مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
بیماری ها و راه درمان

درمان زخم بستر با لیزر | چگونه می توان زخم بستر را با کمک لیزر درمان کرد؟

مطالب پربازدید

درمان زخم بستر با لیزر

از آنجا که زخم بستر می تواند مشکلات زیادی را به وجود آورد؛ درمان زخم بستر از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. درمان زخم بستر با لیزر یکی از گزینه های موثر است که در ۵ ساله اخیر در ایران مورد توجه قرار گرفته است. زخم بستر که با نام جراحت فشاری نیز شناخته می شود؛ فقط بافت پوست را درگیر نکرده و می تواند به بافت های زیرین پوست نیز نفوذ پیدا کند؛ به همین سبب توصیه می‌شود که برای درمان زخم بستر سریعتر اقدام نمایید. زخم بستر عموما افرادی را درگیر می کند که در اثر بیماری ها و عارضه های مختلف مانند سکته، قطع نخاع، بستری شدن طولانی در بیمارستان و یا منزل در اثر مشکلاتی چون شکستگی لگن، کما رفتن و غیره به مدت طولانی بستری شده و قدرت تحرک خود را از دست می دهند.

علت اینکه زخم بستر در افراد به وجود می آید این است که بر روی ناحیه های استخوانی بدن مانند نشیمنگاه فشار وارد می شود و از طرفی به دلیل دراز کشیدن به مدت طولانی جریان خون بدن کاهش پیدا کرده و زخم به وجود می آید. در واقع می‌توان گفت که علت اصلی زخم بستر اختلال  عروقی و عصبی بدن می باشد. حال که به صورت مختصر با زخم بستر آشنا شدید بهتر است که مزیت های درمان زخم بستر با لیزر را بررسی نماییم.

مطالب زیر را نیز دنبال کنید:

خرید ریپورتاژ آگهی

مطالب پربازدید

کسب درآمد با بیت کوین

درمان زخم بستر با لیزر

مزیتهای درمان زخم بستر با لیزر چیست؟

افرادی که به زخم بستر مبتلا می شوند؛ در ناحیه جراحت التهاب، سوزش و درد را نیز احساس می نمایند. در درمان زخم بستر با لیزر علاوه بر اینکه جراحات رو به بهبودی می روند؛ درد و التهاب در ناحیه زخم بستر نیز به طور کلی از بین می رود.

درمان با لیزر یک روش غیر تهاجمی بوده که بیمار بدون این که بخواهد درد یا سوزشی را تحمل نماید؛ درمان می شود.

درمان زخم بستر با لیزر یک روش سریع بوده و نیازی به بستری شدن بیمار در این روش وجود ندارد.

مطالب پربازدید

از چه نوع لیزری برای بهبود زخم بستر استفاده می شود؟

برای درمان زخم بستر با لیزر، از لیزر کم توان استفاده می شود.

به طور کلی ما دو نوع لیزر کم توان و پرتوان داریم که نوع پر توان بالای ۵ وات و نوع کم توان زیر ۲۵۰ میلی وات می باشد.

لیزر مناسب درمان زخم بستر لیزرهای کم توان یا لیزرهای سرد می ‌باشند.

مکانیسم عمل لیزرها بر روی زخمهای  بستر هنوز به طور کلی مشخص نشده است اما گمان می‌رود که این طول موج های نور بر روی آنزیمهای ایجاد کننده درد و التهاب اثر مهارکنندگی دارند؛ البته گمان می رود که این طول موج های نور می توانند علاوه بر اثر مهارکنندگی اثر تحریک کنندگی بر روی آنزیمهای مربوط به تقسیم سلولی داشته باشند؛ به همین سبب زخم ها بعد از لیزر رو به بهبود می روند.

هزینه بهبود زخم بستر با لیزر

هزینه درمان زخم بستر با لیزر با توجه به عوامل مختلفی تعیین می شود.

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

پزشک متخصص با توجه به وضعیت زخم ها، تعداد و میزان گسترش جراحت‌ های فشاری و وضعیت کلی بیمار میزان دوز و تعداد جلسات لازم برای لیزر را تعیین می نماید.

با توجه به تعداد جلسات و میزان دوز مورد نظر هزینه درمان مشخص می گردد.

به شما پیشنهاد می شود که حتماً زیر نظر پزشک متخصص برای درمان زخم بستر اقدام نمایید در غیر این صورت ممکن است عوارضی دامنگیر شما شود.

بررسی یک شایعه در خصوص بهبود زخم بستر با لیزر

متاسفانه همیشه در جامعه افرادی وجود دارند که شایعات بی پایه و اساس را در جامعه منتشر می نمایند؛ یکی از این شایعات سرطان زا بودن درمان با لیزر می باشد.

بهتر است بدانید که در درمان زخم بستر از لیزرهایی استفاده می شود که طول موج آنها در محدوده قرمز و فروسرخ قرار دارد؛ طبق تحقیقات به عمل آمده طول موج های قرمز و مادون قرمز نمی‌توانند هیچگونه جهشی بر روی کروموزوم های سلول های بدن ایجاد نمایند؛ درمان با لیزر کاملاً مورد تایید سازمان بهداشت جهانی بوده و هیچگونه اثر مخربی بر روی بدن ندارد؛ بهتر است بدانید که سالهاست بشر از نور برای درمان بیماری های خود استفاده می نماید؛ پس در این خصوص جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

دقت نمایید که برای درمان زخم های مزمن و حاد می توان از لیزر استفاده نمود؛ در صورتی که زخم بستر درمان نشود ممکن است فرد مبتلا به سرطان سلول‌های سنگفرشی پوست شود که در این صورت لیزر تاثیر نداشته و صرفا روش جراحی، شیمی درمانی و غیره برای درمان انجام می شود.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا