یک نوشیدنی برای تمام فصول

خودتان را با مقداری چای گلابی و زنجبیل تازه سرو کنید ، که یک جایگزین سالم برای هیدراته ماندن است. و می تواند به سه روش گرم ، سرد یا گازدار سرو شود.

گلابی منبع غنی آنتی اکسیدان ، ویتامین C ، فیبر و همه چیز خوب است. همانطور که مادربزرگ آسیایی می گوید: “این به گلو درد کمک می کند!”

طرز تهیه چای گلابی ، چای گلابی تهران

طرز تهیه چای گلابی و زنجبیل

عناصر:

4 فنجان آب

6-8 گلابی (هر نوع متنوعی و به اندازه آویزان)

زنجبیل رنده شده

اگر شیرینی دوست دارید عسل یا شکر سنگ

مراحل

مرحله 1: آب را بجوشانید.

مرحله 2: گلابی ها را پوست بگیرید و رب کنید.

مرحله 3: گلابی ها را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بجوشانید (زنجبیل رنده شده و شیرین کننده اختیاری را تا نیمه اضافه کنید).

مرحله چهارم: اگر ترجیح می دهید تفاله را حذف کنید ، نوشیدنی را فیلتر کرده و گرم در فنجان مورد علاقه خود سرو کنید.

مرحله 5: اگر ترجیح می دهید این چای گلابی را سرد بنوشید ، آن را خنک کرده و در یخچال قرار دهید تا مانند یک چای سرد عمل کند.

مرحله ششم: یا با آب جوش شیرین مخلوط کرده و با برش های گلابی تازه به عنوان یک جایگزین گازدار تزئین کنید.

فواید چای گلابی ، چای گلابی چه خواصی دارد

فواید چای گلابی برای سلامتی و تغذیه

گلابی میوه های شیرین و زنگوله ای است که از زمان های بسیار قدیم از آن لذت می بردند. آنها می توانند ترد یا نرم خورده شوند.این ماده نه تنها خوشمزه است ، بلکه مزایای سلامتی بسیاری نیز دارد که مورد حمایت علم است.در اینجا 9 فواید شگفت انگیز چای گلابی برای سلامتی آورده شده است.

فوق العاده مقوی

گلابی انواع مختلفی دارد. چای گلابی های بارتلت ، بوسکه و دانگو از رایج ترین گونه ها هستند . اما حدود 100 گونه در سراسر جهان کشت می شود.

یک گلابی متوسط ​​(178 گرم) علاوه بر مواد مغذی زیر را تأمین می کند :

کالری: 101

پروتئین: 1 گرم

کربوهیدرات: 27 گرم

فیبر: 6 گرم

ویتامین C: 12٪ ارزش روزانه (DV)

ویتامین K: 6٪ ارزش روزانه

پتاسیم: 4٪ مقدار روزانه

مس: 16٪ ارزش روزانه

همین وعده همچنین مقادیر کمی فولات ، پروویتامین A و نیاسین را تأمین می کند. فولات و نیاسین برای عملکرد سلول و تولید انرژی مهم هستند ، در حالی که ویتامین A از سلامت پوست و ترمیم زخم پشتیبانی می کند .

چای گلابی همچنین منبع غنی از مواد معدنی مهم مس و پتاسیم است. مس در ایمنی ، متابولیسم کلسترول و عملکرد عصبی نقش دارد ، در حالی که پتاسیم به انقباض عضلات و عملکرد قلب کمک می کند .

علاوه بر این ، این میوه منبع عالی آنتی اکسیدان های حاوی پلی فنول است که از اکسیداسیون محافظت می کند. حتماً گلابی کامل بخورید ، زیرا پوست شش برابر بیشتر از گوشت حاوی پلی فنول است .

خلاصه

گلابی به ویژه از نظر فولات ، ویتامین C ، مس و پتاسیم غنی است. همچنین منبع خوبی از آنتی اکسیدان های حاوی پلی فنول است.

ممکن است سلامت روده را تقویت کند

چای گلابی منبع عالی فیبر محلول و محلول است که برای سیستم گوارشی سالم ضروری است. این فیبر با نرم کردن و حجیم شدن مدفوع به حفظ نظم روده کمک می کند .

یک گلابی متوسط ​​(178 گرم) حاوی 6 گرم فیبر است – 22٪ از فیبر مورد نیاز روزانه شما .

به علاوه ، فیبرهای محلول جایگزین باکتری های سالم روده شما می شوند. به همین ترتیب ، آنها پری بیوتیک در نظر گرفته می شوند ، که با پیری سالم و بهبود ایمنی بدن ارتباط دارند .

به طور قابل توجهی ، فیبر ممکن است به رفع یبوست کمک کند. در یک مطالعه 4 هفته ای ، 80 بزرگسال مبتلا به این بیماری روزانه 24 گرم پکتین – نوع فیبر موجود در میوه – دریافت کردند. آنها با رفع یبوست و افزایش سطح باکتریهای سالم روده مواجه شدند .

از آنجا که پوست چای گلابی حاوی مقدار زیادی فیبر است ، بهتر است این میوه را بدون لایه برداری بخورید .

چای گلابی تقلبی ، تهیه چای گلابی

خلاصه

چای گلابی فیبر غذایی ، از جمله پری بیوتیک ها ، فراهم می کند که نظم روده را تقویت می کند ، یبوست را برطرف می کند و به طور کلی سلامت دستگاه گوارش را فراهم می کند. برای دریافت بیشتر فیبر از گلابی ، آن را همراه با پوست بخورید.

حاوی ترکیبات گیاهی مفید است

چای گلابی بسیاری از ترکیبات گیاهی مفید را ارائه می دهد که به این میوه رنگ های مختلفی می بخشد.

اگرچه تحقیقات خاصی در مورد آنتوسیانینهای گلابی مورد نیاز است ، اما چندین مطالعه در مورد جمعیت نشان می دهد که مصرف بیشتر غذاهای غنی از آنتوسیانین مانند توت با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است .

گلابی های پوست سبز با لوتئین و زاگزانتین ، دو ترکیبی که برای حفظ وضوح بینایی ضروری هستند ، به ویژه با افزایش سن ، متمایز می شوند .

بار دیگر ، بسیاری از این ترکیبات گیاهی مفید در پوست متمرکز شده اند .

خلاصه

چای گلابی حاوی بسیاری از ترکیبات گیاهی مفید است. کسانی که در گلابی قرمز هستند ممکن است از سلامت قلب محافظت کنند ، در حالی که کسانی که در گلابی سبز هستند ممکن است سلامت چشم را تقویت کنند.

دارای خواص ضد التهابی است

اگرچه التهاب یک پاسخ ایمنی طبیعی است ، اما التهاب مزمن یا طولانی مدت می تواند به سلامتی شما آسیب برساند.

چندین بررسی بزرگ ، مصرف بیشتر فلاونوئیدها را با خطر کمتری در بیماری های قلبی و دیابت مرتبط می داند. این اثر ممکن است به دلیل خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی ترکیبات باشد .

علاوه بر این ، چای گلابی حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مانند مس و ویتامین های C و K است که با التهاب نیز مقابله می کنند .

چای گلابی اصلی ، خواص چای گلابی باروتی

خلاصه

چای گلابی منبع غنی از فلاونوئیدها است که آنتی اکسیدان هایی هستند که ممکن است به کاهش التهاب و محافظت در برابر بیماری های خاص کمک کنند.

ممکن است اثرات ضد سرطانی داشته باشد

چای گلابی حاوی ترکیبات مختلفی است که ممکن است خاصیت ضد سرطانی داشته باشد. به عنوان مثال ، محتویات آنتوسیانین و اسید سینامیک برای مبارزه با سرطان نشان داده شده است .

برخی مطالعات نشان می دهد که رژیم های غذایی غنی از میوه ها ، از جمله گلابی ، ممکن است در برابر برخی از انواع سرطان ، از جمله بیماری های ریه ، معده و مثانه محافظت کنند .

برخی مطالعات جمعیتی حاکی از آن است که میوه های غنی از فلاونوئید مانند چای گلابی ممکن است از سرطان پستان و تخمدان نیز محافظت کند ، و این میوه را به عنوان انتخابی هوشمندانه برای خانم ها در نظر گرفته است .

اگرچه خوردن میوه بیشتر ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد ، اما تحقیقات بیشتری لازم است. گلابی را نباید جایگزین درمان سرطان دانست.

چای سیب

یبوست را برطرف می کند و عملکرد روده را تقویت می کند

چای سیب دارای مقادیر زیادی فیبر و اسید مالیک است که منجر به این امر می شود.

از سیستم ایمنی بدن حمایت کنید

سیب و چای سیب دو ماده غذایی مهمی هستند که باید به رژیم غذایی خود اضافه کنید ، زیرا ویتامین C و سایر ترکیبات م thatثر بدن را در برابر بیماری ها از جمله گونه های خودایمن محافظت می کند.

به عنوان مثال ، هنگام تهیه چای سیب ، ترکیبات فعال از سیب آزاد می شوند که در مبارزه با بیماری پارکینسون مonثر است.

به کاهش وزن کمک کنید

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here