آشپزی و تغذیه
طرز تهیه دسر دنت پرتقالی
مطالب پربازدید
مواد لازم برای دسر دنت :
ژله پرتغال | 1 بسته |
دنت پرتغال | 1 بسته |
شیر | نصف پیمانه |
خامه صبحانه | سه قاشق غذاخوری |
ژلاتین | 1 قاشق مرباخوری |
مطالب پربازدید
طرز تهیه دسر دنت :
ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. تا تمام ذرات ژله حل شود. بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم.
ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود.
شیر و خامه و دنت (منظورم از همین دنت هایی که در بازار است) را بهتر است از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. وقتی ژله خنک شد، بقیه مواد را آرام به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم ردکردم.
مطالب پربازدید
ژلاتین را بگذارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید. مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.
مطالب پربازدید