آبگوشت ایرانی + آموزش مرحله به مرحله پخت آبگوشت ایرانی
آبگوشت ایرانی و روش پخت آن
روش پخت آبگوشت ایرانی : اگر املت صبحانه روز جــمعه باشد ، آبگوشـت میتواند رده نخست ناهار روز هـای جمــعه را از آن خود کـند و این در حالـی اسـت که کبـاب کوبـیده و جوجـه کـباب میتوانند روی سـکوی دوم و سـوم بایسـتند. چه اهل پختن آبگوشت در دیگ سنـگی یـا به اصطـلاح دیـزی باشــید و چه آبگوشـت را در قابلـمه روی شــعله مــلایم گاز درسـت مـیکنـید
مواد لازم:
ماهیچه بره | نیم
کیلو |
پیاز | 2 عدد |
زردچوبه | 1.5 قاشق چایخوری |
سیب زمینی | 400 گرم |
نخود | 100 گرم |
لوبیا سفید | 100 گرم |
لیمو عمانی خشگ (که درآن 2 سوراخ ایجاد کرده اید) | 5 عدد |
نمک و فلفل و کمی جعفری | به میزان لازم |
طرزتهیه:
آب را جوش بیاورید و ماهیچه ها را یک دقیقه در آن قرار دهید تا جوش بخورد. بعد آب آن را عوض کرده و آب سرد روی گوشت بریزید و گوشت را به مدت یک ساعت و نیم بپزید. نخود و لوبیا را در صورت تمایل قبلا در آب گرم بخیسانید و زود تر از گوشت در دیگ بریزید تا خوب بپزد.
بعدا از یک ساعت و نیم که گوشت و نخود و لوبیا خوب پختند، پیاز و زردچوبه و سیب زمینی پوست کنده و لیمو عمانی و فلفل و جعفری خرد کرده را هم اضافه کنید تا نیم ساعت دیگر همه با هم بپزد. درصورت تمایل می توانید مقداری رب گوجه فرنگی به این آبگوشت لذیذ اضافه کنید.
محتویات این آبگوشت را میتوانید با گوشتکوب نرم کرده و سر سفره ببرید. خوردن پیاز حلقه شده و ترشی با این آبگوشت لذت فراوان دارد.
برای طرز تهیه پنیر روی اینجا کلیک کنید .
پنیر خانگی: برای اطمینان از سلامت پنیر ، می توانید پنیرهای سالم با حداقل مواد اولیه درست کنید ، پنیر به روش های مختلف تهیه می شود. در اینجا نحوه تهیه پنیر آورده شده است.
منبع: کتاب “سفره های رنگارنگ” ، تالیف م. پرتوی