بستنی ها همیشه یکی از بهترین تنقلات از کودکان گرفته تا بزرگسالان می باشد که تاریخچه بسیار قدیمی دارد گفته می شود طبق شواهدی موجود در زمان اسکندر مقدومی در قرن 4 قبل از میلاد مردم به نوشیدنی های یخی زیاد علاقه داشتند یا گفته می شد د ر زمان گذشته پادشاهان گروهی را به کوهستان می فرستادند تا برایشان برف بیاورند و با میوه های مورد علاقه خود مخلوط می کردند. تهیه بستنی در منرل شاید در اول به نظر کار سخت و پیچیده ای برسد ولی باور کنید بسیار جذاب و ساده است و نیاز به هیچگونه دستگاه خاصی نیست و بسیار سالم تر است امروز ما تصمیم گرفتیم سه نوع از محبوب ترین و ساده ترین بستنی ها را که عبارت است از بستنی خانگی، ژله بستنی و بستنی سنتی را به شما آموزش دهیم همراه ما باشید.

طرز تهیه بستنی خانگی وانیلی ساده با ثعلب و خامه

بستنی خانگی یکی از ساده ترین روش های تهیه بستنی است که با ثعلب تهیه می شود ثعلب پودری است که می توانید از عطاری تهیه کنید و باعث کشدار شدن بستنی می شود.

بستنی

مواد لازم برای تهیه بستنی خانگی

  • شیر پر چرب ۱ لیتر
  • خامه صبحانه ۱ پاکت
  • ثعلب ۱.۵ ق غذا خوری
  • وانیل ۱/۲ ق چای خوری
  • شکر ۱ پیمانه

دستور تهیه بستنی خانگی با ثعلب مرحله به مرحله

برای طرز تهیه بستنی خانگی ابتدا باید شکر و ثعلب را با هم مخلوط کنید و شیر و خامه را نیز باهم مخلوط و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید وقتی بجوش آمد مخلوط شکر و ثعلب را بریزید تا کم کم غلیظ شود سپس وانیل را افزوده و 10 دقیقه بعد از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.مخلوط بالا را در ظرفی فلزی بریزید سپس داخل فریزر قرار دهید و هر ۱ ساعت یکبار آن را خارج کنید و با چنگال یا همزن خوب بزنید تا مخلوط شود این کار را ۶ بار تکرار کنید تا بستنی شکل بگیرد بعد از 6 ساعت بستنی ساده ما حاضر است.

طرز تهیه ژله بستنی خوشمزه و مجلسی

بستنی سنتی

ژله بستنی یکی از خوشمزه ترین ژله ها می باشد که می توانید برای مهمانی و دورهمی تهیه کنید شما در هر رنگ ژله و هر تعداد می توانید این ژله را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه ژله بستنی

  • ژله ۲ بسته
  • بستنی وانیلی ۱٫۵ عدد
  • آب جوش به میزان کافی

دستور تهیه ژله بستنی چند رنگ مرحله به مرحله

ابتدا بستنی وانیلی را در دمای محیط می گذاریم تا نرم شود و یک بسته ژله را در کاسه ای می ریزیم و یک لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب بن ماری می کنیم سپس نصف بستنی وانیلی  را اضافه و آرام با قاشق کمی هم می زنیم تا یکدست شود و بعد در ظرف یا قالب مورد نظرمان می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم و برای 45 دقیقه صبر کنید تا لایه اول خودش را بگیرد اگر بخواهیم ژله بستنی دو لایه درست کنیم زمانی که ژله ۲۰ دقیقه در یخچال بود روی آن را تست می کنیم روی ژله را با انگشت کمی فشار دهید اگر کمی چسبناک بود ژله دوم را مانند مرحله قبلی آماده و روی لایه گرفته شده بریزید. می توانید با همین روش ژله هایی با لایه های بیشتر نیز آماده کنید که ژله شما زیباتر خواهد شد.

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی زعفرانی

 

بستنی خانگی

بستنی سنتی یکی از خوشمزه ترین ها برای ما ایرانی ها می باشد که می توانید به راحتی در منزل این بستنی را با مغزهای مختلف تهیه کنید و با نان بستنی میل کنید.

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی

  • شکر ۲ پیمانه
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • گلاب ½ پیمانه
  • شیر پر چرب ۴ پیمانه
  • اسانس هل به دلخواه
  • ثعلب ۲ قاشق چایخوری
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه بستنی سنتی خانگی با ثعلب و خامه

ابتدا خامه را روی یک سینی به قطر 2 میل پهن کنید و داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنیم و گلاب و زعفران دم کرده را به شیر می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم سپس ثعلب را به شکر اضافه کنید و به مواد شیرافزوده و خوب هم بزنید وقتی مایه بستنی غلیظ شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و در کاسه ای می ریزیم و در ظرف بزرگتری یخ می ریزیم و کاسه مایه بستنی را در ظرف یخ قرار می دهیم و با همزن مایه بستنی را خوب هم می زنیم تا کمی کش دار شود و بعد بستنی را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر می گذاریم و بعد بیرون می آوریم و مجددا با همزن بستنی را می زنیم و در فریزر قرار می دهیم.این کار را ۴ الی ۵ بار انجام دهید. سپس بستنی و خامه را از فریزر بیرون می آوریم و خامه را با چاقو خامه را برش می دهیم به اندازه مستطیل هایی کوچک و به بستنی اضافه می کنیم.همچنین خلال پسته را نیز به بستنی اضافه می کنیم  بعد بستنی را به مدت ۲ ساعت در فریزر می گذاریم تا کاملا آماده شود.نوش جان

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here