بیوگرافی حمیرا
تفاوت آواز خوانی با سخن گفتن معمولی در ریتم آن است کسی که آواز می خواند را خواننده یا آوازه خوان می نامند. مهارت در آواز خواندن تنها با صرف زمان، آموزش، کار و تمرین منظم ممکن می شود. در هر کشوری همواره تعداد بسیار زیاد خواننده وجود دارد. ما امروز قصد داریم شما را با یکی از خوانندگان محبوب البته قدیمی به نام حمیرا آشنا کنیم و بیوگرافی حمیرا خواننده قدیمی، بیوگرافی حمیرا و این که او اصالتا اهل کجا بود را برای شما بازگو کنیم.
زندگی نامه خوانند ایرانی ” حمیرا “
خوانندگی یا آواز خوانی عمل تولید اصوات موسیقایی با استفاده از صدای انسان است.
بیوگرافی حمیرا خواننده قدیمی
پروانه امیر افشاری زاده ۲۶ اسفند۱۳۲۳ در تهران است که مردم کشورمان ویرا با نام هنری حمیرا می شناسند وی خواننده سرشناس و محبوب و دوست داشتنی کشورمان است. پدر وی از زمین داران بزرگ آذربایجان و صاحب و مالک ۱۵۰ قریه و روستا در منطقه شمال غرب ایران بود و خانواده این خواننده بسیار سرشناس و با نفوذ و با اصالتی آذری بوده اند.
از علل انگیزه وی برای خوانندگی رفت و آمد او با سران بزرگ و با نفوذ حکومتی بوده است. وی از همان دوران طفولیت شاهد مراسم های بزرگ وبا شکوه و بزرگ هنرمندان نامی آن زمان مانند روح انگیز، بنان، ملوک ضرابی و افراد سرشناس دیگر بوده است. لذا این عوامل جرقه ای برای کشف استعداد ذاتی اش و روی آوردن به خوانندگی و آوازه خوانی بود اما پدر حمیرا مانع از خوانندگی وی می شد بنابراین او به دور از چشم پدر به خوانندگی می پرداخت پس از چند سال حمیرا با تشویق شوهرش که تازه از آلمان برگشته بود به نام نویسی در آزمون صدا در شورای رادیوی آن زمان شگفتی همگان را برانگیخت و پس از انتخاب شدن تحت آموزش علی تجویدی از استادان بزرگ آن زمان قرارگرفت. حمیرا در سال ۱۳۴۴ شمسی با خواندن قطعه ای به نام «صبرم عطا کن » به شهرت و محبوبیت رسید.
زندگی نامه حمیرا
حمیرا به مدت هشت سال همسر آهنگساز معروفی به نام پرویز یاحقی بود در این مدت از دوره زناشویی آثار جذاب و ماندگاری با شعرهایی از بیژن ترقی و آهنگ هایی از یاحقی مانند هدیه عشق، بهار نو رسیده، مرا تنها نگذاری، پنجره ای به باغ گل و…اجرا کرده است. اما این زندگانی هنرمندانه و سرشار از عشق دیری نمی پاید و با طلاق ارتباط هنری حمیرا با پرویز یاحقی به طور کامل قطع می شود.
آغاز فعالیت حرفه ای
حمیرا در سال ۱۳۴۴ شمسی و در آغاز فعالیت هنری اش اثری به نام «صبرم عطا کن» با آهنگسازی علی تجویدی و شعری از بیژن ترقی را اجرا کرد و به علت مخالفت پدرش یا خوانندگی نام مستعار حمیرا را برای خود بر می گزیند اما پدر صدای دختر خود را می شناسد و آوازه خوانی را دور از اصالت خانوادگی خویش می بیند و تمامی صفحات موجود در بازار را خریداری کرده و آنها را انبار می کند به همین دلیل است که باعث کمیابی صفحات صدای حمیرا می شود.
پدر حمیرا به مدت یکسال مجبور به سفر اروپایی می شود لذا حمیرا با حمایت مادر خود دومین اثر را به نام« سرگردان » روانه بازار می کند و پدر او با آگاهی از اثر جدید دخترش او را از خانه طرد و او را از ارث محروم می کند.
فرزندان حمیرا ” بیوگرافی حمیرا “
حمیرا در سال ۱۳۵۷ وقتی که ۳۵ سال سن داشت مجبور به ازدواج با صاحب فروشگاه کراوات مسعود نیا شد و ثمره این ازدواج دختری به نام یاسمن است اما این ازدواج نیز به طلاق منجر شد.
حمیرا در سال ۱۳۶۰ در ۳۷ سالگی به همراه تک فرزندش یاسمن از ایران خارج و راهی اسپانیا شد و مدتی در کاستاریکای آمریکای مرکزی بود و حالا ساکن لس آنجلس است.
حمیرا درسال ۱۳۷۸ دچار ضایعه مغزی شد اما بیماری را با موفقیت پشت سر گذاشت اما مدتی بعد دچار ناراحتی قلبی شد و تحت درمان قرار گرفت.
بیوگرافی حمیرا خواننده
حمیرا اعتقاد قوی به خدا داشت و علاقه مندی اش به مسائل عرفانی در ترانه ها، نحوه زندگی او نمایان و آشکار است. او به علت اعتقادات خود کمتر در مجامع هنری ظاهر می شد.
حمیرا علاقه وافری به کشورش ایران دارد و ترانه های بسیاری در وصف ایران خوانده است. حمیرا با تکیه بر نظر استادان توانست با ارائه اثری به نام «صبرم عطا کن » سبک جدیدی به نام حمیرائیسم را در موسیقی ایران پای گذاری کند.
ما در این مطلب شما را با بیوگرافی حمیرا، زندگی نامه و اصالت وی آشنا شدیم.
آذری از بین رفته😔این خانم چشم بادومیه صداش هم اصلن زیبا نیست خیلی میلرزه ضعیفه