12ماده غذایی که از مسدود شدن “رگ ها” پیشگیری می کنند!
چند ماده خوراکی برای پاکسازی رگ های قلبی
چند ماده خوراکی برای پاکسازی رگ های قلبی انسداد شریان ها یا همان آترواسکلروز عواقب جدی سلامت به همراه دارد و بدتر از همه این که، یک دشمن خاموش است که هیچ نشانه مشخصی ندارد.
رژیم های غذایی غنی از چربی، احتمال انسداد شریان ها، افزایش کلسترول، فشار خون بالا و مشکلات گردش خون را به همراه دارد.
برای جلوگیری از این بیماری ها، ۱۲ گزینه غذایی مفید را به رژیم تان اضافه کنید:
بروکلی
این سبزی تیره رنگ حاوی ویتامین کا است که منجر به حفظ سلامت شریان ها می شود.
ماهی های چرب
ماهی سالمون، ماهی تن، ماهی ساردین و ماهی قزل آلا از جمله گزینه های سرشار از امگا ۳ برای جلوگیری از تشکیل لخته های خون هستند و منجر به کاهش فشار خون می شوند. حداقل یک گزینه از این ماهی ها را هفته ای سه بار بخورید.
بادمجان
این سبزی تیره رنگ سبب پاک کردن شریان ها و کاهش کلسترول می شود. بادمجان حاوی فیبرهای محلول برای حفظ سلامت قلب است.
زردچوبه
این ادویه زردرنگ یک غذای ضد التهابی است که از آسیب های ناشی از تجمع چربی در دیواره شریانی شما جلوگیری می کند و خطر ابتلا به لخته شدن خون را کاهش می دهد.
سیر
سیر غنی از آنتی اکسیدان ها است که توانایی مبارزه با رادیکال های آزاد را دارد. همچنین، مصرف سیر منجر به کاهش کلسترول شده، فشار خون را کاهش داده و منجر به بهبود جریان خون شما می شود. مصرف سیر خام از انسداد شریان ها جلوگیری کرده و از تجمع چربی جلوگیری می کند.
روغن زیتون
مصرف این روغن از تشکیل کلسترول در شریان ها جلوگیری کرده و برای حفظ سلامت قلب مفید است.
آووکادو
خواص مشابه روغن زیتون را دارد و اسیدهای چرب ضروری آن از اکسیداسیون چربی جلوگیری می کند. مصرف آووکادو باعث کاهش کلسترول بد شده و به شما احساس سیری طولانی مدت می دهد.
جو
یکی از گزینه های غذایی است که نباید از وعده صبحانه حذف شود. مصرف جو به شما احساس انرژی و سیری طولانی مدت می دهد و مانع ایجاد کلسترول در دیواره های شریانی می شود.
میوه های حاوی پکتین
شامل توت فرنگی، سیب، گریپ فروت و انگور منجر به کاهش کلسترول ال دی ال خون می شوند. مصرف این میوه ها خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
مارچوبه
باعث کاهش سطح کلسترول بد خون می شود و از ایجاد لخته های خون جلوگیری می کند.
انار
مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها را در خود جای داده است و باعث کاهش آسیب ناشی از تجمع چربی در بدن می شود.
سویا
سویا و محصولات آن منجر به کاهش کلسترول ال دی ال شده و مصرف ۳ قاشق غذا خوری آن در روز، برای سلامت کلی قلب مفید است.
زنجبیل
ریشه زنجبیل یک درمان ضد التهابی طبیعی است که به بهبود جریان خون و کاهش اکسیداسیون کلسترول کمک می کند. دوزهای بالای ترکیبی به نام جینجرول خطر گرفتگی عروق را کاهش می دهد و اثرات رادیکال های آزاد را که منجر به بیماری های قلبی عروقی می شوند خنثی می کند.
عناصر
ریشه زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری 5 گرم
1 فنجان آب گرم 250 میلی لیتر
چه کاری باید انجام دهیم؟
ریشه زنجبیل رنده شده را به یک لیوان آب داغ اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. محلول را صاف کرده و 3 بار در روز بنوشید. این کار را هر روز به مدت 3 هفته متوالی تکرار کنید. البته اگر فشار خون دارید با پزشک خود مشورت کنید.
منبع:iec.behdasht.gov.ir