طرز تهیه پنیر خانگی با قرص پنیر – نکات ضروری برای سفت شدن پنیر
طرز تهیه پنیر
برای اطمینان از سلامتی پنیر ، می توانید پنیرهای سالم با کمترین مواد را تهیه کنید ، پنیر به روش های مختلفی تهیه می شود. در اینجا روشی برای طرز تهیه پنیر آورده شده است.
مواد لازم
- شیر 2 لیتر
- قرص پنیر 1/4 قرص
- نمک 1 قاشق چایخوری
- آب 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه پنیر با غلات پنیر
شیر را درون یک کاسه استیل بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا گرم شود اما جوش نیاید.
آب ، نمک و قرص پنیر را درون یک کاسه استیل بریزید و بگذارید قرص ها در آب حل شوند.
دمای شیر باید به حدود 40 درجه سانتیگراد برسد. دمای آن را با دماسنج یا انگشت آزمایش کنید. کافی است انگشت گرمی کمی احساس کند.
وقتی دمای شیر به حدود 40 درجه رسید ، آن را روشن کنید تا درجه حرارت همانطور که در همه جای شیر وجود دارد ، گاز را خاموش کنید.
در کاسه استیل ، شیر را به مخمر اضافه کنید و هم بزنید. سپس آن را در ظرف بگذارید ، آن را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید. بعد از یک ساعت مافین ها را برش داده و دوباره ظرف را بپوشانید.
وقتی برش ها جمع شد و آب زرد روی آنها ایجاد شد ، یک پارچه نازک را در تخلیه قرار دهید و مافین ها را به آرامی درون آن بریزید. سپس پارچه را در اطراف مافین بچسبانید.
یک جسم سنگین را به مدت 4 تا 5 ساعت روی پنیر بگذارید تا آب کاملاً از بین برود.
سپس پنیر را خرد می کنیم و آن را در آب شور نگه می داریم.
فضای پنیر
برای نگهداری این نوع پنیر ، ته یخچال مناسبتر است.
پنیر نفس می کشد ، اما در عین حال به هوا زیادی احتیاج ندارد. بنابراین یک تکه کاغذ روغنی دور پنیر بپیچید ، نه خیلی سفت و نه خیلی شل.
هر بار که بسته پنیر را باز می کنید ، کاغذ اطراف آن را عوض کنید. از آنجا که پنیرهای سفت چربی زیادی دارند ، مصرف این روغن روی کاغذ از تنفس و قالب گیری پنیر جلوگیری می کند.
قرار دادن پنیرهای سفت در روغن زیتون با طعم دهنده هایی مانند سبزیجات معطر یا چند حبه سیر یا برخی از فلفل ها روش خوبی برای حفظ این پنیرها است.
این پنیرها به دلیل بافت سخت از قابلیت خشک شدن بالاتری برخوردار هستند. بنابراین توصیه می شود روی قسمت بریده شده کمی روغن یا کره بمالید.
بسته بندی پارچه تمیز آغشته به سرکه به دور پنیر روش دیگری برای جلوگیری از خشک شدن آن است.
به یاد داشته باشید که این پنیرها را به مدت 3 تا 4 هفته بخورید. نگهداری آنها در یخچال بیشتر توصیه نمی شود.
نگهداری پنیر
آب نمک
اگر پنیر را بدون آب پنیر خریداری می کنید ، باید از آب نمک استفاده کنید. یک قاشق غذاخوری نمک را در یک لیوان آب بریزید و پنیر اضافه کنید. حتماً پنیر را با آب نمک بپوشانید.
نرم شدن پنیر
آب را جوشانده و هنگامی که کاملا آب سرد شد پنیر را در داخل آب قرار دهید.
روش نگهداری پنیر نرم نیز بسیار حساس است. ماندگاری پنیرهای نرم تر از پنیرهای سفت کم است. پنیرهای سفت مانند پنیر سفید و پنیر سوئیسی را می توانم به مدت 3 هفته پس از باز کردن درب در یخچال قرار دهید. پنیرهای نرم مانند پنیرهای پرچرب را می توان فقط یک هفته در یخچال نگهداری کرد.
ظروف پنیر
پنیر را باید در ظروف شیشه ای نگهداری کرده و آب پنیر را اضافه کنید.
پنیرهای سفت مانند پنیر گودا را باید در کیسه های کاغذی یا کاغذ روغنی که بهترین مکان برای نگهداری این پنیرها است نگهداری کرد.