طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

تصویرطرز تهیه دسر دنت

 

مواد لازم برای دسر دنت :

ژله پرتغال۱ بسته
 دنت پرتغال۱ بسته
شیر نصف پیمانه
خامه صبحانهسه قاشق غذاخوری
ژلاتین۱ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه دسر دنت :

ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. تا تمام ذرات ژله حل شود. بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم.

ژلاتین هم با ۱/۴ پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود.

 

شیر و خامه و دنت (منظورم از همین دنت هایی که در بازار است) را بهتر است از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. وقتی ژله خنک شد، بقیه مواد را آرام به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم ردکردم.

ژلاتین را بگذارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید. مواد را داخل قالب ریخته بمدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.

 

لینک کوتاه مطلب:

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *