22.7 C
New York
چهارشنبه, ژوئن 16, 2021

Buy now

spot_img

تاثیر قابل توجه تخم گشنیز در کنترل قندخون

تخم گشنیزتخم گشنیز دارای خواص متعددی بوده و سرشار از پتاسیم، آهن، ویتامین های A، K، و C، اسیدفولیک و منیزیم است.

تخم گشنیر مملو از خواص آنتی اکسیدانی و فیبر رژیمی است که می تواند موجب افزایش عملکرد کبد و همچنین تنظیم حرکات روده شود. همچنین به خاطر وجود خواص آنتی اکسیدانی به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کند.

این دانه شگفت انگیز دارای فواید ضدباکتریایی است که می تواند به رهایی از وبا، تیفوئید و مسمومیت غذایی کمک کند.

طبق یافته های مطالعاتی دانه گشنیز می تواند به مقابله با دیابت هم کمک کند. به گفته محققان، عصاره دانه گشنیز حاوی برخی ترکیبات است که در زمان ورود به خون منجر به ترشح انسولین و حرکت شبه انسولین می شود که میان گلوکز را کنترل می کند.

همچنین برخی مطالعات هم نشان می دهند مصرف تخم گشنیز موجب افزایش ترشح انسولین از سلول های بتا لوزالمعده می شود.

محققان موسسه تحقیقاتی فلوریدا هم دریافتند تخم گشنیز دارای اتانول است که میزان گلوکز خون یا قندخون را کاهش می دهد.

با این حال محققان توصیه می کنند افراد دیابتی که تحت مصرف دارو برای کاهش میزان قندخون شان هستند قبل از مصرف تخم گشنیز با پزشک مشورت نمایند.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles