فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

روش پخت کیک هویج و گردو بدون فر

مواد لازم
تخم مرغ۴ عدد
مغز گردو نصف لیوان
هویجی که ریز رنده شده به اندازه‌ی ۲ لیوان سر خالی
شکر۱ لیوان
آرد۲ لیوان
بکینگ پودریک و نیم قاشق چایخوری
روغن مایعسه چهارم لیوان
وانیل و نمک نوک قاشق چایخوری
دارچینیک و نیم قاشق چایخوری

 

کیک هویج و گردوروش پخت:

تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب هم می‌زنیم تا رنگ آن تغییر کند. روغن را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کرده و آهسته آهسته به مواد اضافه می کنیم و در حین اضافه کردن حتما هم بمی زنیم تا مواد گلوله نشوند.

هویج را شسته و رنده می کنیم. گردو‌ها را ریز خرد کرده و هویج و گردو را به مخلوط اضافه میکنیم و با قاشق خوب هم می زنیم. کف یک قابلمه تفلون را خوب چرب کرده  و آرد می ریزیم و سپس مواد آماده شده را درون آن ریخته و قابلمه را روی شعله گاز می گذاریم تا نیم ساعت بپزد. بعد از حدود نیم ساعت یک چنگال داخل مواد در حال پخت فرو میکنیم، اگر نچسبید کیک پخته است.

کیک را از شعله برداشته و صبر می کنیم کمی خنک شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و روی آن را با خامه و گردو به دلخواه تزئین می کنیم.

 

 

 

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.