خرما برای زخم معده – خواص شگفت انگیز خرما برای درمان زخم معده
خرما برای درمان زخم معده
خرما یک داروی طبیعی و موثر و بدون ضرر برای درمان زخم معده و زخم های دستگاه گوارش می باشد. ما در این مقاله سعی داریم شما را با خواص شگفت انگیز و ویژه شیره خرما برای زخم معده، خواص خرما برای زخم معده و آیا اینکه خرما برای زخم خوب است یا خیر آشنا کنیم.
خرما به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود نقش موثری در بهبود و عملکرد دستگاه گوارش دارد. اگر شما سال هاست که با مشکل زخم معده دست و پنجه نرم می کنید و از زخم معده رنج می برید و دوست دارید از داروهای گیاهی و طبیعی که برای بدنتان ضرری ندارد استفاده کنید به شما خرما را پیشنهاد می دهیم.
زخم معده
زخم معده دردی است بسیار زیاد که در قسمت بالایی شکم و سمت چپ می باشد. درد زخم یک ساعت بعد از خوردن غذا و گاهی اوقات در طول شب ایجاد می شود. درد زخم معمولا هنگامی که معده خالی است به وجود می آید اما با خوردن مواد غذایی این درد آزاردهنده از بین می رود. زخم دستگاه گوارش در اثر مصرف داروها، مسمومیت های غذایی، استرس و اضطراب و بیماری های عصبی و روانی ایجاد می شود. به بیماران مبتلا به زخم های گوارشی و زخم معده مصرف نارنج ، سیب، موز، خرما و شیره خرما به شدت توصیه می شود.
خواص خرما برای زخم
خرما ماده غذایی خوش طعم و مقوی و پرطرفدار است که خواص بسیار زیادی برای قلب و دستگاه گوارش بدن دارد. خرما به عنوان یک ماده مغذی و مفید برای اندام های بدن محسوب می شود. خرما نتایج شگفت آوری برای سلامتی انسان دارد. شما را با برخی از این خواص شگفت انگیز آشنا می کنیم.
خرما منبع غنی از قندهای ساده ای چون فروکتوز، ساکارز ، گلوکز محسوب می شود. ماده ای فوق العاده انرژی زا با قدرت جذب بسیار سریع برای بدن می باشد.
خرما در بهبود عملکرد مغز موثر است و در تقویت اندام ها و دستگاه گوارش بسیار مفید است به همین دلیل است که متخصصان تغذیه به ورزشکاران توصیه می کنند تا قبل از انجام فعالیت های روزانه و ورزشی خود دو وعده خرما مصرف کنند تا انرژی لازم را برای انجام فعالیت های روزانه و ورزشی به دست آورند. خرما باعث افزایش یادگیری در کودکان و نوجوانان می شود و منبع مناسبی برای تامین انرژی این افراد می باشد خرما در سالمندان باعث می شود تا سالمندان و افراد مسن از خطر جدی آلزایمر که بیشتر جوامع امروزی به آن گرفتار هستند دور بمانند.
آیا خرما برای زخم معده خوب است؟
خرما منبع غنی از منیزیم است و منیزیم باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می شود. منیزیم التهاب های بدن را کاهش می دهد و التهاب یکی از دلایل اصلی سرطان های امروزی است. خرما به دلیل دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی با رادیکال های آزاد می جنگد و طی تحقیقاتی که این سال ها انجام شده است خوردن خرما امکان ابتلا به زخم های معده و سرطان معده و روده را کاهش می دهد.
خرما منبع غنی پتاسیم است و پتاسیم نقش مهمی در سلامت قلب و پیشگیری از سکته های قلبی دارد.
خرما به دلیل دارا بودن خواص تنظیم کننده ای دستگاه گوارش از سالیان دور برای زخم های معده و روده استفاده می شده است. خرما سبب کاهش التهاب معده می شود و استفاده از آن در درمان زخم معده موثرتر و قوی تر از هرگونه داروی شیمیایی موجود در بازار است.
خواص شیره خرما برای زخم معده
شیره خرما از نظر ارزش غذایی از جایگاه بالایی برخوردار است زیرا جایگزین مناسبی برای شیرینی های مصنوعی موجود در بازار است و به قند آن به صورت طبیعی می باشد.
خوردن شیره خرما هنگام صبح با شیر ولرم باعث تقویت سیستم گوارشی و عدم ابتلا به ناراحتی های گوارشی و زخم های گوارشی می شود.
آهن موجود در خرما باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود و باعث کاهش کم خونی و آنمی می شود.
شیره خرما سرشار از پتاسیم و منگنز است و تسکین دهنده درد است. شیره خرما به راحتی هضم می شود و جذب سریعی دارد و بسیار انرژی زا است. شیره خرما ناراحتی های گوارشی را برطرف می کند و باعث افزایش باکتری های مفید و سودمند روده می شوند.
فیبر موجود در خرما مانع از یبوست می شود و عمل دفع را راحت تر می کند.
امید است تا با ارائه این مطالب گامی مفید و سودمند برای سلامتی شما عزیزان برداشته باشیم.
ما در این مطالب شما را با خواص شیره خرما برای زخم معده و خواص خرما برای زخم معده آشنا نمودیم.