12 مزیت سلامتی خوردن انگور ” پرخاصیت ترین میوه و سرشار از ویتامین “
انگور به دلیل دارا بودن مقدار زیاد مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها ، از مزایای سلامتی زیادی برخوردار است. در اینجا 12 مزیت برتر سلامتی خوردن انگور آورده شده است.
انواع انگور زیادی وجود دارد ، از جمله سبز ، قرمز ، سیاه ، زرد و صورتی. آنها به صورت گروهی رشد می کنند و در انواع بی بذر و بدون بذر قرار می گیرند. در این مقاله به بررسی سلامتی خوردن انگور ، مزایای سلامتی انگور می پردازیم.
سلامتی خوردن انگور
هزاران سال است که انگور رشد کرده و مورد توجه بسیاری از تمدنهای باستانی به دلیل استفاده آنها در تهیه شراب قرار گرفته است.
مزایای سلامتی خوردن انگور
بسته بندی شده با مواد مغذی ، به ویژه ویتامین های C و K. انگور سرشار از بسیاری از مواد مغذی مهم است.
یک فنجان (151 گرم) انگور قرمز یا سبز حاوی مواد مغذی زیر است :
- کالری: 104
- کربوهیدرات: 27.3 گرم
- پروتئین: 1.1 گرم
- چربی: 0.2 گرم
- فیبر: 1.4 گرم
- ویتامین C: 27٪
- ویتامین K: 28٪
- تیامین: 7٪
- ریبوفلاوین: 6٪
- ویتامین B6: 6٪
- پتاسیم: 8٪
- مس: 10٪
- منگنز: 5٪
یک فنجان (151 گرم) انگور بیش از یک چهارم مقدار توصیه شده ویتامین K را فراهم می کند ، که یک ویتامین محلول در چربی برای لخته شدن خون و سلامت استخوان ها است.
آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین C هستند که یک ماده مغذی مهم و آنتی اکسیدان قدرتمند برای سلامتی بافت همبند ضروری است.
خلاصه
انگور حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است ، از جمله بیش از یک چهارم از RDI ها برای ویتامین های C و K.
حاوی درصد بالایی از آنتی اکسیدان ها است که می توانند از بیماری های مزمن جلوگیری کنند
به عنوان مثال آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت می شوند. آنها به ترمیم آسیب سلولهای شما که ناشی از رادیکالهای آزاد هستند ، کمک می کنند که مولکولهای مضر هستند و باعث ایجاد استرس اکسیداتیو می شوند.
استرس اکسیداتیو با بسیاری از بیماریهای مزمن از جمله دیابت ، سرطان و بیماریهای قلبی همراه است.
انگور در تعدادی از ترکیبات آنتی اکسیدان قدرتمند سرشار است. در حقیقت ، بیش از 1600 ترکیب گیاه مفید در این میوه شناسایی شده است.
بیشترین غلظت آنتی اکسیدان ها در پوست و دانه ها یافت می شوند. به همین دلیل ، بیشتر تحقیقات در مورد انگور با استفاده از عصاره بذر یا پوست صورت گرفته است.
انگور قرمز به دلیل آنتوسیانین هایی که به آنها رنگ می دهند حاوی تعداد بیشتری آنتی اکسیدان است.
آنتی اکسیدان های موجود در انگور حتی پس از تخمیر باقی می مانند ، به همین دلیل شراب قرمز در این ترکیبات نیز بسیار زیاد است.
یکی از آنتی اکسیدان های موجود در این میوه رسوراترول است که به عنوان پلی فنول طبقه بندی می شود.
مطالعات متعددی در مورد فواید آن انجام شده است ، نشان می دهد كه رسوراترول در برابر بیماری های قلبی محافظت می كند ، قند خون را كاهش می دهد و از پیشرفت سرطان جلوگیری می كند.
انگور همچنین حاوی ویتامین C ، بتاکاروتن ، کوئرستین ، لوتئین ، لیکوپن و اسید اللاگیک است که آنتی اکسیدانهای قدرتمندی نیز هستند.
خلاصه
انگور سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات گیاهی مفید است که ممکن است در برابر شرایط مزمن سلامتی مانند دیابت ، سرطان و بیماری های قلبی محافظت کند.
ترکیبات گیاهی ممکن است در برابر انواع خاصی از سرطان محافظت کنند
انگور حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات گیاهی مفید است ، که ممکن است به محافظت در برابر انواع خاصی از سرطان کمک کند.
رسوراترول ، یکی از ترکیبات موجود در این میوه ، برای پیشگیری و درمان سرطان به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته است.
نشان داده شده است که با کاهش التهاب در برابر سرطان محافظت می کند ، به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از رشد و گسترش سلول های سرطانی در بدن جلوگیری می کند (10 منبع مطمئن).
با این حال ، ترکیب بی نظیر ترکیبات گیاهی موجود در انگور ممکن است مسئول فواید ضد سرطان آنها باشد. علاوه بر رسوراترول ، انگور همچنین حاوی کورستین ، آنتوسیانین ها و آنتی اکسیدان ها است – همه اینها اثرات مفیدی در برابر سرطان دارند (11 منبع قابل اعتماد).
نشان داده شده است که عصاره انگور از رشد و گسترش سلولهای سرطانی روده بزرگ انسان در مطالعات لوله آزمایش جلوگیری می کند.
علاوه بر این ، یک مطالعه در 30 نفر بالای 50 سال نشان داد که مصرف یک پیمانه (450 گرم) انگور روزانه به مدت دو هفته ، نشانگرهای خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.
مطالعات همچنین نشان داده اند که عصاره انگور رشد و گسترش سلولهای سرطانی پستان را چه در مدلهای آزمایشگاهی و موش صحرایی ممانعت می کند.
در حالی که مطالعات در مورد انگور و سرطان در انسان محدود است ، رژیم غذایی سرشار از غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان ها ، مانند انگور ، با کاهش خطر ابتلا به سرطان در ارتباط است.
خلاصه
انگور حاوی بسیاری از ترکیبات گیاهی مفید مانند رزوراترول است که ممکن است در برابر انواع مختلف سرطان از جمله سرطان روده بزرگ و پستان محافظت کند.
برای سلامتی قلب به روش های مختلف چشمگیر مفید است
دلایل مختلفی وجود دارد که خوردن انگور می تواند برای قلب شما مفید باشد.
ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند
یک فنجان 51 گرم انگور حاوی 288 میلی گرم پتاسیم است.
این ماده معدنی برای حفظ فشار خون سالم ضروری است.
مصرف پتاسیم کم با افزایش خطر فشار خون بالا ، بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است.
یک مطالعه از 12267 بزرگسال نشان داد که افرادی که در مقایسه با سدیم مقادیر بیشتری پتاسیم مصرف کرده اند ، در مقایسه با افرادی که پتاسیم کمتری مصرف کرده اند ، کمتر در اثر بیماری قلبی جان خود را از دست می دهند.
ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند
شاید ترکیبات موجود در انگور با کاهش جذب کلسترول به محافظت در برابر سطح بالای کلسترول خون کمک می کند.
در یک مطالعه در 69 فرد مبتلا به کلسترول بالا ، خوردن سه فنجان (500 گرم) انگور قرمز روزانه به مدت هشت هفته به کاهش کلسترول LDL “بد” ، منجر شد. انگورهای سفید تأثیر یکسانی نداشت.
علاوه بر این ، رژیم های غذایی سرشار از رسوراترول ، مانند رژیم مدیترانه ای ، سطح کلسترول را کاهش می دهد.
خلاصه
ترکیبات موجود در انگور و شراب قرمز ممکن است در برابر بیماری های قلبی محافظت کند. انگور ممکن است به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کند.
انگور ممکن است سطح قند خون را کاهش داده و از دیابت محافظت کند
انگور حاوی 23 گرم شکر در هر فنجان (151 گرم) است که ممکن است باعث تعجب شما شود که آیا این گزینه مناسب برای مبتلایان به دیابت است.
علاوه بر این ، ترکیبات موجود در انگور ممکن است قند خون را کاهش دهد. در یک مطالعه 16 هفته ای در 38 مرد ، افرادی که روزانه 20 گرم عصاره انگور مصرف می کنند ، در مقایسه با گروه کنترل (TRF 24) قند خون پایین تر داشتند.
علاوه بر این ، نشان داده شده است که رزوراترول باعث افزایش حساسیت به انسولین می شود ، که این امر باعث افزایش توانایی بدن در استفاده از گلوکز و در نتیجه کاهش قند خون می شود.
Resveratrol همچنین تعداد گیرنده های گلوکز در غشای سلولی را افزایش می دهد ، که ممکن است تأثیر مفیدی بر قند خون داشته باشد.
مدیریت سطح قند خون به مرور زمان عامل مهمی در کاهش خطر ابتلا به دیابت است.
خلاصه
اگرچه انگور سرشار از قند است اما از نظر شاخص قند خون کم است. علاوه بر این ، ترکیبات موجود در انگور ممکن است از قند خون بالا محافظت کند.
سلامتی خوردن انگور حاوی ترکیبات زیادی است که از سلامتی چشم سود می برد
فیتوشیمیایی موجود در انگور ممکن است در برابر بیماری های شایع چشم محافظت کند.
در یک مطالعه ، موشهای صحرایی که رژیم غذایی پر از انگور را مصرف کرده اند ، علائم کمتری از آسیب شبکیه نشان داده و عملکرد شبکیه بهتری نسبت به موشهایی که از میوه تغذیه نشده اند داشتند.
در یک مطالعه لوله آزمایش مشخص شد که رسوراترول از سلولهای شبکیه چشم انسان در برابر اشعه UVA محافظت می کند. این ممکن است خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) ، یک بیماری چشم شایع را کاهش دهد.
طبق یک بررسی مروری ، رسوراترول همچنین ممکن است به محافظت در برابر گلوکوم ، آب مروارید و بیماری دیابتی چشم کمک کند.
علاوه بر این ، انگور حاوی آنتی اکسیدان های لوتئین و زاكزانتین است. مطالعات متعددی نشان داده اند که این ترکیبات به محافظت چشم در برابر صدمه در برابر نور آبی کمک می کنند.
خلاصه
انگور حاوی چندین ترکیب مانند رسوراترول ، لوتئین و زاكزانتین است كه ممكن است در برابر بیماری های چشم شایع از جمله دژنراسیون ماكولا وابسته به سن ، آب مروارید و گلوكوم محافظت كند.
ممکن است حافظه ، توجه و خلق و خوی را بهبود بخشد
خوردن انگور ممکن است به نفع سلامت مغز شما باشد و حافظه شما را تقویت کند.
در یک مطالعه 12 هفته ای در 111 سالخوردگان سالم ، 250 میلی گرم مکمل انگور در روز نتایج آزمایش شناختی را که اندازه گیری توجه ، حافظه و زبان را در مقایسه با مقادیر پایه به طور معنی داری بهبود می بخشد.
یک مطالعه دیگر در بزرگسالان سالم نشان داد که نوشیدن حدود 8 اونس (230 میلی لیتر) آب انگور 20 دقیقه پس از مصرف سرعت مهارت های مربوط به حافظه و خلق و خوی را بهبود بخشید.
مطالعات انجام شده در موش صحرایی نشان داده است که رسوراترول یادگیری ، حافظه و خلق و خوی را به مدت 4 هفته مصرف می کند.
علاوه بر این ، مغز موش ها علائم افزایش رشد و گردش خون را نشان می دهد.
Resveratrol همچنین ممکن است به محافظت در برابر بیماری آلزایمر کمک کند ، اگرچه برای تأیید این موضوع مطالعات انسانی لازم است.
خلاصه
انگور حاوی ترکیباتی است که ممکن است حافظه ، توجه و خلق و خوی را بهبود بخشد و ممکن است در برابر بیماری آلزایمر محافظت کند ، اگرچه برای تأیید برخی از این فواید ، تحقیقات انسانی بیشتری لازم است.
حاوی بسیاری از مواد مغذی برای سلامتی استخوان ها است
انگور حاوی چندین ماده معدنی است که برای سلامتی استخوانها از جمله کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم ، فسفر ، منگنز و ویتامین K (1 ، 35) ضروری است.
اگرچه مطالعات انجام شده در موش ها نشان داده اند كه رسوراترول باعث افزایش تراكم استخوان می شود ، این نتایج در انسان تأیید نشده است.
در یک مطالعه ، موشهایی که به مدت 8 هفته از پودر انگور خشک شده با یخ زدگی تغذیه شده بودند ، نسبت به موشهایی که دریافت نکردند ، جذب استخوانی و احتباس کلسیم بهتری داشتند.
مطالعات انسانی مبتنی بر تأثیر انگور بر سلامت استخوان در حال حاضر در دسترس نیست.
خلاصه
انگور حاوی مواد مغذی زیادی برای سلامتی استخوان ها از جمله کلسیم ، منیزیم ، فسفر و ویتامین K در موش ها است که نشان می دهد انگور ممکن است اثرات محافظتی روی استخوان ها داشته باشد ، اما برای تأیید این مزایا مطالعات انسانی لازم است.
ممکن است در برابر برخی از انواع باکتری ها ، ویروس ها و عفونت های مخمر محافظت کند
بسیاری از ترکیبات موجود در انگور برای محافظت و مبارزه با عفونت های باکتریایی و ویروسی نشان داده شده اند.
انگور منبع خوبی از ویتامین C است ، که به خوبی شناخته شده است که تأثیر مفیدی بر سیستم ایمنی بدن شما دارد.
ثابت شده است که عصاره پوست NBP در مطالعات لوله آزمایش از ویروس آنفلوانزا محافظت می کند.
علاوه بر این ، ترکیبات موجود در انگور باعث انتشار ویروس تبخال ، آبله مرغان و عفونتهای مخمر در مطالعات لوله آزمایش شد.
Resveratrol همچنین ممکن است در برابر بیماری ناشی از مواد غذایی محافظت کند. با افزودن انواع مختلفی از مواد غذایی ، نشان داده شده است که مانع از رشد باکتریهای مضر مانند E. coli می شود.
خلاصه
انگور حاوی ترکیبات زیادی است که در مقابل باکتری ها ، ویروس ها و عفونت های مخمر اثرات مفیدی نشان داده است.
ممکن است پیری را کند کرده و طول عمر را افزایش دهد ” سلامتی خوردن انگور “
ترکیبات گیاهی موجود در انگور ممکن است پیر و سن را تحت تأثیر قرار دهد.
نشان داده شده است که Resveratrol طول عمر را در انواع مختلف جانوری گسترش می دهد.
این ترکیب خانواده پروتئین هایی به نام سیرتین ها را تحریک می کند که به طول عمر آنها پیوند خورده است.
یکی از ژنهایی که رسوراترول فعال می کند ژن SirT1 است. این همان ژن است که توسط رژیم های کم کالری فعال می شود و در مطالعات حیوانی به طول عمر طولانی تر مرتبط است.
Resveratrol همچنین بر بسیاری از ژنهای دیگر مرتبط با پیری و طول عمر تأثیر می گذارد.
خلاصه
نشان داده شده است كه رسوراترول موجود در انگور باعث فعال شدن ژنهای مرتبط با آهسته پیری و عمر طولانی تر می شود.
سلامتی خوردن انگور
با كاهش التهاب ممكن است از بيماريهاي مزمن جلوگيري كند
التهاب مزمن نقش مهمی در ایجاد بیماری های مزمن مانند سرطان ، بیماری های قلبی ، دیابت ، آرتریت و بیماری های خود ایمنی دارد که نام آنها در چند مورد ذکر شده است.
Resveratrol با خواص ضد التهابی قدرتمند مرتبط شده است.
در مطالعه 24 مرد مبتلا به سندرم متابولیک – یک عامل خطر بیماری قلبی – عصاره پودر انگور معادل 1.5 فنجان (252 گرم) انگور تازه تعداد ترکیبات ضد التهابی موجود در خون آنها را افزایش داد.
به همین ترتیب ، یک مطالعه دیگر در 75 نفر مبتلا به بیماری قلبی نشان داد که مصرف عصاره پودر انگور در مقایسه با گروه کنترل میزان ترکیبات ضد التهابی را افزایش داده است.
یک مطالعه در موش با IBD نشان داد که آب انگور نه تنها مارکرهای بیماری را بهبود می بخشد بلکه باعث افزایش سطح ترکیبات ضد التهابی در خون می شود.
خلاصه
انگور حاوی ترکیباتی است که ممکن است اثرات ضد التهابی داشته باشد ، که ممکن است از برخی بیماری های قلبی و روده محافظت کند.
خوشمزه ، همه کاره و به راحتی در یک رژیم غذایی سالم ادغام شده است
انگور به راحتی در یک رژیم غذایی سالم ترکیب می شود. در اینجا روش هایی وجود دارد که می توانید از آن لذت ببرید:
- به طور مرتب انگور را به عنوان میان وعده میل کنید.
- انگور را برای یک درمان عالی یخ بزنید.
- انگور خرد شده را به سالاد سبزی یا مرغ اضافه کنید.
- در یک سالاد میوه از انگور استفاده کنید.
- آب انگور یا انگور را به آب اضافه کنید.
- انگور را به عنوان یک خوراکی یا بشقاب دسر به یک تخته پنیر اضافه کنید.
- آب انگور را 100٪ بنوشید.
خلاصه
انگور خوشمزه است و به راحتی می توانید برای صبحانه ، ناهار و شام یا به عنوان یک میان وعده سالم و راحت به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
سلامتی خوردن انگور ” سخن آخر “
انگور حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم و ترکیبات گیاهی قدرتمند است که برای سلامتی شما مفید است.
اگرچه آنها حاوی قند هستند ، اما شاخص گلیسمی پایینی دارند و به نظر نمی رسد قند خون را بالا می برند.
آنتی اکسیدان های موجود در انگور ، مانند رسوراترول ، التهاب را کاهش می دهد و ممکن است به محافظت در برابر سرطان ، بیماری های قلبی و دیابت کمک کند.
انگور به سهولت در رژیم غذایی شما ، تازه یا یخ زده ، آب میوه یا شراب ترکیب می شود.
برای بیشترین فواید ، انگورهای تازه و قرمز قرمز را روی انگورهای سفید انتخاب کنید.