کیک بیسکویت لایه ای

بزای تهیه این کیک خوشمزه نیازی به فر نیست.

مواد لازم:کیک بیسکویت

بیسکویت کاکائویی: 2 بسته

شیر: 1 لیتر

پودر نشاسته یا گندم: 3 قاشق غذاخوری

آرد: 4 قاشق غذاخوری

شکر: دوسوم لیوان

وانیل: به مقدار لازم

کره: 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس شکلاتی:

خامه صبحانه: 1 بسته

شکلات شیری: 1 بسته 70 گرمی

 

طرز تهیه کیک بیسکویت لایه ای

1. خامه را داخل قابلمه بریزید و به اندازه ای گرم کنید که نجوشد.

2. خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانی که شکلات کاملا آب شود خامه و شکلات را مخلوط کنید.

3. نشاسته، آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشد. سپس از روی اجاق بردارید و وانیل و کره را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا به این ترتیب پودینگ آماده شود.

4. بیسکویت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکویت ها بریزید.

5. دوباره بیسکویت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکویت ها بریزید.

6. دوباره روی پودینگ بیسکویت بچینید.

7. سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت لایه بریزید و بعد از این که کمی سرد شدند و به دمای اتاق رسیدند داخل یخچال بگذارید و در وموقع دلخواه نوش جان کنید.

طرز تهیه کیک

این کیک یکی از دسرهای خوشمزه ای است که هیچ کس از تهیه و خوردن آن خسته نمی شود. کیک ها انواع مختلفی دارند. از کیک شکلاتی و کیک اسفنجی گرفته تا یک کیک ساده وانیلی خوشمزه برای آموزش در اینجا کلید کنید.

کیک

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here