طرز تهیه ترشی لبو و انار، ترشی زمستانی فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ
برای اینکه یک ترشی فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ داشته باشید، می توانید طرز تهیه ترشی لبو و انار را یاد بگیرید و در منزل تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
ترشی لبو و انار علاوه بر خوشمزه و خوشرنگ بودن حاوی آنتی اکسیدان قابل توجهی بوده و از بسیاری از بیماری ها از جمله، سرطان و پیرشدن پوست جلوگیری می کند.
مواد لازم
جغندر قرمز: 1 کیلو گرم
سرکه انار یا انگور: حدود 2 لیوان پر
آب انار: 2 لیتر
انار دانه شده: 2 کیلو گرم
گلپر: 2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه: 4 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: 2/5 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خشک: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی لبو و انار
1- روی انارهای دانه شده نمک بریزید و در ظرف را ببندید و بگذارید در دمای محیط 7 تا 8 ساعت بماند و کمی نرم شود.
2- چغندرهای شسته شده را در قابلمه لعابی یا تقلون ریخته و آنقدر آب بریزید که چند سانتیمتری روی آنها را بگیرد.
3- چغندرها را روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد و بعد از روی حرارت برداشته و پوستشان را بگیرید.
4- چغندرها را به شکل مکعب های ریز یا هر شکلی که دوست دارید درآورید.
5- سرکه انار را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و بعد از دو دقیقه آب انار را نیز اضافه کرده و بگذارید بجوشد.
6- شش تا هفت دقیقه که جوشید، دانه های انار نمک زده و لبوها را نیز اضافه کرده و 3 تا 4 دقیقه دیگر بگذارید با هم بجوشند.
7- قابلمه را از روی شعله گاز بردارید و بگذارید خنک شود.
8- سیاه دانه، تخم گشنیز، فلفل قرمز و گلپر را با هم آسیاب کنید و به مواد اضافه کنید.
9- ترشی لبو و انار را در ظروف تمیز و دردار ریخته و بگذارید تا یک هفته در یخچال بماند تا برسد و هر موقع تمایل داشتید نوش جان کنید.
خواص بالنگ
فشار خون: مقادیر بالای پتاسیم ،بالنگ ویتامین C و الکترولیت در مومیایی کردن به کاهش فشار خون بالا و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و تصلب شرایین کمک می کند.
سلامت قلب: مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی موجود در گیاه ، و همچنین خاصیت ضدالتهابی آن به سلامت قلب کمک کرده و خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.