فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

طرز تهیه کیک انار شب یلدایی

کیک انار شب یلدامواد لازم:

آرد کیک: ۱ پیمانه
تخم مرغ درشت:۲ عدد
شکر:سه چهارم پیمانه
آب انار(ترجیحا طبیعی):۱ پیمانه
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:۱ قاشق چایخوری
پودر قند یا خامه جهت تزئین

 

 

طرز تهیه:

آرد و بیکینگ پودر را چندبار با هم الک کنید.

در ظرفی دیگر تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل خوب هم بزنید تا کف کند.

بعد یک چهارم شکر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد یک چهارم دیگر و هم بزنید و در پایان یک چهارم آخر را اضافه کنید.(یعنی شکر به تدریج اضافه شود)

آنقدر هم بزنید تا نرم و روان شود.

به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید و درپایان آب انار رو اضافه کنید.

کف و دیواره‌های یک قالب ۲۰-١٨سانتی (قالب باید کوچک باشد) کاغذ روغنی گذاشته شود و مایه را در آن بریزید.

قالب را در فری که از قبل گذاشتید گرم شود، در طبقه وسط با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا کیک قهوه‌ای شود.

با استفاده از یک خلال امتحان کنیدکه کیکتان پخته است یا نه.

بعد آن را از قالب در بیاورید و بگذارید خنک شود.

میتوانید با استفاده از پودر قند و دانه‌های انار آن را تزئین کنید و یا با استفاه از خامه فرم گرفته که با پشت قاشق بهش شکل دادید و دانه‌های انار تزئینش کنید.

 

آدرس کوتاه مطلب
ممکن است شما دوست داشته باشید

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.