شیرینی ها

دستور پخت کیک تولد تازه ” نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن کیک تولد “

برای یک مناسبت جشن ، یک دسر کوچک می تواند با روحیه یک کیک کلاسیک تولد مطابقت داشته باشد – و این ترکیب ساده برای پیروی از آن تنها ترکیبی است که شما همیشه به آن احتیاج خواهید داشت دستور پخت کیک تولد ما دو لایه متراکم کره ، دوغاب وانیلی سفید را تولید می کند که در یخ زدگی کلاسیک غلیظ کره استفاده می شود.

دستور پخت کیک تولد

برای به دست آوردن بهترین شکلات کیک تولد ، فراموش نکنید که کیک منجمد خود را با آب پاش های رنگین کمانی تزئین کنید. همچنین می توانید یک مشت مهره رنگی را مستقیماً درون مایه کیک هم بزنید تا جلوه ای سرگرم کننده ایجاد کند.

مواد لازم کیک تولد

  • ۱/۲ فنجان شکر دانه ریز
  • ۱ فنجان کره 
  • ۴ تخم مرغ بزرگ
  • ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۳/۴ فنجان آرد همه منظوره
  • ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ فنجان شیر کامل

طرز تهیه کیک تولد

چگونه کیک تولد را درست کنیم

مرحله ۱

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.سینی کیک را با روغن چرب کنید.

مرحله ۲

آماده سازی کیک تولد : شکر و کره را با همزن برقی با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا سبک و نرم شود. هر بار یک عدد تخم مرغ اضافه کنید ، بعد از هر بار افزودن به هم بزنید و مکث کنید تا در صورت لزوم کناره ها خراشیده شود. وانیل را نیز به مخلوط اضافه کنید.

مرحله ۳

آرد ، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید. مخلوط آرد و شیر را به تناوب به مخلوط کره اضافه کنید ، از مخلوط آرد شروع کنید و به آن پایان دهید. آن را با سرعت کم بزنید تا بعد از هر بار افزودن کاملاً مخلوط شود. مخلوط را به طور یکنواخت بین قالب های کیک آماده شده تقسیم کنید.

مرحله ۴

آن را در فر از قبل گرم شده بپزید تا زمانی که یک تکه چوب در مرکز آن حلقه کند و یک خرده مرطوب خارج شود ، به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه. به مدت ۱۵ دقیقه در قالب ها خنک شوید ، سپس قالب کیک را برگردانید

(برای نتیجه بهتر ، هر لایه کیک را در پلاستیک بپیچید و بگذارید تا خنک شود تا آماده شود.)

مرحله ۵

آماده سازی فراستینگ : در یک مخلوط کن ایستاده با یک اتصال پارویی ، کره را با سرعت متوسط ​​بزنید تا کمرنگ و نرم شود ، حدود ۵ دقیقه. دو طرف و پایین کاسه را در حالی که مخلوط می کنید ، دو بار خراش دهید. در حالی که میکسر با سرعت کم در حال کار است ، به تدریج پودر قند را اضافه کنید ، آنقدر هم بزنید تا یکدست شود ، به مدت حدود ۲ دقیقه ، و در صورت لزوم کناره های ظرف را خراش دهید. وانیل و نمک را بزنید. در حالی که میکسر با سرعت متوسط ​​در حال کار است ، خامه را به تدریج اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا نرم و قابل پخش شود ، حدود ۳۰ ثانیه. (برای نتیجه بهتر ، حدود ۲ دقیقه با قاشق چوبی سرمازدگی را بزنید تا حباب های هوا خارج شود.)

مرحله ۶

مایه کیک را بین لایه های کیک و روی کیک پخش کنید. برای کناره های صاف از یک تراش دهنده نیمکت استفاده کنید. آب نبات ها را در لبه بالایی و اطراف پایه کیک بپاشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

با غیرفعال کردن مسدودکننده تبلیغات از ما حمایت کنید