در فصل بهار چه لباسهایی بپوشیم و چه غذاهایی بخوریم؟

بنا به عقیده حکمای طب سنتی: در فصل بهار باید علاوه بر اینکه نسبت به فصول دیگر سال کمتر غذا بخوریم، بهتر است خوردن گوشت، انواع کبابها، حلیم، شیرینی و ادویهجات نیز کمتر مصرف شود و به جای آنها زرشک، سماق، رب انار، آش، آلو و شربت سکنجبین بیشتر مصرف شود تا اخلاط اضافی بدن خارج شود.
از آنجا که به واسطه ذوب شدن اخلاط موجود در بدن در فصل بهار، که باعث خواب آلودگی و رخوت بدن می شود، بهتر است با استفاده از حجامت و فصد و نیز مصرف غذاهای ملین (مثل آلو، خورش آلو، آلو اسفناج، انواع آش، رب انار و شربت سکنجبین و…) این اخلاط اضافی از بدن خارج شود تا بدن به سلامت خود نزدیک تر شود.
همچنین به عقیده این حکما، علاوه بر اینکه در فصل بهار و تابستان بهتر است نسبت به پاییز و زمستان کمتر ورزش انجام دهیم؛ توصیه میشود لباسهای پنبهای و خنک نیز بیشتر استفاده شود.