ارزش غذایی و فواید جو دوسر “خواص درمانی شگفت انگیز جو دوسر”
جو و فواید خوردن آنها
در مقایسه با سایر دانه ها، “فواید جو دوسر” برای انسان ارزش غذایی بالایی دارد و از نظر چربی و پروتئین بسیار غنی است. بیشتر جو ذخیره شده برای خوراک دام استفاده می شود. با این حال ، توجه اخیر به فیبر جو دوسر نیز باعث افزایش مصرف انسان شده است. عصاره یولاف بیش از یک قرن است که به عنوان چوب پوست استفاده می شود. بیش از یک قرن پیش، جو در مناطق شمالی رشد کرده است.
ویژگی های جو
جو از طبیعت سرد و طبیعت خشک. همچنین سرشار از قند و ازوته و همچنین پروتئین ، چربی ، فسفر ، آهن ، کلسیم ، ویتامین A . کسانی که از بیماری های پوستی رنج می برند هرگز خوردن جو را فراموش نخواهند کرد.
خواص پزشکی جو “فواید جو دوسر”
- درمان ضعف عمومی: جوشانده جو دوسر در شیر ، که به آن زرده تخم مرغ اضافه شده است ، یک درمان بسیار مناسب برای درمان ضعف بیش از حد ناشی از بیماری ، و همچنین برای تقویت کودکان و افراد مسن است.
- درمان یبوست و بواسیر: جوشانده آرد و جو دوسر که در صبح ناشتا مصرف می شود به مدت 2-3 روز به مقدار دو فنجان، دارای خاصیت ملین است ، یبوست را از بین می برد و از طرف دیگر بواسیر را نیز درمان می کند.
- درمان سنگ کلیه:جوشانده 20 گرم سبوس جو دوسر تأثیر مدر داشته و برای درمان سنگ کلیه ، اختلالات مختلف کلیه ، بی اختیاری ، احتباس آب و غیره استفاده می شود.
- التیام زخم: برای درمان زخم های قدیمی و شدید می توان از جو دوسر مخلوط با مخمر آب جو استفاده کرد.
خواص پزشکی جو “ارزش غذایی جو”
- برای سهولت در یبوست ، آرد جو دوسر را بو داده و مانند قهوه جوشانده ، روزانه 2-3 فنجان را به مدت 3 روز در صبح میل کنید.
- برای درمان نقرس ، 20 گرم جو را در 5 فنجان آب جوش جوشانده و روزانه 4 فنجان بنوشید.
- برای درمان آب آوردن انساج
- برای درمان سرفه ، گلودرد و رایحه خونین
- برای تقویت کودکان و افراد مسن و بهبودی بیماران ، اگر آنها می خواهند سوپ جو یا شیر پخته شده میل کنند ، این ماده غذایی مغذی است ، اما جو را نباید پوست گرفت.
- برای درمان کمردرد ، درد صدف و کولیک ، باید با سرکه جوشانده به صورت لکه ای در محل درد استفاده شود.
- برای رفع خستگی پا ، سرمازدگی و تاول ، با نی جو غلیظ اسپری کنید.
ویژگی های جو
ارزش غذایی جو در رژیم غذایی
متخصصان تغذیه می گویند که مصرف منظم سبوس جو به کاهش وزن کمک می کند. اگر می پرسید چرا باید بگوییم که این غذا اشتها را تحریک می کند و باعث سیری طولانی می شود. جو دو سر غنی از فیبر محلول در آب و فیبر پکتین است و می دانید که فیبر به کاهش وزن کمک زیادی می کند. اگر این غذا را در طول وعده غذایی میل کنید و به اندازه کافی آب بنوشید ، فیبر موجود در آن در معده شما ایجاد می شود و به سرعت احساس پر شدن شما را ایجاد می کند.
از این گذشته ، جو دوسر کالری موجود در روده را مجاز نمی کند. سبوس چسبندگی بالایی دارد و به همین دلیل به مواد مغذی و کالری موجود در آن پایبند است. در نتیجه از ورود کالری ها به جریان خون جلوگیری کرده و آنها را از طریق مدفوع خارج می کند.
تفاوت بین سبوس جو دوسر و بلغور جو دوسر “فواید جو”
بلغور جو دوسر از جو دوسر تهیه شده و از نظر کالری و کربوهیدرات زیاد و فیبر غذایی کم است. سبوس کل ساخته شده از جو غنی از بتا گلوکان ، مهمترین و اصلی ترین فیبر است.
تمام ویژگی های ذکر شده در این مقاله متعلق به سبوس “جو دوسر” است و نه بلغور جو دوسر. علاوه بر این ، سبوس جو دوسر دارای پروتئین بالایی است. از این غذا می توان در تهیه کیک ، بیسکویت ، کلوچه ، خمیر پیتزا و غیره استفاده کرد.