیتزا را بعد از  عمل آمدن در ظرف مناسب پیتزا پهن کرده و در فر قرار می‏دهیم. خمیر را بعد از ۱۰ دقیقه از فر بیرون آورده و رویش را با برس سس کچاب و مایونز می‏زنیم. در مرحله بعد به ترتیب گوشت تفت داده شده، کالباس، سوسیس، مقداری پنیر پیتزا، قارچ، فیله گوجه و فلفل دلمه‏ای خردشده را اضافه می‏کنیم و داخل فر می‏گذاریم. بعد از ۱۰ دقیقه پخت پیتزا را از فر درآورده و رویش را پنیر ریخته و دوباره داخل فر گذاشته تا پنیر آب شده و طلایی رنگ شود. در آخر با پودر آویشن و سس کچاب رویش را تزیین می‏کنیم.

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.