طرز تهیه کیک بیسکویتی لایه ای بسیار خوشمزه
کیک بیسکویت لایه ای
بزای تهیه این کیک خوشمزه نیازی به فر نیست.
مواد لازم:
بیسکویت کاکائویی: 2 بسته
شیر: 1 لیتر
پودر نشاسته یا گندم: 3 قاشق غذاخوری
آرد: 4 قاشق غذاخوری
شکر: دوسوم لیوان
وانیل: به مقدار لازم
کره: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس شکلاتی:
خامه صبحانه: 1 بسته
شکلات شیری: 1 بسته 70 گرمی
طرز تهیه کیک بیسکویت لایه ای
1. خامه را داخل قابلمه بریزید و به اندازه ای گرم کنید که نجوشد.
2. خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانی که شکلات کاملا آب شود خامه و شکلات را مخلوط کنید.
3. نشاسته، آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشد. سپس از روی اجاق بردارید و وانیل و کره را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا به این ترتیب پودینگ آماده شود.
4. بیسکویت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکویت ها بریزید.
5. دوباره بیسکویت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکویت ها بریزید.
6. دوباره روی پودینگ بیسکویت بچینید.
7. سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت لایه بریزید و بعد از این که کمی سرد شدند و به دمای اتاق رسیدند داخل یخچال بگذارید و در وموقع دلخواه نوش جان کنید.
طرز تهیه کیک
این کیک یکی از دسرهای خوشمزه ای است که هیچ کس از تهیه و خوردن آن خسته نمی شود. کیک ها انواع مختلفی دارند. از کیک شکلاتی و کیک اسفنجی گرفته تا یک کیک ساده وانیلی خوشمزه برای آموزش در اینجا کلید کنید.