قرص بی اشتهایی برای بی میلی به غذا خوردن و روش های درمانی موثر
قرص بی اشتهایی قوی
شاید برای شما پیش آمده باشد که دچار بی اشتهایی شده باشید و میلی به غذا خوردن نداشته باشید و به دنبال راه ها و روش های درمانی و مراجعه به پزشک برای رفع این مشکل باشید. ما در این مقاله سعی داریم شما را با انواع قرص برای بی اشتهایی، قرص بی اشتهایی قوی، بهترین قرص برای بی اشتهایی، قرص برای بی اشتهایی آشنا کنیم.
بی اشتهایی حالتی است که فرد علاقه به غذا خوردن ندارد. عوارض و پیامد های بی اشتهایی به مدت زمان این عارضه بستگی دارد و عوامل ایجاد بی اشتهایی می تواند حالت تهوع، استفراغ، کاهش وزن، اسهال و از دست دادن مایعات بدن و استرس و فشارهای عصبی و روانی باشد و ممکن است بی اشتهایی فرد به دلیل عدم علاقه وی به بعضی از غذا ها باشد. علاوه بر تمامی نکات ذکر شده بی اشتهایی فرد می تواند به علت ها و دلایل گوناگون دیگری باشد. افراد بی اشتها باید توسط پزشک معاینه شوند و پزشک آنها را از لحاظ آسیب های روحی، روانی، ذهنی و جسمی مورد ارزیابی قرار می دهد تا راهکار مناسبی برای درمان فرد انجام دهد.
علت بی اشتهایی ” قرص بی اشتهایی “
استرس و فشارهای روانی: استرس حالتی است که فرد را عصبی و نگران می کند و بر وضعیت روحی و خلقی فرد تاثیر بسیار زیادی می گذارد. شرایط استرس زا مانند بی کاری، امتحانات، خواب ناکافی و داشتن تجربه نامناسب می باشد تمامی این موارد بر اشتهای فرد تاثیر منفی می گذارد.
بارداری: بی اشتهایی یکی از شکایت های دائمی زنان باردار است که اکثرا در سه ماه اول بارداری رخ می دهد که فرد دچار حالت تهوع و استفراغ است و در مراحل انتهایی بارداری فشار و وزن رحم بر رحم باعث بی اشتهایی زنان حامله می شود. مصرف آب بسیار زیاد، زیاد کردن تعداد وعده های غذایی و سبک و عدم استفاده از غذاهای فست فودی بهترین اقداماتی هستند که زنان باردار باید آنها را رعایت کنند.
عفونت ها: عفونت های باکتریایی، قارچی، مخمری، ویروسی باعث بی اشتهایی فرد می شود. عفونت هایی مانند هپاتیت آ و ب، آنفلونزا، سرماخوردگی، التهاب و نارسایی کبد، عفونت ریه، ایدز، کولیت می توانند از عامل های بی اشتهایی در افراد باشند.
اختلالات خود ایمنی
اختلالات خود ایمنی مانند دیابت نوع اول و دوم، روماتیسم مفصلی، بیماری های خود ایمنی از علل بی اشتهایی فرد می باشند.
بی اشتهایی ممکن است ناگهانی یا تدریجی باشد که باعث کاهش وزن، کاهش گلوکز خون، اسهال، استفراغ و درد مفاصل شود.
بیماری های خود ایمنی ارثی هستند بنابراین بهتر است زودتر به پزشک مراجعه کنید.
بیماری های مزمن: بی اشتهایی می تواند از علائم بیماری های قلبی، کبدی، نارسایی کلیوی و نارسایی غدد فوق کلیوی باشد.
انواع سرطان ها مانند سرطان روده بزرگ، سرطان خون، سرطان معده می توانند از دلایل بی اشتهایی فرد باشند.
بی اشتهایی مداوم را نباید نادیده گرفت.
سایر دلایل بی اشتهایی: مشکلات روانی، اضطراب ، افسردگی، زوال عقل، از دست دادن حافظه، بی اشتهایی عصبی ونیز داروهای عصبی، داروهای فشارخون، آنتی بیوتیک ها باعث بی اشتهایی شوند. افراد تحت درمان با روش های شیمی درمانی و پرتو درمانی هم نیز دچار بی اشتهایی می شوند.
داروهای افزایش دهنده اشتها ” قرص بی اشتهایی “
داروهایی مانند سیپرو هپتادین، کلر پرومازین، سولفونیل اوره ها، داروهای خوراکی پیشگیری از بارداری، کلر پرومازین، آندروژن ها، انسولین، لیتیوم، متوکلرپروماید، کورتیکو استروئیدها می توانند اشتها را افزایش دهند.
بی اشتهایی عصبی و راه درمان آن
بی اشتهایی عصبی نوعی اختلال روانی است که فرد با وجود گرسنگی اما میلی به خوردن غذا ندارد و با کاهش وزن و لاغری شدید مواجه می شود و گاهی اوقات به علت کاهش فشارخون، خون رسانی ضعیف و ضربان قلب نامنظم منجر به مرگ فرد می شود. بی اشتهایی عصبی باعث وزن کم، ناخن های شکننده، پوکی استخوان یبوست و قاعدگی نامنظم می شود.
داروی خاصی برای بی اشتهایی عصبی وجود ندارد اغلب باید بستری شوند اما می توان از الانزاپین استفاده کرد.
بهترین قرص برای بی اشتهایی و معمول ترین قرصی که برای درمان بی اشتهایی استفاده می شود سیپرو هپتادین است.
لازم به ذکر است که تمامی افراد به ویژه کودکانی که در سن رشد هستند باید از مصرف هرگونه دارویی که برای لاغر و چاق شدن است به طور خود سرانه جلوگیری کنند.
ما در این مطلب سعی کردیم شما را با قرص برای بی اشتها شدن، قرص برای بی اشتهایی عصبی، قرص بی اشتهایی قوی آشنا کنیم.