مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
بیماری ها و راه درمان

درمان زخم بستر با عسل | زخم بستر چگونه به وجود می آید و چگونه می توان درمان کرد؟

مطالب پربازدید

زخم بستر چگونه به وجود می آید؟

اگر در اطراف خود فردی با آسیب نخاعی، مرگ مغزی، فلج یا کهن سال دارید توجه شما را به خواندن این مقاله جلب می کنیم. این افراد بیش تر از هر فردی دیگر در معرض زخم بستر می باشند زیرا اگر فشار بر پوست از ۳۲ میلی متر بر جیوه فرا تر رود فرد دچار زخم بستر می شود.  معمولا نقاطی مانند کمر، لگن، آرنج، قسمت داخلی زانو و پشت پاشنه ی پا دچار زخم بستر می شوند حواستان باشد اگر زخم بستر به موقع شناسایی و درمان نشود ممکن است عواقب بدی به همراه داشته باشد و سبب عفونت شود.

همچنین لازم است بدانید که اگر زخم مورد نظر عفونت کند این عفونت به بخش های زیرین بدن می رسد و حتی ممکن است نقص عضو و یا در مواردی  نیز مرگ را به همراه خود بیاورد. درمان زخم بستر در موارد سطحی خیلی سریع خوب می شود. در این مقاله به درمان زخم بستر با عسل می پردازیم.

مطالب زیر را نیز دنبال کنید:

خرید ریپورتاژ آگهی

مطالب پربازدید

کسب درآمد با بیت کوین

درمان زخم بستر با عسل

سالیان سال است که مردم برای ترمیم زخم های خود از عسل به عنوان یک مرهم استفاده می کنند زیرا عسل دارای خاصیت ضد عفونی و ضد باکتریایی است به خاطر PH  آن اکسیژن و ترکیبات درمانی را به زخم می رساند. PH عسل چیزی ما بین ۲/۳  و ۵/۴ است و همان طور که می دانید این عدد بیان گر اسیدی بودن آن است پس عسلPH اسیدی که در خون است را ترشح می کند و اکسیژن لازم را به زخم می رساند. حال به سراغ شکر موجود در عسل می رویم. قندی که در عسل موجود است تورم را کم می کندو به جریان های لنفاوی برای سرعت بخشیدن به بهبود زخم کمک می کند.

درمان زخم بستر با عسل

عسل به عنوان یک ضد باکتریال شناخته می شود

قبل از درمان زخم بستر با عسل لازم است این هشدار را به شما بدهیم  که ابتدا زخم و یا سوختگی مورد نظر را به پزشک متخصص نشان دهید و در صورت تایید پزشک خود از عسل استفاده کنید زیرا معمولا اگر زخم شدت زیادی داشته باشد و خود پزشک متخصص باید به شما آموزش می دهد که چگونه از آن استفاده کنید زیرا مقدار مصرفی عسل و چگونه پانسمان کردن زخم بسیار مهم است اما اگر زخم سطحی است و می خواهید در منزل آن را مداوا کنید باید به نکات زیر توجه کنید:

  • عسل را روی پانسمان قرار دهید و بعد از آن به کمک پانسمان عسل را روی زخم قرار دهید اینکار آلودگی را کمتر میکند.
  • روی عسل را با یک‌ دستمال تمیز و یا گاز استریل بپوشانید تا روی عسل باز نماند.
  • پانسمان را پس از این‌ که روی زخم اشباع می شود عوض کنید.
  • پس از انجام کار دست خود را بشویید و مطمئن باشید درمان زخم بستر با عسل معجزه می کند.

درمان زخم بستر با عسل ممکن است عوارضی داشته باشد یا خیر؟

قطعا استفاده از هر چیزی ممکن است عوارض خاص خود را به دنبال داشته باشد پس درمان زخم بستر با عسل نیز از این قائده مستثنی نیست . اگر عسل مصرفی بر روی زخم و یا حتی ظرف حاوی عسل آلوده باشد عوارض خود را نشان می دهد یا حتی ممکن است فرد بیمار  یک واکنش  آلرژیک نشان دهد که این آلرژی دارای علائمی مانند تورم شدید، حالت تهوع و استفراغ ، تنگی نفس، سرگیجه و یا سوزش باشد در صورت شناسایی هر کدام از این موارد سطح پوست را تمیز کنید و با یک پزشک مشورت کنید.

مطالب پربازدید

درمان زخم بستر با عسل

عسل فیلتر نشده برای درمان زخم بستر با عسل مناسب است؟

برخی از افراد گمان می کنند اگر برای درمان زخم بستر با عسل از عسل وحشی یا همان فیلتر نشده استفاده کنند نتیجه ی مطلوب تری می گیرند در صورتی که محققان بر این باورند که ممکن است مصرف آن عسل ها احتمال عفونت زخم‌ را بالا تر ببرند پس برای گرفتن نتیجه ی دلخواه بهتر است از پانسمان های عسلی که توسط محققان تهیه شده اند استفاده کنید زیرا این عسل ها زیر نظر متخصصان تهیه شده و دارای خاصیت ضد عفونی و ضد باکتری می باشند  همچنین بدون بو نیز هستند  و مصرف زیر نطر پزشک خیال شما را بابت عوارض آن راحت می کند.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا