در شرایط کرونا شاید دوست داشته باشید در ماه مبارک رمضان در منزل خود طرز تهیه زولبیا را یاد بگیرید. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه زولبیا را با کمترین مواد لازم درست کنید.

زولبیا پرکاربردترین و خوشمزه ترین شیرینی مخصوص ماه رمضان است که نه تنها در ایران، بلکه در بسیاری از کشورها نیز طرفدارانی دارد. زولبیا به دلیل اینکه محتوی نشاسته بوده و چاق کننده می‎باشد و قند خون را بالا می‎برد، برای افراد دیابتی و چاق مضر است. به همین علت، خیلی ها به دنبال دستور تهیه زولبیا بدون نشاسته هستند. به هر حال، بازهم برای افراد چاف و مخصوصا کسانی که دیابت دارند توصیه نمی‎شود.

طرز تهیه زولبیا بدون نشاسته

مواد لازم

  • آرد: 1و1/2 پیمانه
  • شکر: 2 پیمانه
  • آب: 1 پیمانه
  • زعفران: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • برای تزئین زولبیا می‎توانید از پودر و یا خلال پسته یا بادام استفاده کنید.

طرز تهیه زولبیا

  • برای تهیه شربت زولبیا باید شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر در آب به خوبی حل شود.
  • برای تهیه خمیر زولبیا، بعد از اینکه آرد را الک کرده و با مقدار کمی آب مخلوط نمودید، بکینگ پودر و زعفران را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
  • مقداری روغن را در تابه بریزید. روغن باید به اندازه ای باشد که خمیر زولبیا در آن شناور باشد.
  • خمیری که آماده کرده اید را درون یک قیف بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
  • همانطور که سر قیف را بالای تابه روغن نگه داشته و فشار می دهید، دست خود را بصورت دایره ای شکل بچرخانید تا به شکل زولبیا در بیاید. این کار را به نحوی انجام دهید که زولبیا ها به یکدیگر نجسبند و به یکدیگر برخورد نکنند.
  • زمانی که یک طرف زولبیا سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
  • زولبیاها را از تابه خارج کرده و روی یک طوری بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • به مدت 30 دقیقه زولبیا ها را در شربت گذاشته و دوباره در یک طوری قرار دهید تا شربت اضافی اش گرفته شود.
  • زولبیا را در ظرف مورد نظر برای سرو بگذارید و روی آن را با کمی پودر یا خلال پسته یا بادام تزئین کنید.
  • زولبیای شما آماده است. برای تزئین، می‎توانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.

 

زولبیا رژیمی روش تهیه زولبیای رژیمی خانگی بدون نشاسته

آموزش باقلوا

بدون شک یکی از خوشمزه ترین شیرینی های ایرانی باقلوا است که بهترین آن در شهرهای قزوین ، یزد و تبریز تهیه می شود.

برای آموزش باقلوا با ما همراه باشید.

باقلوا

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here