فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

طرز تهیه شیرینی میکادو، مناسب پذیرایی در ماه رمضان

شیرینی میکادو یک نوع شیرینی لایه لایه و بسیار خوشمزه است که در عین حال برای پذیرایی و ضیافت در ماه مبارک رمضان مناسب است. در ادامه با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه آشنا می شوید.شیرینی میکادو

مواد لازم:

مواد لازم (برای ۸ نفر)
آرد سفید قنادی ۱۵۰ گرم
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۶۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ قاشق مربا خوری
کره ۱۰۰ گرم
نان میکادو  ۴ ورق
شکلات بن ماری شده  به میزان لازم
پودر نارگیل یا پودر پسته به میزان لازم برای تزئین

دستور تهیه

۱- آرد سفید را چند بار الک کرده و در یک تابه با حرارت متوسط کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

۲- آرد نخود چی را نیز الک کرده و به آرد اضافه کنید و مجددا یک الی دو دقیقه هم بزنید.

۳- پودر کاکائو و پودر هل را اضافه کرده و همه را با یکدیگر مخلوط کنید.

۴- روغن را به تدریج به آرد‌ اضافه کنید و هم بزنید ( چند دقیقه قبل از خاموش کردن شعله کره و  پودر قند الک کرده را اضافه کرده و  هم بزنید)

۵- یک ورق نان میکادو را در سطح صافی مثل سینی پهن کنید و مقداری از مواد آماده شده را روی آن بریزید و با قاشق یا چاقوی مناسب آن را روی نان میکادو پخش کنید.

۶- یک ورق نان میکادوی دیگر را روی آن بگذارید و فشار دهید تا ورق دوم کاملا به مواد بچسبد.

۷- این کار را تا زمانی ادامه دهید که مواد و نان میکادوی شما تمام شود.

۸- روی لایه آخر شکلات بن ماری شده را بریزید و صاف کرده و یک جسم سنگین روی آن بگذارید تا خوب به هم بچسبند.

۹- مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند.

۱۰- بعد از آن روی شیرینی را با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید و به برش های مساوی تقسیم کنید.

شیرینی آماده است. نوش جانتان

 

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.