فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم ” نکات ضروری برای طلائی شدن حلوا “

طرز تهیه حلوا

حلوا یکی از محبوب ترین خوراکی های سنتی ایرانی است که همیشه توجه طرفداران خود را مخصوصا در مراسم های مذهبی مانند مراسم ختم به خود جلب می کند. به دنبال این موضوع طرز تهیه حلوا مخصوص مراسم ختم اهمیت ویژه ای پیدا می کند. ” طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم

شاید برای شما هم پیش آمده که با وجود حلوا های آماده و تزیین شده ی بیرون بخواهید که خودتون با سلیقه ی خودتون این دسر خوش عطر ایرانی را بپزید. طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم بر خلاف چیزی که ممکنه به نظر برسه کار خیلی آسونیه! ” طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم “

مطالب زیر را نیز دنبال کنید:

خرید ریپورتاژ آگهی

کسب درآمد با بیت کوین

در ادامه با طرز تهیه حلوای مجلسی برای مراسم ختم با ما همراه شوید :

مواد لازم برای ۲ نفر

  • گلاب : نصف قاشق غذاخوری
  • شکر : نصف لیوان
  • آرد سفید (ترجیحا آرد نان سنگک) : یک لیوان
  • پودر هل : نوک قاشق چای خوری
  • روغن مایع : یک سوم لیوان
  • زعفران دم کرده : نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوا

مرحله ی اول طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم آماده کردن شربت (شیره) حلوا هست به این صورت که اب را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.  بعد از اینکه آب کمی گرم شد شکر و هل و گلاب و زعفران را به آب اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا محلول یکنواختی به دست آید.

طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم

برای حلوا مخصوصا حلوای مجلسی مثل حلوای ختم بهتر است که آرد را الک کنیم تا بافت یکدست و لطیفی بدهد. (اگر دوبار الک کنیم که چه بهتر!)

طرز تهیه حلوا سنتی

توجه کنید که آرد الک شده در طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در مرحله ی بعد آرد الک شده و یکدست را به آرامی و کم کم داخل یک تابه با حرارت ملایم می ریزیم و به طور منظم هم می زنیم. حتما باید مرتبا آرد را هم بزنیم تا ته نگیرد.

بعد از چند دقیقه که آرد رنگ طلایی به خود گرفت، روغن که از قبل داغ کرده ایم را به آرد اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا دانه های آرد به هم نچسبند. زمانیکه مخلوط به دست آمده به رنگ طلایی درامد شربتی که آماده کرده بودیم را داغ کرده و آرام آرام به مخلوط اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم. می توانیم در آخر مقداری کره به حلوا اضافه کنیم تا روغن بیندازد ( به میزان دلخواه )

نکات ضروری…

لازم به ذکر است که در طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم تیره بودن حلوا نقش به سزایی در زیبایی و جلوه ی آن دارد. جهت تیره تر شدن رنگ حلوا قبل از اضافه کردن شیره به حلوا یک قاشق پودر کاکائو اضافه میکنیم.میزان پودر کاکائو کاملا سلیقه ای ست و حتما پودر کاکائو هم باید قبل از مصرف الک شود.

در طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم برای زیباتر شدن ظاهر حلوا می توانیم وقتی که حلوا ولرم است آن را داخل قیف ریخته و به شکل دلخواه داخل سینی یا هر ظرفی که مد نظرمون هست بریزیم. اگر قیف در دسترس نبود می توانیم برای زیباتر شدن حلوا از قاشق یا چنگال ساده استفاده کنیم.

برای تزیین حلوا با قاشق از قاشق با اندازه های متفاوت استفاده می کنیم (چای خوری،مرباخوری،غداخوری و…) همچنین لازم است هرازگاهی قاشق یا چنگال را چرب کنیم تا به حلوا نچسبد.از سر و ته قاشق و چنگال می توانیم برای تزیین حلوای مجلسی استفاده کنیم.

طرز تهیه حلوا برای ختم

طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم به شکل گل

بدین منظور ابتدا حلوا را در ظرف دلخواه با پشت قاشق کاملا یکدست و مسطح می کنیم ، سپس با انتهای دسته ی قاشق دور حلوا را به ترتیب ضربه می زنیم و فشار می دهیم تا دور ظرفمان به صورت کادر مرتب و زیبا شود سپس با لبه های قاشق طرح گل برگ ها را ایجاد کرده و لبه های گل برگ های گل را فشار می دهیم و این کار را برای تمام طرح تکرار می کنیم تا شکل گل به دست آمده برجسته تر، واضح تر و زیباتر به نظر برسد.

هرچه ظرف ما بزرگ باشد می توانیم بیشتر این کار را تکرار کنیم تا گل بزرگ تری در ظرف ما ایجاد شود. در نهایت می توانیم روی حلوا را با میزان دلخواه ترافل شکلاتی، پودر نارگیل ، کنجد یا خلال پسته و بادام تزیین کنیم.

توجه داشته باشید که شکل ظرف ما تاثیر بسزایی در ظاهر حلوای مجلسی ختم دارد و در بسیاری موارد می تواند حتی به ما ایده های جدیدتری در تزیین حلوا ارائه دهد؛ امیدواریم که مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.

چگونه حلوا را تزئین کنیم؟

یکی از مواردی که افراد با آن سر و کار دارند، تزئین حلوا می باشد. تزئین کردن حلوا نیز به اندازه پخت آن اهمیت دارد. چرا که هر چقدر شکل ظاهری یک غذا یا دسر بهتر باشد، به همان اندازه نیز به خوردن آن تمایل بیشتری داریم. از این رو برای تزئین کردن حلوا نیز  راهکارهای مختلفی وجود دارند که ما در این مطلب چند نمونه از آن ها را برای شما خواهیم گفت.

استفاده از قاشق برای تزئین کردن حلوا

یکی از روش هایی که می توانید از آن بهره ببرید، استفاده از یک قاشق می باشد. شکل گل رز یکی از رایج ترین طرح هایی است که بر روی حلوا زده می شود و این کار با استفاده از یک قاشق قابل اجرا می باشد. برای اینکار در ابتدا باید حلوا را درون یک دیس و یا بشقاب پهن کنید و اقدام به صاف کردن سطح رویی آن نمایید. سپس دقیقا از مرکز حلوا شروع کنید و با قاشق گلبرگ های گل رز را ایجاد کنید. قاشق به درون حلوا زده می باشد و حرکت دستتان می توانید یک رز زیبا را ایجاد کنید. البته با استفاده از قاشق می توانید طرح های دیگری را نیز بر جای بگذارید که به سلیقه شما بستگی دارد.

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.